Салата си направи еден гоооооооооолем тањир.... или ако сакаш да ти помине желбата за јадење џвакај мастики!
јас ја прекинувам од вечерва....секако ке се оди вцрка...така да овие денови ја прекинувам.......денеска воден ден го држам...и вечер мора јајце да се касни...срејкни празници на сите позззззз и добар провод
кикирики може да се јадат во овошен ден, доста заситуваат, но само 100 грама, и точно, качорични се но дозволени се во овој ден, попрепорачливо е да ги јадеш преку ден, а не навечер инаку и јас ја прекинувам диетава за празнициве, па после пак сепак велигден е, ама пак че пазам што јадам, и ке јадам без леб
и јас прашав кога ја почнав диетава и ми рекоја не иако пишува интегрални..тие се нај масни..немој да ги јадиш....јас само ги купив и не ни ги укусив
кикиритките мозе да се јадат во овошен и тоа во текот на денот само 100 грама повеќе не ....и можес и друго не само кикиритки може и други јаткаски плодови...ама да не се повеќе од 100 грама поззззз
На 26тиот ден ја прекинав поради разочарувачки резултати и надразнет желудник. На другите ви пуштам среќа, диетата не е воопшто тешка.
Уште не почната се разочарав - зошто разочарувачки резултати???? зошто надразнет желудник??? - колку што можев да читнам сите се фалат а ти сега ме замисли...
Денов ужас. Се' беше добро до 13 саат, после тоа.. тиња. Прво земав малце неколку пати бурек пробав. После тоа си изедов неколку смоки. Па пуканки јадев. Не ми беше доволно, земав салата гоооолем тањир напраив. И повторно не ми беше доволно се тоа што внесов у мене, на трактор кај му е доволно, што зборам па и јас, и земав неколку пати руска салата пробав. Кул, грејт, awesome...Незнам веќе кои зборови да ги употребам. Многу ми е криво. Damn.
Можеби Breezy нема многу вишок и поради тоа има разочарувачки резултати.Ти ако имаш онака повеќе вишок ќе имаш резултати.А што се однесува до надразнетоста на желудникот,тоа ретко се јавува но сепак се јавува оти можеби не одговара групирањето на храната па поради тоа. Пробај па ако не ти оди(што чисто се сомневам) ќе прекинеш,само не се демотивирај уште на почеток!
Никогаш до сега не сум држела диета, и тоа скапо го кошташе мојот метаболизам . Различни организми, различни резултати, немој да се демотивираш!
Денеска и вчера малку претерав со јадењето и затоа утре и задутре ќе држам овошен ден. Да се прочистам!
хаха се опуштивте малце а. ако ако, за убаво нека е само јас не пазам на исхрана зашто вежбам ко коњ и имам метаболизам како болид од Ф1. така да овие денови сум стриктно на мекици, Имам внука од сестра
Фала фала, да си дочекате сите по ред (ако не сте дочекале). само за убави работи да скратуваме диети