Продолжи,уште 2 циклуси имаш и водниот ден плус...мораш да продолжиш! таман после ќе си јадеш што си сакаш(секако нездраво не) и за доручек овошје! тогаш ќе симнеш уште 3 килограми
Денеска сум овошен ден (32). Пошо кај мене у маркет немаше јаболки, имаше само портокали и лимуни, ме мрзеше по сонцево да барам и си купив само тоа, и денеска ќе бидам само на портокали и лимуни... Сега штотуку си истискав 3 портокала, со коцки мраз ги испив . Инаку утре планирам воден ден да држам и никаква идеја немам што да пијам . Освен вода секако.. Се мислам за некои ледеи чаеви.. Ај ќе видам има време до утре.. И да, уште едно кило -. And I'm so happy!!! Ама па страв ми е да не ми стагнира слабеењево во вториов месец . А сакам до лето да ослабнам уште минимум 15 кила...
ЛЕДЕН ЧАЈ НИКАКО! ПОЛН Е ШЕЌЕР! САМО ВОДА,КАФЕ И НЕЗАСЛАДЕНИ ЧАЈЕВИ(само ти кои ќе си ги свариш) Ако ептен те фати криза,ананас можеш! јас ананас јадев на тој ден,најмалку калории има и многу вода,ја прашав баба ми што можам тој ден рече лубеница И ананас!
bravo za simnatite kg...samo me interesira za kolku vreme oslabe 10 kg za 28 dena?a kolku kg imas visok?pozz
Ако прашуваш за онаа со јаворов сируп, како што знам јас не смееш, ама можеби некој друг е повеќе информиран па ке ти каже.
Прв ден од диетава, конечно собрав храброст да почнам. Сакам само 3-4 килца да симнам и ќе бидам пресреќна. Кажете ми дали утре гравот што е на репертоарот може да биде стандарт како по дома што се прави, со зачини со триста чуди, или мора онака варен само?
Денес втор успешен ден. Доручек - 2 јаболки Ручек - мешавина за руска салата (компир, морков и грашок) + зелена салата со кромид Вечера - останатата половина од ручекот. Утре јаглехидратен Едвај ги чекам омилените макарони, а па 2те парчиња торта
Јас решив да не држам воден ден, ми треба енергија за утре за зумба, а со водениов ден ептен ми би било хард кор. Продолжувам со протеински ден, за ручек риба печена и салата од зелка, цвекло и морков.. За вечера едно парче риба и опет салата..
Денес воопшто не се чувствувам добро, малаксана сум, ми се врти, грлото ме гребе, немам енергија за ништо, ми се спие! Се мислам дали да земам некои витамини Само шумливи да не се (не ги сакам).
Јуууухуууу конечно и јас да ви се приклучам Денес втор ден, сабајле еден цитрон, за ручек компир салата со една краставица и марула, а за вечера пола од компирот со салатка. Утре би требало печени макарони. Се надевам ќе се исплати диетава. Сега за сега добро ми иде
Смеам еден ред бул да испијам пред да почнам со зумба часот? За да имам сила до крај да издржам, а скептик сум многу пошо содржи шеќери ред булот и страв ми е да не кикснам од диетава. Вие што мислите?
Знаеш ли од што умре фудбалерот тој во Италјанската лига?? -Од ред бул! се напил ред бул пред физичка активност и му прекачило срцето...па сега мисли му ја! еден ред бул ти е еднакво на 10 кафиња! притисокот сигурно ќе ти достигне 200 со 150!