леле бе девојко,колку се изнасмеав од ситуацијата ...а бас бев во shit располозение мозам само фала да ти казам и браво за резултатите кај мене денес јх ден доруцек 1праска руцек спагети вецера 1 парце сладолед торта(манго многу бесе вкусна,ама и ладна..исто како нисто да не јадев )па да надополнам усте едно парце малку цоколадна и цоколадо 1 ред..за викенд не везбам си се филмам дека тоа сто сум нон стоп во двизенје се брои во активности
За вечера наместо планираната 1 јас јадов 2 праски. Утре ќе бидам на крштевка и ќе го јадам само месото и салата, ќе има и торта, па се мислам дали да каснам До 60-тиот ден имав ослабено 12 килограми
26/90 Скробен ден. Доручек: 250 мл. сок од два цитрона. Ручек: 1 чинија пире со кечап и сенф, салата со печен пипер, 1 кришка црн леб. Вечера: пола чинија пире со кечап и сенф, 1 кришка црн леб. Само денес, многу брзо ми дојде доручекот па ручекот. Доручкував во 12. А ручав пред 5 минути. А обично, ми поминуваат 3-4 часа. Доручек (10-11), Ручек (13-14), Вечера (1. Ама дека касно станав..
Протеински ден 63-ти Појадок: 2 смокви Ручек: 2 парчиња пилешки стек, салата (зелка, морков, крастајца, домат), парче торта (многу мало) Вечера: 1 парче пилешки стек Бев на крштевка, па затоа јадев мало парче торта, а и ќе заборавев од ордеверот јадев само кашкавал, и тоа мало парче кашкавал и сепак мислам дека покрај парчето торта останатото беше во ред
и јас ја очнав диетава пред 4 деена.. овошје и зеленчук не јадам.. за доруек на примерсамо лубеница јадам а вечерите скоро никогаш не ни ги јадам... иначе овошниот ден не успеав да издржам бидејки не јадам никакво овојшје и затоа прекршив со еден интегрален бејк ролс ....а 3тиот ден кога можам да јадам чоколадо за готвење си јадам еден чооко бисквит мислам дека тоа не е преголем преккршок хаха..
леле денес ама овосен ден истерав-толку гладна не бев мислам ни на водениот ден само со станав кафе (насе диетално строго без секер и млеко ,освен во протеински ден не си дозволувам млеко во др ден и ако и тогас не ми е бас најкефски)5 зрна грозге...после тоа 1 праска и цел бозји ден не бев дома...испив усте неколку кафинја и вода доволно...касно се вратив, усте некое зрно грозге,земав јаболка да гризам,морасе да се погоди невкусна ајде утре ке си апнам како цовек...
4/90 Овошен ден. Доручек - 2 праски. Ручек - лубеница и една банана. Вечера - едно јаболко. Малку задоцнив со пишувањево, но не бев дома Многу гладно се чувствувам сега, а и цел ден Ајде утре ми е прот. ден, ќе каснам печени батачиња.
Скробен ден 64-ти Појадок: 2 парчиња лубеница Ручек: 1 чинија грашак, 1 парче леб, салата (зелка) Вечера: половина чинија грашак
Јас денес ја почнав турбо ун диетата Сакам да ве прашам BAKE ROLLS & брускети марети каде спаѓаат? во скроб, протеини???
Па тоа пециво е, јас би ги јадела со крем-сир или јогурт во протеински ден (интегралните наместо црн леб), или пак самостојно во ЈХ ден.
27/90 Јаглерохидратен ден. Доручек: неколку зрна црно грозје. Ручек: макарони со кечап и сенф. Вечера: макарони со кечап и сенф, 1 ред чоколадо за готвење. Секој ручек можам да го преполовам, ама за макароните, душа ме боли. Само ми го дујат стомакот, јас мислам сум се најала.. И после некое време, пак ми се јаде. 29тиот ден, планирам да ми биде воден, па ќе видиме..
Здраво дечки. Се породив пред три месеци и од тогаш сум во потрага по диета која ќе одговара за мене. Не дојам и затоа се одлучив на диета. Издржав две недели со диетата на Жан митрев и ослабев 3 кг. Останатите килограми се одлучив да ги симнам со оваа диета. Ја држам диетава веќе 16 дена и имам ослабено точно 3 кг. Висока сум 167 , а ја започнав диетава со 69,2 кг. Почнав да вежбам во просек по 20-30 минути дневно тае бо и пијам дневно по 2 л зелен чај. Денес овошен 16/90 појадок : сок од лимон со 1 лажица мед ручек : 5 парчиња лубеница и 5 парчиња сушен ананас вечера : купив замрзнати јагоди и тоа ми е во план да јадам. Се читаме со следни резултати. Позз