1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. ines86

ines86 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    14
    zenski ete se blizi krajot na dietava,uste 18 dena i gotovo :sweat: do sega imam 14 kg oslabeno i sum prezadovolna sekoj den si se raduvam na izgledot,odam po prodavnici i dva broja pomalku probuvam i se raduvam deka mi e se tocno i deka mi stoi mn ubavo...ne se otkazuvajte zosto zadovolstvoto e golemo :rock: mnogu sreka pa ke pisam do krajot sto sum napravila...pozzz

На zanaa и miami им се допаѓа ова.
  2. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

LELEEEEE 14 kg ??????? :o KAKOO :(

3. ines86

ines86 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    14
    epa so dietata.Ne pravev prekrsoci mnogu no gi pravev...pijam 2l voda obavezno na den
    a i povezbuvam pomalku,i vrtam so hulahop sekoj den...pa sega neli vikaat kaj sekoj razlicno ama imas uste vreme uste 50 dena ne se malku...a ako smeam da prasam ti imas mn kg za simnuvanje ili pomalku?zosto ako ti trebaat samo 5kg na primer da oslabes mn tesko odi...pozzz

4. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

Jas sum visoka 163 imav 60 sega sum 55 kg .Najgolem "problem" mi e stomakot i okolu nego. Mozebi mi e problem sto ne pijam mn voda :| a sega pocnuvam od 1-vi na fitnes pa ke videme :P i jas ja drzam bez golemi prekrsoci ali ete :worried: Pozzz :*

5. bebo

bebo Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0

Малку да те утешам :D мене ми е 44 ден (без прекршувања и со мин 2л вода дневно, чат пат и некоја вежба) и имам симнато само јадни 3кг ;(. Не знам дали да плачам или да се смеам. Единствено што се тешам е дека бавното губење значи и бавно враќање на килограмите.
    Инаку и јас сум слично со тебе 160см висока и стартував со 58кг, сега сум 55 а сакам да стасам до 50кг, се надевам дека до крајот ќе успеам.

6. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    :( Se nadevam do krajot ke simneme uste po nekoe jadno kilcence,jas od denes pocnuvam da pijam poveke voda :D

7. tanjaaaa

tanjaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    232
    Допаѓања:
    13
    ДАЈ БОЖЕ моментално да стагнирате па наеднаш да лизнете 5-6 кила...зашо и тоа е можно во диетава...позз диеталки ;)

8. vrtkovska

vrtkovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите диеталки :).
    Денес случајно прелистував на интернет и цел ден го читав форумот. Јас вчера започнав со некоја си моја диета :) доручекот ми се состои од овошје вчера ручав многу салата со туна вечерав салата, а денес ручав салата со две јајца и не вечерав не ми се јадеше. Откако ги прочитав сите ваши коментари одлучив од утре да започнам заено со Вас :) . Премногу е добро кога се има подршка од некој кој ги има истите проблеми како и јас. Јас цел живот имам вишок килограми пробрав најразлични диети. Платив 2000евра по козметички салони и бев на најразлични третмани, тоа е само лага одев на третмани секој ден а требаше да јадам едено литро јогурт цел ден нареден ден едно литро млеко друг еден едно кило едноврсно овошје. Тоа и без третмани ќе ослабев :) , невелам дека не ослабив ама не јадев ништо ама после си ги вратив дупло килограмите. Сега сакам да ослабам 15килограми до Октомври. Се адевам дека заедно со вас ќе се подржувме и ќе ја постигнеме килажата која ја сакме. Во врска со диетата ме потсетува како режимот што ми го даваја во Диет клубот во капиштец, кога одев таму неделно слабеев првата недела до 2-3 кила и потоа секоја недела по едно кило, имаше и некогаш кога немаше да стимнам ниту еден килограм ама сепак се исплаќаше.
    Ви посакувам среќа на сите и се надевам дека ќе се дружиме

9. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
    MI trebaat samo da oslabnam 5 kgr., se obidov so dietata ama nekako kako da ne se slabee bas so nea ili treba podolg period.
    Ova dietae e poveke na jagleno hidrati,tie mene me zdebeluvaat :( .Naprimer jadam oriz , pa drugiot den da prodozam so makaroni ,toa mene mozi samo da me zdebeli :worried:
    Predlozete nekoja druga dieta,sum zabelezala ako jadam samo meso mi dava energija i mnogu me zasituva,a so oriz i makaroni samo ke se zdebelam poveke.

Pozz i brzo salbeenje na site sto se na dieta.

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.088
    Допаѓања:
    137.663
    Со оваа диета се слабее брзо ако имате поголем вишок килограми. За неколку килограми не е така ефикасна, можеби треба да се обидете со нешто друго.

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    баш сакав да го кажам ова.... :) најдете некоја друга, за 4-5 кила тооооолку долга диета ли да почнувате :*

12. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    ;(

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    аааааа сонце бе не плачи :sweat: ајде ке си направиш своја диета, 2 дена нека ти бидат на месо салата супичка, еден ден нека биде со риба салата супа, па еден ден макарони со сиренце, овошје, двопек со мед за појадок, јогурче, кисело млекце нека се состои твојата исхрана...и со ваков режим за 2 недели со сигурност ке ослабеш 4-5кг

14. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    ;([/quote] аааааа сонце бе не плачи :sweat: ајде ке си направиш своја диета, 2 дена нека ти бидат на месо салата супичка, еден ден нека биде со риба салата супа, па еден ден макарони со сиренце, овошје, двопек со мед за појадок, јогурче, кисело млекце нека се состои твојата исхрана...и со ваков режим за 2 недели со сигурност ке ослабеш 4-5кг[/quote]

Da ja zavrsam ovaa :tmi: ,pa posle ovaa dieticka sto mi ja preporacuvas :P :lol: .

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.464
    аааааа сонце бе не плачи :sweat: ајде ке си направиш своја диета, 2 дена нека ти бидат на месо салата супичка, еден ден нека биде со риба салата супа, па еден ден макарони со сиренце, овошје, двопек со мед за појадок, јогурче, кисело млекце нека се состои твојата исхрана...и со ваков режим за 2 недели со сигурност ке ослабеш 4-5кг[/quote]

Da ja zavrsam ovaa :tmi: ,pa posle ovaa dieticka sto mi ja preporacuvas :P :lol: .[/quote]
    зависи колку кг имаш вишок,и колку кг сакаш да ослабеш? :?: :rofl:

16. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

Da ja zavrsam ovaa :tmi: ,pa posle ovaa dieticka sto mi ja preporacuvas :P :lol: .[/quote]
    зависи колку кг имаш вишок,и колку кг сакаш да ослабеш? :?: :rofl:[/quote]

163,imav 60kg sega sum 55 (50 den od dietata)...sakam da dojdam bar do 50 :lol: :?:

17. sweety7

sweety7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    12
    Zdravo na site dietalki. Posle celodnevno citanje na forumov za UN dietata resiv i jas da Vi se priklucam. Moeto iskustvo e mnogu pozitivno od ovaa dieta. Sum oslabnala 2 pati po 15 kg, no nikogas ne sum ja drzela 90dena. - mesec i pol najvise sum izdrzala, a rezultati bea voodesuvacki. No koga ja prekunuvav jadev kako luda, i si gi imam vrateno site kg duri i si dodadov novi. Sega sum resena da ja pravam pak i toa 90dena. Sum probala milion dieti, a ovaa e edinstvenata vo koja veruvam, od koja navistina se slabee i od koja se osekjas najubavo. Pozdrav do site , ja imate mojata poddrska :clap:

18. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

Kako uspea da skines tolku kg :o za tolku kratok period :( ?

19. sweety7

sweety7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    12
    Ne znam ni sama, ama imam 20kg visok pa mozebi zatoa. Definitivno najdobrata dieta. A ti ja pravis istata? :P

20. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

Daa denes mi e 50-ti den :) ali nekako se razocaruvam oti imam simnato samo 5kg :(