Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    здраво диеталки.....небев неколку дена на форумов....интернетот ми бесе катастрофа.......еве сум пак....еве ја држам турбо унион диетата и пвејќе ефект со незе имам...денеска мие 5 ден од незе.....а 38 откако ја држам диетава...за сега сум задоволна добро ми оди...слабеам преку целото тело ане на одредени места....дури вчера го приметив тоа......само напред на сите и не се откажувајте со среќа

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  2. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    се плашам само да не биде како во вториот месец (да намалам најмногу 2кг)...веке 6 ден од третиот месец и не гледам никакво намалување, се плашам да не се разочарам...сакам усте 4 кг најмногуууу до крајот на месецот :( :(

3. nasmejse

nasmejse Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Ајде Буби не се разочарувај. Обиди се да не се преоптоваруваш со тоа и ќе успееш. Ти држам среќа :)

4. ves-s

ves-s Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Луѓе вака јас планирам да ја прекинам диетава на одреден период последнава недела желудникот ептен ме боли не знам од шо (а не верувам дека е од диетата пошто сум држела и порано диети) и после празнико пак да си ја почнам... не знам стварно шо да правам ;(

5. milosavljevski

milosavljevski Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    10
    денес 56 ден од диетата, овошен ден, 100г лешници, 1 киви, 1 банана и 500г моркови, а утре воден ден.

На brownie му/ѝ се допаѓа ова.
  6. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    good luck:] jas nepecen soncogled 100 gr izedov u sega se kajam:]

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Во ред тоа, а резултати има? :?:
    Ти си знаеш најдобро, како тебе ти одговара, дали сакаш побрзо или поспоро да слабееш.
    Штом имаш проблеми со желудникот можда не ти одговара тој начин на исхрана :!: и пиј млеко за желудникот и јади супа.

8. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Поточно јогурт пиј и немој многу зачинети и солени јадења.Прекини ја на 1 недела,па плус една недела ќе си додадеш на крајот :D

9. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    денеска ми беше јаглехидрате,за ручек си јадев шпагети со зелка пресна пропржена со маслиново масло...о многу мие вкусно...и сега еден ред коцки од чоколадо за готвење..и малце од витанова...житарици..оние како чоколатца што се....о достае за јадење денеска

10. Mashni4ka

Mashni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    23
    Здраво диеталки... :hai:
    Оденес и јас ке споделувам со вас како ми оди диетата.
    Денес ми е 26 ден (скробен). За доручек јадев два портокали, ручек два компира, и вечера 1 компир со марула салата.
    Почнав со 77 кила, вчера кога се мерев имав 69 :clap: :clap: :clap: , и мн ме пофалија дека сум ослабена :D
    Секое утро кога ке станам пијам млака вода со 1 лажица (мала) мед и зелен чај, па потоа јадам.

Сакав да прашам: Во протеинскиот и скробниот ден мора супа да се јаде?? (кога ке ми текне јадам т.е ја пијам, ама мн пати заборавам да си направам, кога ке седнам да јадам тогаш ми текнува).

11. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Немора секогаш,а убаво би било на одредено време зашто супата е здрава.

12. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Дали би штетело во текот на диетата да се донира крв?

13. princezzza

princezzza Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    31
    Благодарам драга нека ти се исполни што ти душа сака :*

На nasmejse му/ѝ се допаѓа ова.
  14. princezzza

princezzza Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    31
    мила јас бев 112 кг многу се здебелив за две години но открија дека имам проблем со тироидната жлезда и сега пијам терапија кога почнав со диетата бев 105кг а висока сум 1,75 инаку вежбам секој ден по 30 мин
    и сега вториот месец ке ја зголемам физичката активност и се надевам дека нема да стагнирам :*

На DEBELUSKA му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ves-s

ves-s Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Мене и некако метаболизмо ми е забавен деновиве и тоа многу и си викав неколку дена само на овошје да пробам ако издржам убајни, ако не ќе си почнам со проетински, ако се чувствувам убо утре секако почнувам со протеински, ќе ве известам :) ПзЗ

16. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    lуѓе утре ми е јаглехидратен ден, да јадам макарони или пуканкиииииииииии :/ :D ???

17. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    пицаааааааааа:))))))))))или макарони! :D

18. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    јас ретко правам супа.....пошто и јас како тебе заборавам или пак немам коцки..да си ставам....инаце секоја чест за килата....за краток период добро си скинала...јас еве 38 ден,некако кај мене бавно оди....парешов да си ја почнам турбо унион еве вејке 5 дена ја држам и од незе имам повеќе ефект....срејкно и не се откажувај :rofl:

19. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    мене утре ми е 66 ден(јаглехидратен) но сакам да ја почнам турбо ун па да прашам кога може...дали може после овошниот или има одредено кој ден??

20. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    после овошниот мож
    е да ја почнеш...јас така си ја почнав...утре ке ми биде 6 ден поззззззззз