Е јас денес ќе утнам...Требаше скробен ден а јас испомешав со јаглехидратен и тоа поради љубов! годишнина од врската ми е и сигурно поради тоа што планирам да купувам милка чоколадтца срциња и ликер,сокови и од шехерзада зедов сочни шампи и све онака во свеќички ќе правам и и ветив оти цел ден и вечер благо ќе јадеме со цел да се зачини љубовта,цимерите ми ослободија станот:Р ... сега ќе јадам шпагети а до вечер ќе се благосувам...утре овошен ден ќе држам! ај овој скробниот кај не отидел...
нека ви е честита годишнината, утре држи овошен ден, а ако можеш подобро е да држеш воден ден ако можеш да издржиш, и потоа пак ќе почнеш по ред од протеински. додуше, не е грешка, погледни ја турбо ун диетата иде протеински јаглехидратен и овошен ден, така да не правиш грешка. еве го редоследот нутриционист dan 01/12 - Proteinski dan dan 02/12 - Skrobni dan dan 03/12 - Vitaminski dan dan 04/12 - Proteinski dan dan 05/12 - UH dan dan 06/12 - Vitaminski dan dan 07/12 - Proteinski dan dan 08/12 - Skrobni dan dan 09/12 - Vitaminski dan dan 10/12 - Proteinski dan dan 11/12 - UH dan dan 12/12 - Vitaminski dan pa sledi Vodeni dan
lele luge pocnav da stojm vo mesto nemrdam od 60kg ......do koga vaka? a strogo se pridrzuvam be........
Мене веќе ме фаќа страшна носталгија за храна. Ослабнав да ама имам уште за слабеење и искрено да ви кажам воопшто не ми се допаѓа изгледот на нозете дали оти не вежбам и дури не се забележува некоја посебна разлика, а знам дека сум ослабнала осеќам по панталоните широки ми се стварно широки. Ама кога се видов во огледало некако ич не ми се допадна одразот ... ама нема да се откажам од диетава ќе ја држам до крај и ќе почнам со вежби и се надевам дека конечно ќе си го променам изгледот на телото ... Бтв Нутриционист среќна годишнина, да ви се множат
Нутриционист, среќна годишнина... слободно држи јагленохидратен ден, па нели држеше 3 овошни, заслужуваш anny23, за колку дена колку ослабна, па почна да стоиш во место? Држи повеќе овошни денови, или започни со турбо УН диетата, не се откажувај, а ако можеш држи и некој воден ден после овошниот Јас сакам да прашам пак, може претерувам со прашањата Дали во водниот ден, или во овошниот, може да се јаде чорба од зеленчук, од ситно исецкан праз, морков и компир, без зејтин? Само водата, без зеленчукот, со сок од лимон?
мнгу пати сум слусала дека од зелениот чај се слабее ако некој има пијано нека кажи и во колку количини се пија?
Само од зелен чај нема шанси да се ослабне, а има многу позитивни ефекти и помага во слабеењето. Го прочистува организмот а и не е баш вкусен така да ќе ти се одјаде . Дневно мислам дека треба да се пие една шоља бидејќи е доста јак. Јас порано пиев, ама престанав оти стварно не можам да го пијам додуша немам и време. Ама убаво е да се пие нема да одмогне дефинитивно, ако можеш да го пиеш пиј си
оки фала ма со сила го пијам чекам да се олади и на двапати ...и мене мие грозен....ама ке видиме со резултати ке даде ...добро ама малце и диета....поздравце
zeleniot caj треба да се пие секојдневно, и помага во слабеењето, во комбинација со диета, а без диета помага во одржувањето на килограмите, и да,незасладен не е многу вкусен, јас лично го пијам со малку мед и лимон,и е доста подобар, во последно време се обидувам да го пијам и без мед и е доста јак, но можеш да го пиеш и поразреден пр во 400 грама вода стави 1 кесичка, и пиј го на двапати , битно е што повеќе течности да пиеш, така да нема ништо страшно а наутро за намалување на килограмите е добро да се пие една гочема чаша вода со 1 супена лажица јаболков оцет, може и лимон место оцет, ама јаболковиот оцет е поефикасен за топење на маснотиите, но исклучиво разреден со вода, бидејќи е концетриран и може да го надразни желудникот значи наутро јаболков оцет, преку денот диета и зелен чај, и малку физичка активност, резултатите се загарантирани
јас порано го пиев зелениот чај и кај мене немаше никакви резулатати, можеби и затоа што не го пиев многу редовно бидејќи е многу грд но има многу што викат дека не се задоволни а некој да... Јас прочитав овде во форумот дека многу бил добар чајот Слим & Фит од Виталиа - чај за слабеење и дека за 1 месец можеш да ослабнеш 5 кг без диета, а кај нас сигурно ќе има повеќе резултати се пие 2 пати дневно и со лимон не бил грд, го имало во Зегин, околу 100 ден. јас овие денови планирам да го купам па ќе ви пишам резултати
ден пред практичен испит плус овошен ден... уффффф го мразам, ама ајде морам и ќе издржам до крај. денеска 16ти ден од диетата, последен ден од 4тиот циклус
За слабеење треба да трошиш повеќе од колку што внесуваш. 1 кг сало=3.500 калории. Треба да бидеш у дефицит барем 500 калории на ден ако сакаш реално да ослабиш 1 кг за една недела. А ти ако сакаш масирај се цел ден или пиј 1 тон зелен чај, џабе ти е ако не се испотиш или ако не намалиш внес на калории.
Мене денес ми е протеински ден. За ручек ќе јадам јајца со лебче и за вечера исто така јајце со чаша млеко. Сакам да ве прашам, пред пола саат доручкував а сега се напив чаша млеко, згрешив ли што пиев млеко пола саат после доручек?
Zdravo feminki, Ja pocnav 4 nedela od dietava-bez prekrsuvanje i namaliv edvaj 2 kg, a plus toa vezbam i na orbitrek. Neli e toa premalku? Ne znam kaj gresam, ili dietava ne e efikasna za sekoj organizam? Prethodno ja drzev mesnata i namaliv 15 kg. Mnogu sum tazna ((((
Штом си намалила веќе 15 кг, уште колку ти треба? можеби немаш повеќе за слабеење, а штом и вежбаш, таман ќе се затегнеш, и каква е таа месна диета? За колку време ги симна овие 15 кг? поздрав и не се откажувај
Mnogu se popraviv posle bremenosta, sakam barem uste 10 da namalam. MIslev na atkinsovata dieta. Od nejze namaliv 15 kg za nepolni 3 meseci. Znam deka ne se preporacuva da se drzi dolgorocno, no mn mi godese i nemav nikakvi zdravstveni problemi.Inaku ovaa ja drzev i porano i togas nemav golem efekt-5 meseci-12 kg, a setsra mi za istiot vremenski period oslabe 31 kg so prekrsuvanje Izgleda razlicno ja podnesuva sekoj organizam....pozdrav
да се трудам да ги намалам калорите...еве денеска почнав едно јаболко и кафе до ручекот......мозеби не правилно за рчек имав варено гоецко месо со едно парче леб...и сега една часа сумлива таблета магнезиум.....се мислам со би јадела за вечера....пошто од руцекот нема ништо....дали има некој предлог