Дали се мереше симна ли некое килце, јас се мислам да ја почнам имам 80 кг ниска сум треба 65 кг да имам не 80
Да без шеќер, јас кафе, чај се без шеќер и онака пијам. Еве втор ден денес немам кризи, ама овојпат внимавам точно на 4 саати да ми се оброците и плус за ручек не го избегнувам повеке тоа дозволено парче леб мислам дека така подобро ги надминувам кризите, па ќе видиме, веќе нема зафрканции за еден месец почнува леото ајде приклучувај се да се бодриме јас вчера почнав пак трета среќа оваа година
2кг за 10 дена е супер. Јас вчера се мерев почнувам пак со 65кг, па пак ќе се мерам за две недели, мислам дека и честото мерење демотивирачки ми влијаеше, па овој пат пробувам поорганизирано
11/90 Д БАНАНА Р ВАЈДА МАКАРОНИ В БЛАГО НЕШТО. Минус 3,5кг. Али се осеќам како 100 да сум минус во обем малам многу јас.
леле браво, јас трети ден терам за сега со мали кризи ама издржувам, првава недела како и секогаш без енергија дури се навикни организмот, се надевам дека ќе издржам овој пат
И јас сум исто 11ти ден, ама само 2кг минус. Толку бев и на 4от ден. Почнав да си мислам да не не ми одговара диетава
Да не јадеш малку повеќе од што е дозволено ? Јас сум полна вода издувана многу. Али и после близначка бременост арно е и што сум оволкава.
Леле и јас имам близначка бременост. Не, баш внимавам и на количини, затоа ми е чудно. Ќе продолжам, пе ќе видиме. Ако не ти е проблем да споделиш, која ти е стартна килажа?
82.9кг после пород бев 75 кг исто и како пред да останам трудна алии бурекот и баниците си го земаа своето се поправив во рок од една година после пород. Сите слабеат само јас балон станувам. Така да фо 75 да си дојдам арно ќе е .
Ќе биде, немаш многу. Јас сакам 10кг да симнам, ама ќе бидам задоволна и со 7-8 11/90 Д: Две јаболки + кафе Р: Два мали мафини проја (дома направени, веган) + голема свежа пиперка + маслинки В: Нешто благо и ред црно чоколадо + кафе. И многу вода
2кг за 10 дена не е малку, јас мислам следните 10 дена ќе изгубиш повеќе, немој да губиш надеж, ако ја издржуваш диетава немој да ја прекинуваш. Јас имам проблем ме фаќаат кризи . 3/60 Јагл. Хид. Д: 1 банана Р: макарони со сос со печурки и спанаќ доматно пире, една капка маслиново масло В: 3 топчиња сладолед и ред црно чоколадо
Фала ти многу за поддршката И јас имам кризи понекогаш, ама пијам повеќе вода тогаш или чај Мора да се бодриме
Унки јас денес овошен ден,јадев овошје ама не можам да пијам вода скоро ич,сега витаминска салата ќе јадам. Мн сум гладна
јас денес така од доручек до ручек полудев од глад, и сфатив дека 2 јаболка повеќе ме држат од една банана, од сега банана само во овошен ден . Порано на спиење да не мислиш на јадење , овој пат нема откажување