Во една чаша со вода пред доручек ручек и вечера ќе пиеш по едно лажиче оцет(јаболков) растворено а после 1 недела по 2 лажички.Така и требаше на една жена да ослаби набрзина за пола месец па баба ми и рече тоа да го направи,но ако осети каква била болка во желудникот да се прекине
[ Морам да гладувам,нема друг спас. МОрам да ослабнам!!![/quote] Ќе пореметиш и крв и хормони и желудник и метаболизам и све...после таа диета за 2 дена ќе вратиш килограми! :/[/quote] А Ако по диетава со јаворов сируп продолжам со Ун? Мислам дека нема да се вратат баш така лесно ионака неможам да јадам по 70 дена строги од ун..
Ќе пореметиш и крв и хормони и желудник и метаболизам и све...после таа диета за 2 дена ќе вратиш килограми! :/[/quote] А Ако по диетава со јаворов сируп продолжам со Ун? Мислам дека нема да се вратат баш така лесно ионака неможам да јадам по 70 дена строги од ун..[/quote] Јас се мислам јаворов сируп или јаболков оцет А инаку за оцедот, јас јадам само еднаш дневно и тоа околу 17ч најдоцна, после тоа и пред тоа сум само на кафе, така да , да не ми дојде многу оцет 3 пати на ден ????
А Ако по диетава со јаворов сируп продолжам со Ун? Мислам дека нема да се вратат баш така лесно ионака неможам да јадам по 70 дена строги од ун..[/quote] Јас се мислам јаворов сируп или јаболков оцет А инаку за оцедот, јас јадам само еднаш дневно и тоа околу 17ч најдоцна, после тоа и пред тоа сум само на кафе, така да , да не ми дојде многу оцет 3 пати на ден ????[/quote] пиј во една чаша вода 2 лажици јаболков оцет, само наутро, веднаш по станување, а навечер пред легнување пиј зелен чај
Јас се мислам јаворов сируп или јаболков оцет А инаку за оцедот, јас јадам само еднаш дневно и тоа околу 17ч најдоцна, после тоа и пред тоа сум само на кафе, така да , да не ми дојде многу оцет 3 пати на ден ????[/quote] пиј во една чаша вода 2 лажици јаболков оцет, само наутро, веднаш по станување, а навечер пред легнување пиј зелен чај[/quote] Зелен чај никако пред легнување,содржи нешо како кофеин нема да можете да заспите...помоќен е и од кафето :/
пиј во една чаша вода 2 лажици јаболков оцет, само наутро, веднаш по станување, а навечер пред легнување пиј зелен чај[/quote] Зелен чај никако пред легнување,содржи нешо како кофеин нема да можете да заспите...помоќен е и од кафето :/[/quote] Драг нутриционист не содржи нешто како кофеин, туку содржи кофеин. Кофеинот е метилксантин. Во иста група со теофилин и теобромин.
дали може во чаевите мед барем да ставам? и на пример јас кога ќе почувствувам глад, поготово во вечерните часови земам пола лажичка малтекс. Ваљда не штети...
Мноогу ми се свиѓа диетава, официјално од денес ја почнувам Планирам да пијам кафе со малкуцка шеќер, а за друго ветувам нема да забушавам.
Зелен чај никако пред легнување,содржи нешо како кофеин нема да можете да заспите...помоќен е и од кафето :/[/quote] Драг нутриционист не содржи нешто како кофеин, туку содржи кофеин. Кофеинот е метилксантин. Во иста група со теофилин и теобромин. [/quote] Па така е,сепак не сум јас нутриционист туку баба ми па таа шо спомне тоа пренесувам.На моја глава не кажувам а и незнам хаха.Ама зелениот чај е подобра опција од кафето.Пије повеќе зелен чај(освен ако имате висок крвен притисок)
mене зелениот чај не ми смета, го пијам пред спиење, може зошто ми е низок притисокот, но не мора да биде пред спиење, може 1-2 чаши во текот на денот
Денеска некако го преживеав денов, бев на пица т.е им правев друштво во Беверли, ама не пробав ич. Тоа ме радува . Си купив јаболко од Тинекс и го поминав така големиот одмор. Инаку овошен ден сум. Ќе си умрам млада и невина . Утре протеински ден. Планирам да си печам или едно батаче или мимоза салата ќе правам. Ама изгледа батаче ќе си печам. Ми се јаде нешто. И салата зелка ќе си правам со цвекло и морков . За вечера само салатка. Епа то.
Оцет купено, вода имам сега уште да почнам да пијам А зелениот чај и така го пијам ( понекогаш ) ама еве сега ќе почнам почесто.... Благодарам Дона
Дечки мене ми е проблем што јас живеам со моите, и сеа што прави мајка ми за ручек тоа е, и некако неможам да бирам јас посебно месо ова она, а ми треба 20 килограми од прилика да ослабам..
Ехее јас со цимери издржував.кога ми беше шината ногата ми требаше друштво по цел ден разонода па бев со цимери.Алкохол благо и мрсни работи секој ден па оддолевував.Само мастика стави во уста и ќе оддолееш!
Бев овошен ден денеска и прееска испив едно нескафе во Ало-ало. Ис ит ту мач? Голема грешка направив?
Добро утро!!! Еве мене денес ми е 32 ри ден и вкупно 7 изгубени килограми до сега. Почнав се поспоро да слабеам, но тоа е тоа Убав викенд