УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. riba79

riba79 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2010
    Пораки:
    1.710
    Допаѓања:
    6.598
    znaci ,ako pravilno se drzi dietata kg.se gubat pobrzo...jades vitanovi t.e. blago i zatoa procesot na slabeenje go usporuvas...znaci devojki ili drzete ja kako sto treba ili ne se macite..ovaa barem dieta ima sto da se jade..
    a vie sto ste vtora smena na skolo rucajte pred da odite 12-13 c i koga ke se vratite 18-19 casot vecera..pozz :D

2. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    незнам можеби кај мен ене ми одговара диетава....еве денска 33 ден овошен....досега компот од праски....и две кафинја....покасно малце јаболка....о тоа ке биде за денеска....ма и лебот мие скоро скрос откажан....имав две утки во диетава...можи заради тоа гозабави процесот....незнам

3. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    денес јаглехидратен ден најубавиот, за ручек тост со растителен кашкавал и печурки, а за вечера од колачите на шоко штарк. 48ми ден

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    И како е, има резултати?

5. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Диеталци поздрав од мене.. Имам само 1 прашање што не успеав да го дознам овие 52 дена,смее ли газирана вода да се пие? Поздрав!

6. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    мислам дека може да се пие газирана вода, само што ти го дува стомакот :D иначе јас сабајлево се мерев бидејќи ми заврши 2 месец и сум 52кг...уште 3 кг и преќинувам......
    од денес ја почнав турбо ун .. поздрав :D

7. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Фала, и јас ја почнав турбо Ун пред 3 дена и воопшто не е тешко.. Утре јаглехидрантен:) Па ти си доволно ослабела со 49 ке се исушиш. А колку имаше кога почна?

8. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    да имам резултати, се мерев на 39тти ден, -7кг, а сеа ќе се мерам после Велигден, осеќам се и на фармерки :D

9. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    оди поназад на странава ке видиш линк за турбо унион диетата

10. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    Фала, и јас ја почнав турбо Ун пред 3 дена и воопшто не е тешко.. Утре јаглехидрантен:) Па ти си доволно ослабела со 49 ке се исушиш. А колку имаше кога почна?[/q

имав 59кг, сега 52...
    инаку таман ќе бидам до 49,бидејќи и не сум многу високаа
    само морам да почнам да се затегнуваммм,ајде нека се стопле времето и почнувам со активност! :D

11. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    дали можи да ја држам турбо унидиетата од 34 ден да ја почнам....оти некако со оваа слабо ми иде????

12. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    па можеш, зошто да не :) и јас утре одам со овошен ден, па со 1 циклус турбо УН, овие денови малку се отпуштив, до велигден да симнам барем уште 1 кг, оти после и да сакаш тешко диета :( на тебе ти советувам да ја држиш турбо УН, ама да не ја држиш толку строго,и да имаш мали прекршоци не е страшн, и да се мереш секоја недела, ако имаш - 0,5 кг , а мислам дека ќе имаш, е сосема доволно, таман за 2 месеца ке симнеш околу 5 кг

На DEBELUSKA му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    од утре поцнувам со турбо унион диетава....ај да видам дали ке имам ефект....ресив... :worried:

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Добро, за време на вториот ден, за ручек што јадете? Некои манџички или?
    Јас не јадам манџи :puke:... Може да си сварам еден компир и да го изедам?
    Оф леле.. :worried:

15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    ^ Да ти го предложам моето омилено јадење за скробниот ден :)

Земи неколку компири, излупи ги, исецкај ги на помали парчиња и стави ги во тенџере да се варат со малку сол. Откако ќе бидат сварени, тргни ги и испасирај ги како пире. Во меѓувреме во мало ѓезве стави малку маслинов зејтин со рузмарин и добро подгреј го и врел додади го во пирето. Промешај малце и готово е. Ова со малку ајварче мене ми е омилена комбинација.

На anabel-a и precious.oo7 им се допаѓа ова.
  16. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Јас не ја држам многу строго, инаку како за мотивација и за вас и за мене, да се пофалам, ослабев 4 и 5пл килограми, а денес ми е 33. ден од диетата....Не се многу, ама спрема што не се придржувам строго на правилата, таман се :) Ама барем уште 5 да ослабам :lol: Инаку направив една утката. ВО еден нотес си запишувам дата и кој ден по ред ми е од диетата. Арно ама, датата ми се измеша со деновите инаместо да продолжам дата - ден на диета, јас сум си мислела датата е денот на диетата и 28. ден кога треба на вода, јас го држев на 28. март, а тоа всушност бил 25. ден од диетата на пример...Сега продолжувам па со ред.
    :^)

17. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    кога како некогас манџа некогас си варам компир...како ке ми текни.. :D :D

18. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    денеска протеински досека еден лимон цеден.....и кафе без шеќер.....

19. nasmejse

nasmejse Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Земи еден кромид ситни исецкан и пропржи го во малку маслиново масло. Потоа додади еден изрендан морков (на ситното од рендето), и една шоља за кафе ориз. Малку да се пропржи и додади три шољи вода. Зачини го по вкус (сол, сушен зачин, бибер) па стави го во рерна, да зоврие водата и да се потпече. После е превкусен и топол и ладен. Може да си додадеш ако сакаш и малку пченка и грашак па ќе добиеш рижото.

20. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    јАс оризот така најмногу го сакам , само плус еден цел цеден лимон му стискам во пропржувањето со морковот. Пробајте и со лимон, ммм ептен е убав оризот вака. (а малку и магдонос по желба)

На nasmejse му/ѝ се допаѓа ова.