Ааа ако е тешка 65 при 165 цм височина треба барем уште 5 минус...тоа што си го изгубила е само вода,е сега тоа што стагнираш почнува борба со мастите.Не се откажувај па и уште 10 да симнеш супер таман ќе ти се погоди 55 килограми идеална тежина за твојата висина(веќе надолу е е ептен слабо) поздрав
и ви предлагам да се мерите после овошниот ден, или најдобро после воден, бидејќи тогаш има највидливи резултати, и за споредна мерете се секогаш после овошен ден, бидејќи во протеинскиот ден се накачуваат 200-300 грама повеќе, па ќе ви изгледа малку или мерете се после секој протеински ден, поентата ми е секогаш да се мерете во исти ден за да знаете колку сте намалиле после секој круг, а најдобро е да се мерите на 2 круга, па ако сте -500-600 грама е сосема доволно
точно, јас се извинувам, јас сум грешка... грешка видов, помислив дека си висока 175 ... ке продолжиш со слабеењето, не се демотивирај, можеш по околу 45 ден, значи после месец ипол да ја почнеш турбо УН, ( ако не ти се проблем овошните денови ), и че имаш позначителни резултати
луѓе бидејќи вчера славев роденден МАЛЦЕ претерав Бидејќи ми беше јагленохидратен ден за ручек нели јадев пица со печурки и маслинки, а за вечера 2 парчиња торта...потоа кога ми дојдоа гостите изедов усте 3 парчиња пица но затоа денеска сум цел ден на вода..морам да се казнам, криво ми е... утехаааа
http://www.dijeta.net/phpBB/ Друштво еве вилинк од форумот има доста добри информации за ун диетата па видете интересно Поздрав
Многу ме мотивирате! На форумов најголема мотивација добивам. Инаку денеска се мерев 64,а јас би сакала да стгинам до 55 и на толку да се држам,тоа би ми била идеална тежина.. Инаку денес јаглехидрантен за ручек јадев тесто за пица со кечап,а сега 3 мали еклера и 1 штангла чоколадо за варење,утре ми е омилен ден Цел ден киви! Нутриционист ти колку сакаш да ослабнеш? Кој ден ти е? Поздрав!
јас со тоа немам проблем досега не ми се појавиле...единствено сто ги имам од порано да кажам уште од средно тоа бидејки тогаш наеднас за една година се поправив10 кила....и ми останаа ама не се забележителни....колку сто имам читано и слушано дека за тоа нема лек е сега ако сум грешка нека ме поправи некој
Леотска стриите се сончаат,а онака се користат разни креми против стрии. Е сега имаш и поскапи и поевтини,и јас имам на бутовите и сега ја терам мајка ми да ми купи некоја крема..
Охооо машала.....дај наваму по некое парче??? :Р среќен ти роденден инаку со закаснување.И јас сум цел ден на вода и лимон оти од утре почнувам од 1 да бројам...поздрав
Еве ме и мене . Утре 50 ден и старт со турбо ун. Овие денови претерав ама стварно претерав покрај 8ми март, последниот циклус ми беше заникаде, ама од утре ветувам ќе си бидам одговорна. Поздравче
Пред некое време бев пишала дека се откажувам ,после 1 недела од кога се откажав се измерив и кога видов дека сум ослабната 5 кг за 16 дена колку што ја држев диетата повторно продолжив сега нз точно кој ден ми е но од првиот пат кога ја почнав сигурно има речиси цел месец. Сега повторно не сум се мерела.
Епа вака за стриите и брат ми ми кажуваше дека демек ко ќе се вратиш на килажата која си ја имал порано се повлекувале и точно е и јас имав од дебелеење исто и од тогаш имам симнато 8кг(ама то од лани) и ги нема толку не се познаваат, мислам дека за да ми се повлечат скроз треба да намалам уште толку,ама зато сум на диета нели Инаку денеска 7 ден, малце ја претерав денеска, додуша малку повеќе ама од утре построго и плус овошен утре убајни
денес најубавиот јагленохидратен ден, 27ми по ред, ручав тост со растителен кашкавал и печурки, а вечерав интегрални велнесс со какао прелив
ves-s... можи да се повлекуваат ама јас ако стигнам до таа килажа нема да личам на ништо треба да дојдам 52кг..а тоа е многу....и и килажата треба да биде не само по висината туку и спрема годините јас не сум повејке тинеџерка...мислам дека разбираш..мозеби ти си премногу млада...али и тие сто ги имам не ми се многу заприметливи поззз
Јас ја пробав од пред два дена таа седумдневната ефикасна диета ама не оди, гладна сум по цел ден. Денес се откажав и од утре дефинитивно сум по незнам кој пат на оваа диета, барем не гладувам а сепак слабеам.
Значи ...Утре славиме роденден на Б.У.Б.И ...на кој му е протеински(пример на мене) нека си замисли дека стекот е торта,друг нека ја замисли пиперката торта или компирот хахах заедно да го прославиме.Јас ќе се "заблажам" со стеков а не би било лошо да префрлиш во среда некоја тортичка! ах како ме настрвивте со тоа сеа торта...али не,sega најдов mотивација! баба ми ми ја гледа сликата на фрижидер и вели кој е овој Бабачко?? и јас и велам - јас сум мори ....остана со зината уста,си велам да не ја испуштам случајно да не издишне?? ја пазам секој момент! хаха поздрав
За стриите нема лек . Единствено тие избелуваат со помош на сончање. Џабе ќе фрлите пари по креми и триста чуда, кога стриите се испукана кожа и не може да се повлече. Иначе мене утре ми е прв ден, протениски. Се надевам дека ќе издржам. Позз