И што направив денеска? Јадев за ручек полна чинија макарони варени со кечап и после тоа земав едно лиснато изедов празно. Браво. Глупа сум. Вие останатите како напредувате?
Ништо страшно!!! Во оваа диета најважно е да не се мешаат јаглехидрати со протеини односно различните видови на хаглехидрати. Така да во случај кога си гладна и неможеш да издржиш подобро касни нешто од истата група на храна Инаку јас сега за сега издржувам ... денес ми е 16 ден и вечер ќе се мерам, па држете среќа
Не вечер,наутро на гладен стомак мери се.Тогаш се покажува правилната тежина,вечер може да те покаже и 2-3 кг повеќе оти варира телесната тежина преку ден....2 чаши вода и автоматски пола кило плус ќе те покаже
Добро утро диеталци 17ти ден, по советот на Нутриционист се мерев утринава и за овие два циклуса 1 кг, а вкупно 4кг. Минатата недела почнав да пијам шумечи витамини, па може тоа малку го забави слабеењево?! Има некој од вас вакво искуство? Ви посакувам на сите убав и лесен ден ...
Морам да ја прекинам диетата мајка ми веќе не ми дава да бидам на диета 26 дена сум на диета а немам резултати многу сум побледена во лицето од диетата
Denes 22 den ....seuste se custvuvam super....i se poslaba...ne se meram do posle vodeniot den...na prvoto merenje posle 11 den..-3kg.Sakm da prasam za skrobniot den....dali moze da se mesaat skrobni sostojki kako oriz so kompiri,grasak so oriz.......kako bi kasnala tavce oriz so grasak,morkovi i po nekoja pecurka odozgora...cekam odgovor...please!!!!!!
мислам дека може, барем јас си мешам, последниот пат јадев манџа компир со грашок и морковче, туку ај ти кажи за ова рецепт
во јаглехидратен ден за ручек освен варени макарони и шпагети ве молам нешто друго за променааа што би можело.. ? ? ? ? ?
Да,секако дека го забавуваат слабеењето.Не пиј ги,туку витаминие примај ги преку овошјето и салатите инаку честитки продолжи така