Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    лелеле луѓе јас откако ја продолжив од велигден диетава...секоја вецер се борам да не каснам благо па кај ме тера само навечер ми бара организмот да јадам ако ми верувате едвај се воздржувам ;( иначе мие 52 ден од диетава

2. DEBELUSKA

DEBELUSKA Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    273
    иначе сеуште се немам мерено одамна последно бев 65...е сега тоа беше пред велигден сега се плашам да не имам вратено некое кило ;( и затоа не се мерам дури не заврши диетава..ако издрзам до тогаш...ако успеам усте овие 5 до крајот да ги симнам ке бидам пре задоволна :$ ама крајот го краси делото

3. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Уште едно кило минус кај мене!!!! :rock: :rock: :rock:
    За 28 дена вкупно 10 кила ослабнато имам! Јас сум презадоволна, се надевам ќе продолжам со истово темпо!
    Епа луѓе, редно е сега да се почастиме :D Еве за секој по нешто.

На ludoto19 и Mashni4ka им се допаѓа ова.
  4. nasmejse

nasmejse Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    Хахаха браво!!!! Само напред ;)

5. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Да не знаете кај може да се најде книгата за Ун диета?

6. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Јас си ја симнав на српски.
    Еве линк: http://www.femina.mk/out/?id=9ba17643b3 ... FUN-dijeta

Само отвори ја со new tab. Не преку фемина.

7. nasmejse

nasmejse Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    42 ден. Кај мене започна период на стагнација. Последниве два циклуси само пола кг. а имам уште мноооогу за слабеење :( ;(

8. Nutricionist

Nutricionist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    И кај мене исто,сега се чудам дали да си скратам од оброците зашто ми се енормни да скратам едно 30% пример јадам 4 стекови да скратам еден и за вечера да јадам по еден!300 грама сум мрднал од пред 2 циклуси!И ќе си зеам чај за вршење голема нужда нешто како лаксатив зашо почнав и ептен малку да вршам голема нужда!
    Тренерот ми вели нема потреба веќе да слабееш сега уште 1 месец ќе почнеме тренинзи и на базен,јас ослабев 12 килограми сега сум 88 ама уште 5 барем сакам посебно ко ми кажат базен а имам сало на стомак јооој :/

9. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    welcome to the club! Јас исти проблеми ги имам,не мрдав од 60ката ама еден циклус пиев само вода и јадев овошје и салати но не многу и стигнав до 59,и сега ги одржувам:]

10. Nutricionist

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    можеби тоа е како резултат на промена на метаболизмот,ама жити се порано одев два пати дневно по веце а сега во два дена еднаш! Затоа чај за прокарување ќе си зеам!

11. nasmejse

nasmejse Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    27
    И кај мене исто,сега се чудам дали да си скратам од оброците зашто ми се енормни да скратам едно 30% пример јадам 4 стекови да скратам еден и за вечера да јадам по еден!300 грама сум мрднал од пред 2 циклуси!И ќе си зеам чај за вршење голема нужда нешто како лаксатив зашо почнав и ептен малку да вршам голема нужда!
    Тренерот ми вели нема потреба веќе да слабееш сега уште 1 месец ќе почнеме тренинзи и на базен,јас ослабев 12 килограми сега сум 88 ама уште 5 барем сакам посебно ко ми кажат базен а имам сало на стомак јооој :/[/quote]

welcome to the club! Јас исти проблеми ги имам,не мрдав од 60ката ама еден циклус пиев само вода и јадев овошје и салати но не многу и стигнав до 59,и сега ги одржувам:][/quote]
    можеби тоа е како резултат на промена на метаболизмот,ама жити се порано одев два пати дневно по веце а сега во два дена еднаш! Затоа чај за прокарување ќе си зеам![/quote]

Аххх да сигнам до 60 незнам што ќе направам!!! Проблем е што имам многу за слабеење и некако се разочарав :( . А го скратив лебот уште пред две недели. После овој циклус ке пробам и со турбо ун, 12 дена па да видам што ќе биде.

12. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49
    Тренерот ми вели нема потреба веќе да слабееш сега уште 1 месец ќе почнеме тренинзи и на базен,јас ослабев 12 килограми сега сум 88 ама уште 5 барем сакам посебно ко ми кажат базен а имам сало на стомак јооој :/[/quote]

welcome to the club! Јас исти проблеми ги имам,не мрдав од 60ката ама еден циклус пиев само вода и јадев овошје и салати но не многу и стигнав до 59,и сега ги одржувам:][/quote]
    можеби тоа е како резултат на промена на метаболизмот,ама жити се порано одев два пати дневно по веце а сега во два дена еднаш! Затоа чај за прокарување ќе си зеам![/quote]
    Eпа кажи ми и мене кој чај и јас да земам:)

13. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49

Аххх да сигнам до 60 незнам што ќе направам!!! Проблем е што имам многу за слабеење и некако се разочарав :( . А го скратив лебот уште пред две недели. После овој циклус ке пробам и со турбо ун, 12 дена па да видам што ќе биде.[/quote]

Не се разочарувај само намали со храната и помалку калорична каси а со турбо сигурно ке симнеш бар два кг јас толку симнав

На nasmejse му/ѝ се допаѓа ова.
  14. sumejje

sumejje Активен член

Се зачлени на:
    29 април 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    zdravoo ı jas sum nova na forumov denes mıe tret den od dietava odlıcno mı odı...sega za sega..dalı ıma nekoj drug so denes mue tret den pa da se bodrıme zaedno????????? :D

15. Nutricionist

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    279
    Киркулина :D

16. vesna007

vesna007 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    13
    Диетава сум ја држела по 30 дена и сум имала фантастични резултати. За жал сега ја држев 90 дена и катастрофа. Не е се до диетата. Сега немав време да вежбам :), а немам пауза на работа, барем 20 мин пешачење, така да ... Најважен фактор е вежбањето и многу движење, сите врсти и варијанти.

17. Lollipop7

Lollipop7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    782
    за први мај баш ми се паѓа скробен ден, па се мислам дали и утре овошен да држам за да бидам во тек со празникот. Имал ли некој вакво искуство два дена овошни да држи??? :)

18. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Што се случи , како оди, до кај стигна со сирупот? Јас го почнувам по 1 Мај па ќе видиме што ќе се случи :^)

19. fima

fima Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    12
    ова е втор циклус, првиот беше околу 30-на дена во кои ослабнав 4 килограми, сега го започнав вториот циклус и ми треба ваша подршка :D

20. brownie

brownie Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    49

Ми се слоша на тренинг и продолжив со салати и овошје 4 дена. Не го препорачувам,ама ако можеш пробај :D