ајде неколку прашања од мене во скробен ден дали може комбинација ориз со спанаќ да се јаде, во кој ден може да се јадат печурки, дали може да се печат со месо во протеински кога може да се вметне јогурт, пошто многу пијам а со оваа диета го нема во комбинација
1. mislam deka moze, spanjakot e zelencuk, a orizot skrob 2. печурките можат да се јадат секој ден, освен овошен 3. Јогуртот е протеин, јас го пијам за вечера во протеински ден ( не тој баланс со 0 % масти, оти тој бил повеќе јагленохидрат) јас денес протеински ден, за ручек супа со парчиња соја без тестенини, салата од цвекло и морков, за вечера јогурт, домашен
е како не, подобро пилешко него ли свинско, па мора нешто да се јаде, ај ако не секој протеински да го тераме со варена риба, секој скробен со варен зеленчук место од него да правиме манџа, или третиот ден по една кифла и еден ред чоколадо, и што ќе биде тоа, диетава ќе се претвори во оние брзине, и тешко кој ќе успее толку време да ја издржи. немај грижа на совест
Bravo. I jas planiram posledniot mesec so turbo un da go prodolzam za pogolemi rezlutati. Inaku denes 34 den,proteinski:] pozdrav
Ааа имало и други што ќе почнуваат понатаму турбо УН,значи не сум единствена! Одлично! Јас планирам пред матура тоа да биде,едно 3 недели или 4. Месец де Неделава не се мерам,па и наредната веројатно.. зошто имам добиено и стомаков ми е надуван како балон и се осеќам како 10 кила здебелена буквално! И така.. утре протеински ден,незнам кој по ред веќе се губам во деновиве! Ме мрзи да бројам!
Денеска успешно издржан овошен ден. Две јаболка и два портокала, банана и половина цитрон имам изедено. И супа без резанци јадев дека ме заболе желудникот.
Поручекот ако ти бил овошје, макароните сметај ги за ручек, а овошје можеш да јадеш преку цел ден, а за вечера треба нешто благо да јадеш. Бидете јаки и ќе издржиме.
Може ќе ме искарате, листав назад ама не го најдов концептот за турбо Ун. Ако може да ми кажете како оди или некое линкче? Тенкс и се испричавам.
Протеински Скробен Овошен Протеински Јаглехидратен Овошен Овој циклус се повторува 2 пати па после воден ден
турбо ун диетата се дрзи во поцетокот на третиот месец и само циклус од 12 дена. Иначе мене ми е 3 ден, строго сум одлучна да ја почнам имам околку 15 кг вишок. Почнав и дневник да водам, се зи запишувам што јадам, дали вежбам, и ке се мерам на секои 8 дена после овошниот. позз па ке ви пишувам како оди.
Ај здраво на сите...ете јас имам 2 часа слободно време,се досадувам овде у Полска.Доручек значи имавме нешо као џем,леб,маслец и незнам некоаква течност прв пат ја гледам али овошје си јадев.Денес овошен ден ќе држев арно ама ручекот ко го видов долу на масата има шо да видам специјална полска супа, мешавина од свежа салата и пастрмка, полнето месо, пире и црвена зелка и за десерт јагоди имаше потопени со чоколадо т.е чоколадирани.....се "напашкавме" добро така да нишо од овошниот ден али ајде да не ве демотивирам.Утре рекоја дека за ручек ќе има бифтек салати помфрит така да супер ќе се падне протеински ден,десертот го оставам а за вечера си носам соја пакетче ...сум се обезбедил...Во петок се враќам и ви се враќам активен овде.Аа и тоа,синоќа се испијанив...така да овој овошен ден што иде цел ден вода само ќе биде поздрав и продолжете јас ако можам пак ќе се уклучам да коментирам! позз
Тоа не знам да ти кажам, јас ќе држам 12 дена воден не знам дали ќе држам оти последниот не го поднесов баш најдобро и ќе се мерам па ќе видиме како резултати има оти веќе ми е скиснато 52 ден а нема никакви драстични резултати
И јас си велам да ја почнам турбото, со оваа некако ептен ја оплескав, а имав прекрасни резултати Од Понеделник турбо и за месец дена абе манекенка нема да ми е рамна
Јас имам уште пола од 2 месец, а потоа 3 ќе го почнам со турбо ун, па ќе видиме....уште 1 кило во минус (сега сум 53)