Како постапувате ако направите грешки и јадете недозволена храна - дали си продолжувате со денот што следува или ја почнувате диетата од почеток?
По правило, доколку не си грешел повеќе од три дена по ред треба да продолжиш нормално. Но, јас секогаш паѓам психички, се откажувам и после почнувам од почеток.
Сите почнуваат во понеделник јас во петок 1/90 Протеини д - банана р и в - месо и салата,за ручек и парче тонус леб
Нема никој да пише,пак само јас Вчера 5/90 протеини д-банана р и в - стек и салата,тонус леб Денес 6/90 Скроб д-јаболко р-печен компир,малку ајвар и тонус в-компир чорба
Вчера 7/90 ЈХ д-банана р-ѓеврек в-вафли со крем и мармалад од јагоди,две коцки црно чоколадо Денес 8/90 Овошен
9/90 Протеини д-јаболко р и в - кебапи со салата,парче тонус 10/90 Скроб д- банана р и в - посна сарма,парче тонус 11/90 ЈХ д-мандарини р и в - макарони со сос од патлиџан,две коцки црно чоколадо
Диетата ја држев пред 10години и ослабив 20кг. Секое наредно држење на диетата ми делуваше потешко и тешко слабеев,едвај 3-4килограми Забележував и дека од диетата имам често киселини во желудникот. Сега се мислам дали да ја почнам. Пред 2 месеци се породив и не дојам. Некоја да сподели искуство што ја држела диетата после пораѓај,дали се слабее потешко?