Протеински ден 83-ти Појадок: 2 парчиња лубеница Ручек: 2 јајца, 1 парче леб, шопска салата Вечера: 1 јајце
Наутро секогаш пијам по една чаша млака вода,а кога имам, ставам и лимон,и мене желудникот не ми поднесува оцет.ПОтоа следува кафе,овошје,па зелен чај, обавезно по 2 чаши дневно.
63 протеински ден Доручек: две јаболка Ручек: 50г чадено пилешко филе, 50г кашкавал, 6 маслинки и шопска салата... уф знам дека не ми требаше ова чаденото филе, ама веќе незнам колку време го меркам во фрижидер, ама ајде во 63 дена па еднаш ако сум пробала и тоа само 50г (мерев на кујнска вага) мислам дека не е толку страшно. Вечера: само салата шопска БЕЗ СИРЕЊЕ за казна!
Bravo za site shto pishuvate ovde! Sum bila na mnoogu nutricionisti, lekari ama nikoj ne mi se nashol kako vie! Jas sum visoka 1.63 a tezam 63 kila! Na dieta sum veke 21 den, no nemam mnogu oslabeno... okolu 3 kila...i bash se nerviram... Veke vleguvam vo pantaloni koi odamna ne sum gi nosela, no vagata slabo me druzi??? Ve molam za komentar, da ne recam uteha Srcki ste site!
Немаш потреба да се нервираш, нормално си слабееш сигурно до крајот на месецот ке изгубиш уште 1кг, а и да не изгубиш не очајувај, зошто и 3кг за месец е супер, со оглед на тоа што си 63кг, а веројатно сакаш да дојдеш до 53кг да ти одговара со висината. Со среќа и без нервози
Леле бре, ме убедивте да ја држам! Па мислам... кој може да ви одолее До сега сум била во Вита диет Клуб и вториот пат за 4 месеци ослабнав 20кг ама сега третиот пат дрзев 4 месеци и ослабнав само 10. Неможев да се придржувам веќе. Дали дека трет пат ми е почна да ми се гади од сите јадења а и плус никакви отстапки не се дозволени ( абе ајде! ). Сакам да кажам се е она варено или на скара. Нема пици, тестенини, леб, благо. Месо само за државни празници. Бев во потрага деновиве и мислам дека ја најдов. Оваа некако како да е идеална . Само имам прашање. Немав време да ги читам сите коментари ама внимателно го прочитав првиот и малку сум скептик во врска со лебот и благото. Ме интересира дали вие јадете по едно парче леб или го исфрлате лебот? На пример во Вита диет кога одев леб беше голем грев, па се прашувам дали ке имам резултати ако јадам леб. Ете утре ке ми биде ден 1. Ке јадам за доручек грозје, за ручек планирам 2 јајца и салата со малку сиренце, парче леб и супа, а за вечера едно јајце, салата и парче леб. Добро е тоа? Ај некој совет.
Вчера 28ми- овошен ден Прекршив само со пола парче торта, за атер на брат ми, роденден му беше. Денес ми е воден ден. Се мислам. Не планирам да се прегладнувам и да припаѓам, така да може во текот на денот да изедам некоја праска или малку диња. Ете така
Денеска ОВОШЕН ДЕН сега за сега се издржува, изедов 1 банана и 3 смокви (многу мали беа значи озбилно ) Само едно прашање: може ли денес да изедам и една чинија супа (зеленчукова нормално) некаде после 17 часот? Незнам колку ќе издржам само на овошје и некоја салата, па да знам да си се опремам во текот на денов Поздрав до сите истрајни девојки
знаци да си продолзам застанав кај јх денот после него овосниот ден 4 јаболки и суви сливи(намерно сливи земав така сиромасно ми помина вцера протеински доруцек 1 јаболка (некаде измегу до руцекот испив 1 цаса јогурт ) руцек немав нормален руцек па од``нога`` по наски земав малку пилеско вецера салата (само се изнервирав заради тој сосот ,не ме ни прасаа бе )ама многу песацев па мислам не ни успеа да се фати за мене да не заборавам да казам имасе добри кафинја вцера денес скробен доруцек 2 јаболки руцек ориз варен и спанак вецера мислам салата ке вецерам инаце утре ми е вториот воден ден ( незнам како му доага по број ) па се силам усте денес.... ...ке ве известам секако нели
ај со среќа со водниот ден ... сигурна сум дека ќе издржиш ... јас сум уште на почеток и рано ми е за водниот, но уште сеа мислам да не го држам ... мене ми требаат некои си 7-8 кила помалку, а и не сум баш сигурна колку би го издржала, јас денес овошниов едвај го терам
Скробен ден 84-ти Појадок: 2 парчиња диња Ручек: 1 чинија леќа, 1 парче леб, салата (домат, краставица) Вечера: половина чинија леќа
Скробен 64 ден Доручек: две праски Ручек: чинија интегрален ориз и салата Вечера: пола чинија и.ориз и салата
јас од ко тргнав на работа само екцеси права, ама не се отказувам, некако не ми одговараат смените, во 11 станувам, а во 1 одам на работа втора смена,,,, и кога да поруча кога да ручам, набрзо ми иде,,,, и плус до 22:00 сум на раб. и ми се здојадуват многу време има размах од ручекот до вечерата
Денес 30ти ден- протеински појадок: праска ручек: стек со павлака вечера: чаша јогурт Со душа го чекам ручеков. По овошниот и вчера модифицираниот воден, мртва гладна сум. Водениов не го издржав цел. Каснав 2 резна диња и малку зелка.
Јагленохидратен ден 85-ти Појадок: 1 банана Ручек: 3 парчиња пица Вечера: чоколадо (1 ред), и можеби оклок чоколадце или едно локумче
Женски, зар е можно за еден циклус да се стопи нешо од салцево? Немам дома вага, па не можам да знам, ама некако многу лесно влегов сабајле во панталоните
ЈХ 65 Доручек: две праски Ручек: шпагети со кечап и оригано Вечера: ред чоколадо за готвење, една мала слатка и од оној интегралниот кекс на велнес изедов неколку со тенок слој одозгора кремче ... малце претерав
Јас ја почнав вчера диетава и сакам строго да се придржувам ама низ странициве прочитав дека лесно се симињаат само ако имаш повеќе килограми. Јас сум 160 висока а имам 60 кила, што да очекувам? Има некој слично како мене? Имам шанси да симнам барем 5-6 за еден месец? Еве ако некоја не се срами нека сподели како варирала со килажата па да споредам некако. Зашто искрено јас се осеќам како да јадам количински исто како претходно (само друга храна) па некако не ми се верува да симнам нешто