Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Ne,nemora dokolku nemozes.Jas imam drugarka sto voopsto ne drzese voden den i oslabna 10 kg,se prepolovi:]

2. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    пробај, ако не можеш јади си пак овошје, јас го издржав 2 пати, третиот пат неможев... повеќе е психа, не дека стварно осекаш глад, ама ако стварно се тресес и неможеш да издржиш, не инсистирај, јади овошје, или супа без тестенини, сок, било што, од овој ден губиш најмногу кг, ама не е пресуден, и ме интересира до сега колку кг намали?

3. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    незнам колку имам намалено...се немам мерено а мислам да се мерам после овошниот или после водениот ден ако издржам...а тоа ке биде после три дена..па ке кажам дали има резултати....досега сто ме виделе никој не рекол дека сум oслабела..тоа ме демотивира...ама не се откажувам ;(...кога се мерев последно бев на почеток на диетата...можи да бев две недели..имав 68...а пред тоа незнам колку бев...е сега незнам...ама спрема гардеробата си викам по мое дека имам скинато некое кило... а денеска ми беше 26 ден позззззз

4. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    55 ден. за ручек варени макарони со кечам, а вечера kinder од оние малите по 4или6 беа внатре... јас сум премногу задоволна, кој и да ме виде сите ми викат дека сум се исушила, а тоа ме мотивира да ја завршам диетата... 53 кг сум сакам уште 3 за да бидам 50 и да бидам идеална, како секогаш што сум посакувала... не се откажувајте, нема подобра диета од УН диета!! позз

5. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
  6. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Jaс денес си почнувам :) Па ќе видиме до кога ќе издржам. Не ми текнува дали смееше да се јаде зеленчук во протеинскиот ден ама јас си јадев зелка салата со масло од тиква и оревчиња и 2 белки од јајца, за вечера планирам пак две-три белки од јајца со сиренце да си мцнам. И еве се полнам со вода ко цистерна од сабајле. Е сеа неам вага, па така од око ќе си приметувам резлутати.

7. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    15 ден јаглехидратен јадев сабјле 2 јаболка за ручек 2 геврека и многуу вода и за вечера ке јадам 2 слатки а сеуште немам резултати плуст тоа трчам за викендите :sweat: имам 64 кила висока 169

8. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    денеска јаглехидратен ден...се мислев пица да јадам ...ама се испишманив ми текна наместо да ги ставам киселите краставички,пиперчината..и печурките во пица....си ги ставив во макарони и ги потпекувам со доматен сос...без масло...па ке видиме дали е вкусно....таква идеја ми дојде

На volsebna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    после втората третата недела се показуваат резултати....тоа зависи од организмот...и јас еве скоро месец ке фатам па нема некои видливи резултати ;(

10. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    колку што знам салата е дозволена.....види на поцеток на форумов на уни диетаава се ти пишува :)

11. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    DEBELUSKA, не се откажувај, јас дури после првиот месе приметив резултати, ке имаш дефинитивно резултат, инаку јас официјално ја прекинав диетата, доста ми е, а и да ви кажам ми досади :P сега трчам на ридот по 2 часа, и внимавам што јадам, со оваа диета од 60 кг стигнав до 52-3, а висока сум околу 162 кг, ама многу ми се примека и по гардероба и по се, така да ефикасна е, позз

12. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    фала волшебна....само што јас ич немам време за трчање....работам физичка работа...по дома....можеби не е тешка ама нонстоп сум на нозе тоес по цел ден сум надвор...дури не зајди сонце...со мотиката или друг алат враце ехехехех..ама тоа на селокога живеш... :D се мислам дали после овошниот да си држам воден ден...ке пробам :rofl:

13. ves-s

ves-s Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Мене денес ми беше скробен ден, јадев за ручек неколку варени компири со зачини и парче леб, вечерав од истото само помалку :D едвај чекам да подослабнам и мотивирана сум многу ххх :D

14. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Компири и леб не е убаво да се јадат заедно. Посебно не кога сте на диета. ;)

15. ves-s

ves-s Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Не беше баш заедно прво изедов парче леб, само леб и после сат сат и нешто јадев компири, се надевам дека така немам многу згрешено:D

16. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Ti stvarno si se isusila!! kolku kg imase? Dosta ti e,koski i koza li sakas da bidnes:]

17. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    знаци имас само 5 килограма за да ослабиш....само напред не се отказувај

18. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Сакав да прашам дали во протеинскиот дено може да се јаде туна риба? Мислам дека е богата со протеини :)

19. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Може! :D

20. hubba.bubba

hubba.bubba Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    4
    два месеци ја држев и вториот месец не симнав ни грам, па последните 2недели си ја прекршував малце, сеа се мислам дали да ја продолжам, уште некое килце ми треба ама нејќе и нејќе, мислите ќе имам резултати или да барам некоја друга диетичка??