Denes mi e jaglehidraten den i sakam da ve prasam za rucek jadev spageti edna porcija i zemav majka mi sto pravela nekoj blag kolac ama nema nisto samo kako testo e dali prekrsiv nesto
Пошто вчера беше прочка и прекршив а требаше да ми биде овошен ден па за денес се мислам дали да ми биде овошен или протеини?????????????????????/
Денес 15 ден овошен. Но, има еден проблем Ништо не сум каснала освен 3 кафиња и една чаша сок и вода нормално и не чувствувам глад ниту изнемоштеност баш ми е ок Планирав и утре овошен но ми е страв да не му дојде многу „испостување “ на организамот Проблем ли е тоа што не ми се јаде ?
Станува збор за УН ДИЕТАТА ја има некаде во предходните страници и МНОГУ се слабее ти ја препорачувам
А луѓе може од овошен да одам на скробен ден утре ( наместо протеински ) дека ми текна оти сакам тафче графче
па таа тие супер тежина за твојата висина....јас сум 165 висина....а сигурно имам 65 кила ако не и повејке..да би била до твојата тежина никогаш не би се трудела да ослабам....јас сум решена да земам таблети за слабење па сега ке видиме како ке делуваат на мене...барем ако се можи 5кила да се симне после ке си намал со јаденње...
Денес јаглехидрати конечно ... си каснав баклава без грижа на совест . За ручек јадев макарони и ептен убаво си се најадов денес. Утре овошен ден .. малку ќе ми биде мака од благото што го има дома ама сега .. тоа е тоа . Важно добивам комплименти дека сум ослабната ама стомакот и околу стомакот ми е страшен проблем. Треба да вежбам доста за да успеам да го намалам тоа, едвај чекам убаво да се стопли за да си ја почнам пак теретаната
kakvi tableti za slabeenje? ne si go trovi organizmot, probaj da ja drzis dietata, so sigurnost ke oslabnes ke vidis
Хаххахаха баш ме насмеа, навистина е тешко .. и мене ми е утре овошен 36 ден. Доста се правдав со прочка од утре пак на старо
јас го имам функционира ама ако го користиш редовно.и не се масирај мн со тоа со топчињата туку тоа брановидното помага повеке за целилит.таман и за стомак е ,ко стомачни да правиш супер е само секој ден да го користиш позз
денес овошен ден, а утре воденннннн и потоа почнувам 2 месец ) кога ќе го завршам водениот ден (дај боже со лесно да е) тогаш ќе се мерам да видам колку сум симнала јееееј
денеска ми е најубавиот јагленохидратен ден, ммм... го обожавам за ручек варени посни макарони со ќечап и зачини (започнаа постите и започнав, а не сам незаречен да постам, но ќе видеме до кога, може и до крај, зависи колку ќе издржам), за вечера нешто благо и задолжително чоколадо за готвење.