денеска протеински ден.......изгледа на мениот...гоецко...како гулас направено.....мммммммммм и ке барам денеска да се мерам.......едвај цекам дали имам позитивни резултати....
16 ден каде што ја држам и - 2,5 кг само. Вагава незнам што кажува, ама јас ги ослабнав цицкиве максимално,спојлерчињата од фармерките исчезнаа, а и малце изгледам ко протурена во фармерки. Од утре почнувам со турбо ун.. само денес ми е јагленохидратен ден,а мината недела си споив два скробни денови, па сега место овошен ми доаѓа јагленохидратен. Дали да почекам уште утре да заврши овошниот и да ја почнам турбо ун или без овошен да си фурам на проеински?
Сакав да прашам после кој ден може да се држи воден ден бидејки прочитав на некој пост дека од водниот ден најмногу килограми се симнувало
денеска скробен..за ручек полна чинија со леќа и мнооогу марула, за вечера исто.. иначе сакам да ве прашам кога имате варени макарони по колку јадете???јас јадам половина од паќетчето, дали е многу или доволно ??
не сум баш сигурна после кој ден...ам писуваше на диетава на 29 ден...мене точно ми излезе и го држев водениот ден после овошниот,.ама да бидам искрена едвај изджав.....и сеуште незнам колку кила сум ослабена...позззз
Денеска протениски 49 ден и официјално ја прекшив диетата. После вечерата изедов 1 јаболка:] Баш ми е криво ама не е некој голем прекршок! Поздрав и дај фалете се со резултатие,нутриционист нигде го нема:]
еве го еве го како може да го нема,само нема многу време Не е голем прекршокот т.е ништо не е ама подобро ќе било да си изела салата одошто јаболка ама добро сепак разбирам благо ти барала душата... Вие како сте?? мене денес ми е скробен ден,јадев ориииз и салати и јогурт(не треба јогурт,но јас коа го видев у фрижидер не се воздржав а и не држам нешто ептен строго, исто и за вечера).Сега вториот месец почнувам строго да држам,овој месец ослабев 4 кг али си јадев повеќе а сега строго ќе почнувам.позз
го прпчитав ова .дека сте јаделе бадеми во овошен ден....знам дека можи да се јаде јаткаски плодови во одреден ден.....ама не сум сигурна дали тоа е овошен....ќе можишли да ми одговриш...со сигурност....и мене ми се поткасува јас еве еден месец нема ни укусено....фала однапред поззз
диеталки се ближи велигден незнам како ке издрзиме со диетава во тие денови....барем за мене тешко ке биде...што мислите вие??
па можеш да јадеш бадеми во овошниот ден, можеш и кикирики, лешници, само да се до 100 грама, можеш и суво овошје, компот од овошје, до 2 банани, јас јадев рендана јаболка со цимет...
за велигден е подобро да си на диета отколку да не си, зошто ке си имаш ред на исхраната, нема да јадеш се и сешто, ке си знаеш јајца варени ке си јадеш на протеински ден, благо на јаглехидратен... и да направиш некој прекршок не е страшно, сепак празници се, нели
Го преживеав вчерашниот воден ден, цели 29 дена строго се придржувам на диетава (добро, не вежбав само) и утрово се качив на (до вчера најголемиот непријател) вагата. Ииииии... цели 6 кила off. Терам натака, со поголема мотивација и од денес почнувам пак да вежбам. Извинете на смајлињава ама пресреќна сум.
денеска 31 ден скорбен ....ма менито гравче.......ммммммммммммммммм....со салатичка...... а може и некоја маслинка или??? вемолам одговор фала