Е конечно јадење после водниот ден И да ви се пофалам уште едно килце сум симнала,се на се до сега 7 КИЛА! ЈЕЕЕЈ Eптен си се израдував денеска Денес 51 ден-протеински јадев месо ,парче црн леб,и малце јогурт се напив за ручек. Сега ќе вечерам истото. Позз до сите
Алал да ви е! јас не се плашам воопшто од тој воден ден,во неделата држев и исто си ми беше,само што мастики едно пакетче соџвакав! поздрав
Јаглехидратен ден... (инаку незнам кој ден ми е по ред ) Појадок - 1портокал Ручек - Кроасан (7days) Вечера - Сладолед (TopGun midi - forest fruits), и ја дојадувам последната коцка од црното чоколадо. (детален извештај )
jas denes mislev pak ovosen den da mi e, ama przele doma riba, pa zapocnav pak so proteinski, za rucek tiba so sos i parce integralen leb, ama okolu 16 h jadev, sega ne osekam glad, podobro ke bide da ja preskoknam vecerata, ili da se napijam casa jogurt? Riba ne mi se jade... molam za odgovor
конечно благце ама во моментов немам некој колач освен баклава..ама мислам дека е многу калорицна така да подобро си викам да изедам од оние од виталија што се како конфлекс сепак се подобро не се толку калорични а и секако мие јаглехидратен ден....сто мислите вие???
денес јагленохидрати, за ручек макарони ( полна чинија) а за вечера 2 парчинња торта и 2 реда чоколадо (милка)... претерав и ми е многу ми е криво :/
Не немој баланс,ако си прочитала содржи поголем процент на јагелхдирати одошто протеини,затоа што мастите се заменети со јаглехидрати нели е 0 порцент маст или 1 нз како беше.А тебе ти е протеински ден,најдобар јогурт ти е јока,а има еден смојмирски јогурт во малешевијата го произведуваат е тоа е навистина јоугрт со најголем износ на протеини и нема ни густин ни бои ни ништо вештачко,затоа и време на траење е 3 дена.поздрав ! Најдобар избор,и јас утре ќе вечерам мусли од банана,какао и ореви за вечер аи плус црна чоколада секако.поздрав
Тука сме да си помагаме, да се подржуваме и меѓусебно да си одговараме на прашања и никој нема право да каже дека некој е глупав ако поставува одредено прашање, едноставно ако некој не сака да одговори не мора да одговара. Епа сега како што е редот да си кажам јас за вечера јадев блага погача со мармаладче и чоколадо за готвење. Денес 44 ден пола од диетата помина . Не успеав да се измерам, не избркаа денес од акушерско ама здравје во четврток.
Денес прв ден. Со мноогу киксови . Цел ден се турдам да не јадам благо идам дома и еклери, па не можев да одолеам. Утре ми е Скробен ден и нема повеќе киксови и нема благо. Некако ме фаќа страв кога ќе се сетам дека има и воден ден мислам дека нема да издржам цел ден на вода .
Кај мене е обратно, првите денови сум ненормално мотивирана и ништо не прекршувам ама после ме фаќа кризата. Нормално е да ти се јаде повеќе првите денови, организмот не ти е навикнат на помалку храна ама ќе истрпиш и воопшто немој да се плашиш од водниот ден, до тогаш имаш време и ќе ти се навикне организмот и ќе бидеш психички спремна. Ќе видиш дека деновите ќе ти летаат, подруго е кога си најаден . Ајде со среќа и само храбро
Не немој баланс,ако си прочитала содржи поголем процент на јагелхдирати одошто протеини,затоа што мастите се заменети со јаглехидрати нели е 0 порцент маст или 1 нз како беше.А тебе ти е протеински ден,најдобар јогурт ти е јока,а има еден смојмирски јогурт во малешевијата го произведуваат е тоа е навистина јоугрт со најголем износ на протеини и нема ни густин ни бои ни ништо вештачко,затоа и време на траење е 3 дена.поздрав ! fala vi, sepak se napiv domasen jogurt, od domasno kiselo mleko so voda ne mi se odese vo dukan procitav vcera nutricionist bese napisal deka ajvarot e jaglehidrat, zosto? neli e sostaven od piperki, patlizani i zejtin? jas nekogas go jadam i vo ovosen den, koga me faka kriza, po 1-2 lazici, so 2-3 maslinki, bez leb, se razbira, za vecera, zosto procitav deka koga ke se pocne so zelencuk ne treba pak da se jade ovosje, ili gresam? i uste nesto da prasam... mora li vo jaglenohidratniot den da se jade blago za vecera? moze li za rucek bejkrols, a vecera pica margarita? vo meguvreme 1 red crno cokolado...? I dali ovoj den moze da se jade i salata?
Ooh utre ovosje,zadutre voden den,a utre imam utakmica.. ke izdrzam nekako:] denes 27mi den:] za vodniot ima li rezultati?? pozz
Има дефинитивно. Полесно се чувствуваш, немаш надуеност, во најдобар случај и кило можеш да изгубиш. Уште ако ти се погоди она со месечината, одлично Ќе издржиш
Мене денеска ми е скробниот ден, ќе јадам грашок. Инаку ми е 26 ден, до крајот на Март точно на 31 Март ќе ми биде педесетиот и остануваат после уште 40. Не е тешко, само без откажување молам. Само
да да бас така ми викаат инаку имам брз метаболизам .. но сепакне сум активна не сум подвизна но да ке пробам со термо крема