Пред 2 години имав 95 килограми и го достигнав врвот. Варирав со тежина, за една година стигнав до 75 кила. Потоа, стагнирав еден период, и лани во мај ми текна дека треба да одам на одмор и ослабев, стигнав до 67, најмалку кг во мојата кариера. Но, поради испити, стресови, некои неубави работи што ми се случија, се поправив и пак дојдов до 75 (висока сум 173). Со тежината моментално стојам во место, не одам надоле, но не сум демотивирана затоа што активно се занимавам со кикбокс и моментално со 8 кила плус (после овој undiet режим) изгледам многу подобро отколку кога имав 67
е да по фкусно е јајца пржени со јогурт...јас еве ја дрзам 13 дена..ама досега само еднаш имам јадено јајца итоа варени..денеска ми беа на менито.....а млеко немам укусено....ама сигурно по 4 дена ке јадам барем јогурт или конфлекс со млеко....мммммммм
денеска ми е протеински ден, за ручек и вечера туна со парче леб и салатка некоја. 29ти ден ми е денес
Ај здраво на сите ... за мене си носам лоши вести.Вечер одам за Полска,морално како претставник на средно училиште блаа млааа .....сакав да откажам ама за џабе ли ме избрале за претседател?? и сега шо да праам таму?? кога имам доручек ручек вечера и стан организирано цели 2 дена...се враќам на 15 вечер....?? ај у пизду матер више....
убаво да си поминеш, не мисли на диетата тие 2 дена, кога ќе си дојдеш ќе продолжиш не се многу 2 дена
3 ден – Јагленохидратен ден Ручек-варени тестенини зачинети со кечап, или пак пица со кечап, а може и бело печиво, на пример 3 кифли. Да ве прашам какви кифли може да сее јадат?
Е да беше лесно сега цела мотивација отиде у корпа.Али едно ќесе јаболки со мене ќе носам и еден пакет вода и за доручек овошје да јадам.Денес ми е скробен ден утре значи јаглехдиратен ...ууф шо би дале таму за ручек?? сигурно мессоо а еден бејк ролс ти е 5 евра таму и мало шише вода...така да 2-3 дена не ќе бидам активен ...се гледаме петок ...позз! Да ве прашам какви кифли може да сее јадат? -Празни теста(ѓевреци) или лиснати теста....
Мислам дека празни теста треба да се јадат, лиснатото содржи многу маргарин и е многу калорично. Уживај си па ти 2 дена не се ништо кога ќе си дојдеш право овошен ден и ќе средиш работа
убав помин... ќе надокнадиш за тие 2 дена, еее... еден ден вода со лимон, и крај уживај и не мисли на диетата
убав помин нутриционист цекаме да ни раскажес убаво дозивување поззз а за диета не се секирај не се многу денови поззз
две недели од диетата јупиииии....денеска скробен ден и гледам дека на подобро оди ....денеска салатичка од компири и малце лепче убвини
Јас нешто последнава недела не сум баш ко шо треба , испомешав денови, некои денови и храна мешав, се отиде у бестрага али ај утре и задутре одлучив ќе се водено-овошни па се надевам ќе ја оправам
Epa bas se iznervirav. Za rucek jadov supa i 3 mali pileski batacinja,za vecera 1 malo batace i salata. I sega sestra mi mi kaza deka batacite mnogu debelat..
Не знам колку може зелениот чај да помогне, ама секако има многу позитивности, затоа ако можеш пиј си го нема да е на одмет. Еве ме и мене на 51 ден, почнав со турбо режимот веќе 2 ден ми е, ќе го истерам до крај па воден ден (незнам како ќе го издржам ), па ќе одам на мерење и се надевам конечно на позитивни резултати оти последниот пат ништо немав симнато. И денес добив комплименти дека сум ослабната , не ми се познава којзнае колку ама добро имав 15 кг вишок, сега сакам да симнам уште 7-8 па и повеќе ако е можно, ќе одам на екскурзија па ќе се јаде . Утре овошен цел ден ќе бидам зафатена и нема да имам време за јадење, сабота исто