epa zenski eve da vi se pofalam jas ja zavrsiv dietata i sum prezadovolna 17kg izgubeni za 3 meseci sega prodolzuvam so odrzuvanje sekoe sabajle ovosje i sekako nema da gi mesam proteinite so jaglenihidrati,pa ke vidime.....pisete koj do kade e ima li nekoj sto e pri kraj?pozzz i srekno ponatamu
bravo bravo...ja imav 64-5 i sea se simav na 58 ..vo posledno vreme zabushavam poradi ucenje...ali poso vise neam od denes na stroga un dieta sum sakam do 53-4 da stignam
Може ли да ставиш слика „ пред и потоа„ не мора лицето да ти се гледа. Обично после слабеење сита таквли слики стават, па да се мотивираме и ние малку
другарка ја држеше диетава околу една година, и навистина ослабе,но во стомак си остана речиси истата.и мислам дека и беше грешка што она јадеше само еднаш во денот,многу,а навечер не јадеше ништо(а нели треба половина од ручекот)
jas oslabnav so dietava 5 kila za 25 dena pa ja prekinav...sega pak ke pocnam da ja drzam..sakam use 5 D
epa aj zdravo i od mene. Nova sum tuka, i gi citav privte 5 i poslednite 5 str od temava i me motiviravte da ja pocnam dietava. E sega imam nekolku prasanja do oni koi vise ja zavrsile oriz vo koj den mozam da jadam? i dali mozam da jadam zelencukova supa i dr zelencuk vo ovosniot den? I dali banana moze da se jade za dorucek ili ne?
Ориз може да се јаде на јаглехидратниот ден т.е онол после протеинскиот. На овошниот ден треба да се јаде само овошје, или зеленчук но не како салата со додатоци (сол, масло и др) што значи дека не може да се јаде супа. Може да се јаде банана и како појадок но попрепорачливо е да се јаде на овошниот ден и тоа само една до две најмногу.
ја денеска ќе ја почнам по 5 пат диетава,никако да издржам повеќе од 5 дена ,не дека е тешка за држење ама... инаку сакам 3-4 килца да ослабам,ништо повеќе
Zdravo jas od vcera sum na dietaat i ne sum osetila glad se mi e super pa ke vidime kako ke izdrzam... imam 55 kila sakam da se simnam na 50 ... za kolku dena bi mozelo da bide toa se nadevam deka ke gi dobiam posakuvanite rezultati... pozz