И јас се чудев и ја прашав баба ми јаглехидрат е но и повеќе е масло...Инаку подобро е потквасено млеко одошто купечко! поздрав
И јас претерав,за ручек вегетаријанска пица со грашок царевка морков патлиџан пиперки печурки и маслинки и растителен кашкавал а за vecera 3 колачиња и чаша сок од ребизла и 1 ред црно чоколадо но 5 литри вода можеби испив!
И јас претерав,за ручек вегетаријанска пица со грашок царевка морков патлиџан пиперки печурки и маслинки и растителен кашкавал а за vecera 3 колачиња и чаша сок од ребизла и 1 ред црно чоколадо но 5 литри вода можеби испив! [/quote] Фала ти И јас сега ќе пијам многу вода...туку се чудам како ќе го издржам утрешниот овошен ден
Фала ти И јас сега ќе пијам многу вода...туку се чудам како ќе го издржам утрешниот овошен ден [/quote] Најлесен е овошниот,ехее јаболк мандарини портокали киви ананас.... инаку може и суво овошје но малку по една шака! поздрав
значи денска скроз го утнав изгледа овошниов ден......сабалје еден портокал........по еден сат салата од зелка (зеленчук) и после по 5 сати 1 портокал... и сега зелен чај.....касно видов сто беш е пишано
Најлесен е овошниот,ехее јаболк мандарини портокали киви ананас.... инаку може и суво овошје но малку по една шака! поздрав [/quote] Се надевам ќе ме најаде овошјето
Денес овошен ден и можам да кажам најлесно поднесен ден од сите овошни досега . Воопшто не ми се јадеше цел ден и не ни изедов многу овошје. Утре конечно на мерење
ох боже,кршнав кај цимерите во стано кај што ни се кираџии да спијам таму таа вечер кога гледам напраиле баница од кори баш на вечерата им отидов беа направиле цел плех и ме понудија ајде бе ајде ајде ајде и едно парче апнав.касно беше,но барем јаглехидрат е а и јаглехдиратен ден ми е и сега ми е многу криво...:/
Утре ќе гледам повеќе вода да пијам и ќе гледам да видам дали можам цел ден на вода и лимон пак...ако ме фати криза овошје секако! поздрав
и уште нешто, утре е месечевиот ден од 10 40 до петок до 10 40, така да ако издржиш на вода уште поубаво (или идеално)
Месечев ден?? :О жити се каков е овој?? да не е нешто сврзан со таа некоја месечинска диета,баба ми спомнувала некни дека со неа се чисти организмот,но не се слабее или ако се ослаби до нареден некој циклус се вратат килограмите но убаво било оти е само вода! со тоа ли е сврзано? поздрав