мози не требаше да прескокнам...ама ептен беше касно за да јадам....сега тоа е тоа одите денот....леле со убаво денеска благицко мммммммм
проблемот е сто незнам колку кила имам се немам мерено одамна.... пола година сигурно се немам мерено и нема кај да се мерам...така да по моја препоставка сигурно сум 70 кила...а сум висока 165....ми требаат повејке од 10 кила да симнам..така да да дојдам до 60 кила би била среќна...морам да се држам лето иде
тоа да две парцина торта имаш...ама ти немора да јадеш торта....можес три бананчина да изедеш,мозес од оние сто се од виталија три парчина....како конфлекс сто се.....ама па затоа другиот ден тие овошен и сето тоа ке се потриши....јас досега сум задоволна....е сега ке видиме понатака....пс.јас претезно јадам од тие од виталија сто се така да доволно мие
јас шпагети јадев со домата....ама гледам да не се прејадувам знаци без разлика дали се макарони или шпагети гледам да е една порција сега да буде доволно да ме засити а не да се прејадам....посто и јас сум голем лјубител на тестенини и кога ке почнам незнам да престанам....така да ставам помалце од половина пакетче
Луѓе денеска и без тоа го утнав денот досега два тањири макарони а за вечера што викате да смакнам една тулумба и еден еклер
Ехехе и јас јадам по пола пакетче и тоа по еден тањир гооолем.И за вечера да ти кажам по цел ролат 7 дејс сум јадел и млеко затоа забавено слабеам. Јас се срамам од мојата дезорганизираност.Жити се ќе почнам да бројам од 1 ден на диетата.И веќе нема назад.Некако мотивација немам,посебно преку викенд кога сум дома цел ден,немам ни тренинзи ни ништо шо да праам?? секако ќе посегнам по нешто.А и времето лошо ми влијае така тмурно,штом се подаде сонце ме асоцира на трчање.Жити се навистина од 1 ќе почнам та сее до ескурзија таму крај на мај почеток на јуни ќе ја држам.И нема веќе прекршоци.Женска ми ми има кажано дека за да се откажам од нездрави навики треба да се сликам и испринтам слика и да закачам на фрижидер и навистина функционира го издуав стомакот колку можам се расштепатив и сликав сеа кога видам слика бегам од таму.Утре ќе ми биде протеински 1 ден или можда ќе држам цел ден вода и лимон! за 1 пат разговарам со баба ми онака да ми каже кои болести се добиваат со нездрава храна и дебелеење и се што ми кажа леле па посебно тоа стерилност и се уплашив.Ама тоа е таман почнам строго и после тоа стагнирам и прекршувам.Од утре ќе почнам да се челичам и пишувам овде што и како сум јадел.Ако направам 1 хикс се одјавувам и не коментирам веќе! дури сеа се налутив!
бисквидите што се??? -јаглехидрат...кремот што е ?? - јаглехидрат ...кој ден е?? јаглехдиратен! како не би можело?? за вечера место торта! поздрав
Епа од 75 стигнав до 65 и сега не мрдам.. Денеска 31 ден,скробен и баш се изнервирав.. Ке почнам да трчам од утре најубаво.Денеска за ручек јадев варен ориз со цимет,а за вечера варен ориз со кечап..Дали згрешив нешто? Поздрав..Инаку леб воопште не јадам.
од 75 на 65!! Ти си закон!!! јас очекувам по 90тиот ден да стигнам до евентуалните 60 Почнав на 72kg, имам 169cm и денес сум 29 воден ден. ама тешко повеќе од 2 кила да имам тргнето
za eden mesec imas oslabnato 10 kg, i se razocaruvas? Jas imam za 2 oslabnato 6, i sum zadovolna ke oslabnes, ne se demotiviraj, sega ima mal period na stagnacija, ama mnogu imas oslabnato za edenmesec, a kolku si visoka? ako si okolu 165 prodolzi ja, za 2 meseci ke simnes sigurno uste 5-6 kila... super ti odi, jas denes proteinski den, za vecera jadev edno parce sirenje i 1 lazica ajvar, i edna casa caj so malce med i limon, bez leb, I da ti kazam podobro e pomalce da slabees, bidejki e pozdravo, i kilogramite ne se vrakaat! pozdrav
Сретнав еден форум dijeta.net и луѓето таму што ја држат ун диетата си отвараат дневници и си пишуваат што јаделе секој ден и се консултираат меѓусебе многу интересно погледнете
Со многу прекршоци диета не бидува. Од понеделник почнувам од почеток и без прекршоци. Поздрав до сите диеталци и не се откажувајте
Ајде и јас од понеделник почнувам од 1 ден да бројам! утре цел ден прочистителен ЛИМОН И ВОДА.иАКО ДО СЕГА ДРЖЕВ ТОА НЕ БЕШЕ ДИЕТА А И СО ТОА СЕ РАЗОЧАРАВ ОТИ ВИДОВ ДЕКА КАРАКТЕРОТ НЕ МИ ЦВРСТ ПРЕКУ ТОА! ШО ДА НАПРААМ ЗА ДА СЕ МОТИВИРАМ ЦЕЛОСНО....ЈАС ДА ИЗБУТАМ 30 ДЕНА ПОСЛЕ ЌЕ БИДЕ ЛЕСНО КАКО ПРВИОТ ПАТ ШТО ИЗБУРАВ 20 ДЕНА.....АЈ МОЖАМ ЈАС!