само напред ке се издржиш не се секирај.....и јас двапати го издржав....јас едвај цекам да дојде крајот а диетава.....ама пак ке си внимавам на храната....
Lugje nikogas ne sum ja drzela ovaa dieta pa se mislam dali da pocnam od utre, imam navistina dosta kilogrami za gubenje , bi ve zamolila ako nekoj znae da mi kaze dali namesto meso mozam da jadam tuna?
Денеска протеински ден. (41) За доручек едно јаболко. За ручек мимоза салата со две варени јајца. За вечера исто мимоза салата со едно варено јајце. И знаете дека ми се смачи од мимозава?! А месо не ми се јаде...
Може, слободно Инаку мене ми е 54 ден, и 8 ден од турбо УН, скробен. Не си направив вчера ручек и немам идеја што ќе ручам. Двете јаболчиња сега не ми бегаат . До сега вкупно 8кг. Стагнирам, ама не се предавам !!! Поздрав до сите и убав ден
Ебате водниот ден ... све у провалија! Наутро почнав со литар вода и лимон амааа после .... почнувајќи од пастрамајлија и салата па псоле тоа благо па после тоа сокови па одам дома гледам шпагети аоооо па тек ондак мини крофни американски уф уф ,,,тоа прават другарите! Ме натераа после училиште да одиме во ресторан викам ајде јас салата ќе јадам ќе отиде и овој ден и кога влегов кога видов пастрамајлиии викам ебате па еднас мора да се прекрши и тоа на големо ајде па утре овошен ден,sega ќе јадам пастрамајлија не бев јадел 2 ипол месеци ... небаре ќе вратам сите килограми ако денес се претурам! xD не се кааам затоа што уживав!
Штом ти не се каеш тоа е добро.. Сепак јас мислам утре да држиш воден ден па да си продолжиш нормално
па сега... на секој му пука филмот некогаш, па и да јадеш не е страшно, утре ке внимаваш и ке биде во ред и јас денес бев на коктел, и јадев од се по нешто после тоа изедов еден цитрон, и одма у wc сега за вечера едно јајце и салата, и зелен чај пред спиење приметив дека од кога почнав да јадам цитрони, ептен ми е подобрено варењето на храната, обавезно се празнам 1-2 пати на ден
Неммммој бе зелен чај пред спиење не ќе можеш да спиеш повеќе кофеин од кафето има подобро ќе биде кафе одошто зелен чај хахах дајте купете си чај од киркулина пијте вечер и наутро ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР веце школката ќе ја откратите.... Инаку Броуни,јас не се каам оти ептен добро ми легна ете сега со другар излеговме да прошетаме малце не смеевме да излазиме оти сеуште има еуфорија од протестот па апнавме по еден хамбургер...
Денеска скробен ден. За ручек мнооогу спанаќ со малце ориз и салата( по можност патлиџани со крставичка ако има, ќе видам). За вечера истото ама половина, нормално! Инаку на повидок ми е уште едно кило минус. Ќе виде деновиве најверојатно .
Денес 12-ти ден - овошен. Сабајле се мерев -4кг сум, до 28-тиот ден се надевам дека ќе ги симнам и тие 3-4 кг што ми "пречат", ако НЕ планирам да терам до 40-тиот ден. Почнав да пијам повеќе вода (претходно многу малку пиев) и воопшто не чувствувам глад! Нон - стоп сум со шишенцето во рака
Денес овошен ден. Сабајле изедов едно јаболко, и коа гледам мајка ми напраила мекици моето омилено тесто, морав да земам една бидејќи многу се осеќав истоштена заради тоа што последниов циклус од 4 дена немав мн апетит, јадев според правилата но малку. А и денес ми е втор ден од мензисот доста ме истоштува така да мислам дека не пречи прекршоков.
da, i jas го имам пиено и стварно одма тера у ВЦ, само незнам колку е природен, иначе има многу убав вкус на портокал, ама некогаш откако ке го испијам ме боли стомах, па затоа не го пијам многу често, се плашам да нема некои штетни компоненти како другите чаеви за слабеење, затоа пијам зелен чај, знам дека е 100% природен, купив од оној со вкус на лимон, и не ставам никакви додатоци, а не ми смета кога го пијам пред спиење, затоа што имам низок притисок
Се осеќам тупан. Се прејадов и ме гризе совест. Значи не кикснав од диетата туку јадев количински многу. Изедов една цела, полна, голема чинија спанаќ со ориз и салата патлиџан со краставица.
^Доста каква грижа на совест ќе те тепам, плус не си кикснала туку се си јадела прописно, ја вчера поголем прекршок направив па немав грижа на совест, се случува, па пак продолжив со диетата. Сакам да кажам дека прекршоците не прават посилни за да не подклекнеме друг пат така да и тоа е за луѓе, уживај. Денес ми е јагленохидратен, изедов една капричиоза мада знам дека не треба со кашкавал требаше вегетаријанска да порачам ама сите јадеа таква.
Eптен си јадела и јас кога сум на диета јадам гоооолема чинија спанаќ со јогурт, па спанаќот нема калории. ич да не му ја мислиш
лудото19..и мене ми оди спанаг со јогурт ама дека не треба и не го јадам а јогурт иц нема укусено цела диета а еве 66 ден мие.....денеска ми беше овошен ден ама ја утнав....бев на честење еден бртучед ми се ожени така да неможев да одбијам и нисто да некаснам......ама тоа иако се каам џабе е сега
па нели смее јогурт во протеински ден? на крај краева па и подиетален е од сирењето. можеш во протеински ден јогурт и спанаќ ( само без ориз) за замена за салата зашто да не