Млекото содржи и протеини и јагленохидрати и масти. Ако те фака криза во ред е можеш ама ако не немој.
Ден број 35, вчера протеински и си дозволив еден луксуз - пилешко гиро само со месо и сенф Мора, како частење за коментарите дека сум ослабела
Смее во јаглехидратен! Држи ја држи ја таа најлошо можно сценарио.После вториот циклус гарант добиваш вртогалвици а и после прекинот на таа диета враќаш ги сите килограми за сигурно.Зашо да се ограничуваш толку строго на патлиџани и такви работи и да плускаш пари за нешто такво.Баба ми ми има кажано дека таа диета воопшто не требало да ја изнесуваат во јавноста,диета како диета е краткотрајна и доста ефективна но наменета само за луѓе со срцеви проблеми кои пред операција треба да симнат некое килце.поздрав
колку што се консултирав овде на форумов со диеталците резултати ке почнат после втората третата недела....и јас како тебе така мислев и јас еве 12 ден мие и нема некои драстични резултати позз
Аман бе почекај не е таа диета како тие што се простите каде ведаш се губи....докај 20 ден ќе почувствуваш олеснување.Јас првиот пат се мерев на 13 ден и бев ослабен но секој организам различен.Поздрав
нутриционист.....подобро е да не се слабее веднаш..него постепено....зато што наеднаш ако се ослабе се појавуваат стрии.....мене лично ми одговара....се осеќам дека имам намалено....само што незнам колку бидеќи ич се немам мерено позззззззз
јас пак обратно, на почетокот имав резултати, дури третиот ден имав симнато 2 кила, после првиот воден ден имав симнато 6кг и од тогаш еве веќе 3 недели ништо ама баш ништо да знаев ќе ја прекинев после првиот месец зашто секако не сакам три месеци да ја држам па ќе си почнев со вежбање и нормална исхрана, а намалив доста од исхрана вечерам само салати леб нејадам воопшто, овошните денови повеќе со вода ги поминувам и пак ништо, се пожалив и тука ме советуваа да намалам со јадање, а помалку од тоа што јадам веќе ќе биде изгладнување, а поентата на диетва не е таа, или пак да вежбам ама со толку малку храна тоа речиси и невозможно е
мозеби од тоа зависи и од организмот и од килжата....и зависи колку имаш вишок.... тие што имаат повеке за симнуванје би требало побрзо да имаат резултати него оние сто треба 5/6 кила.....да симнат
Денес ми е 30 ден. Одлично е. Има многу резултати. Не се мерам на вага. Сакам да го видам крајниот резултат. Стомакот скоро ми изчезна, сега сега сите други мрснотии да почнат да се разложуваат
да точно, секој си е посебна приказна за себе, меѓутоа јас имам уште 8-10 кг, што не се малце, да имав 2-3 јасно ќе ми беше, зашто нели последните килца најтешко се симнуваат, ама кај мене се далеку од последни
Па тоа и велам ....инаку и јас имам стрии на стомак ....ама од дебелина зашо нагло с епопраив јас зимото.... и како се третираат тие?? мислам до летото ќе си повлечам и стомак и све....али стриите?
pa ako si visoka 166 sm, a teska 65, i nemas poveke stoda slabees, zatoa stagniras, mozes uste 1-2 kg da namalis i dosta e!!! vo sprotivno ke izgledas preslabo... a jasvo proteinski den retko jadam meso, poveke sum na riba, sirenje, jogurt, cat-pat po nekoe jajce, no i toa retko denes skroben, za rucek jadev musaka od kompiri so zaprzeni pecurki mesto meso, super e probajte