Фала Инаку секако дека преку овошјето и зеленчукот примам витамини, но земав конкретно калциум и магнезиум, бидејќи целосно ги исклучив млечните производи од исхрана, ама беља ми прават. Ај здравје, ќе видам што ќе правам ... Во секој случај фала уште еднаш
Лиснато не ви препорачувам, бидејки е најмрсно од сите бели суви печива, содржи многу маргарин, затоа избегнувајте го лиснатото празно во диетите. Можеш 3 варени ѓевречиња, перек, празни кифли, има секакви кифли ( со вегета, со сол, сусамки), потоа можеш Бејк Ролс, тесто за пица со кечап, домати, оригано, печурки, пиперка, потоа печено лепче во рерна со кечап и печурки, двопек...
Во кој ден? [/quote] Можеш и во скробен и во протеински но зборувам само за таа во зрнцата малите шо се зашо содржат еднакво и протеини и јаглехдирати додека тие шницлите тоа е протеини највеќе...но подобро во скробен зашо с есмета за зрнеста храна растение и јас мислев порано дека може протеински но грешка извинете за сите шо сум ги советувал значи таа во зрнца еза во скробен ден,ја прашав баба ми не е иста со сојата во шницли
Mене па не ми е јасно како можат витамините да го забават слабеењето.Мислам дека сите шумлииви таблети со магнезиум се без шекер,и си пишува на паковчето колку калории имаат,една таблета има околу 8 калории,што е незначително.Ај ако некој е поинформиран нека објасни оти мене стварно не ми е логично ова
Сите таблети се јагелхидрати значи,ако се внесуваат во протеински ден пречат,ако се во скробен пак пречат зашо не се од типот на Скробни јаглехдирати а во јаглехдиратен може а во овошен пак пречат зашо тој ден е за прочистување а не за загадување со такви работи шумачи блаа млаа.Пишува без шеќер,али ај ви се молам какви таму засладувачи отровни за здравјето ставаат во нив како ги викаат тие Е103 такви глупости,исто е и со мастиките но не се толку многу штетни.Не им верувам на шумачите,подобро апче земете Ц витамин зашо шумачите си се буквално сок.А и нема да има потреба од нив,доволно се внесува витамини минерали преку овошјето секое утро и секој 4 ден а и плус со супите па да речеме со варен компир или ориз ехеее шо се грижите.Ако ве загрижува крвта да не наслабне, не грижете се за салата јадете цвекло а на секој јаглехиратен ден по 1 чаша сок од црна ребизла и гајле немате.Поздрав
незнам зошто, ама зимата многу полесно ја издржував оваа диета, сега денот е поголем, и едноставно неможам со 2 оброци, особено не без појадок, јадам овошје во 10.00, на работа одам во 7,ама околу 12 ме фака криза... и морам нешто да јадам, денес пробав да јадам дури во 15.00, едвај издржав, и во 19 бев пак прегладнета, и вечерата ми испадна поголема од ручекот, за ручек имав 4 сарми од штавел без месо со една мала кифличка, за вечера оставив 2, ама изедов + 3 варени компири и една голема чинија спањак салата... ќе пробам до 12.00 да јадам само овошје, барем уште овие 2 месеца, да не ги повратам -7те килограми, инаку до сега сум задоволна од мојот изглед, сакав да симнам уште кило 2, ама се откажав,барем сега за сега
Трет ден денеска, и веќе ми е полесно на стомачето не се мерам сеа едно 2 недели Што е најважно немам никакви киселини, се си е фино... Држете ми среќааааа
Волшебна, незнам каква ти е работата и дали си во можност да си носиш храна на работа, но јас овошјето го јадам најдоцна до 9, а ручекот ми е околу 13, најдоцна 14 часот. Кога ќе се вратам од работа некаде околу 17:30 - 18 часот ми е вечерата. Пред легнување почнувам малку да чувствувам глад, но пијам вода и се издржува. Обиди се така, ако си во можност нормално.
Еве ме мене како што ветив да ги соопштам резултатите за 1 месец -10кг среќна пресреќна а сита никаков глад нема и водниот ден помина изненадувачки кафето ми помогна многу од него не ми текна за храна лимонадичка и зелено чајче и не осетив дека поминал водениот ден и еве ке почнам да го крцкам и вториот месец што значи еве ме за месец дена со повторно соопштение бацки на сите