13/90 Ден Појадок: 2 сливи Ручек: Пилешко со салата и супа Вечера: Ке го јадам истото шо и за ручек само без супата. Денеска се мерев и - 3 ипол кг .
42 ден- протеински појадок: 1 праска ручек: сардини со патлиџан и кромид малку, парче сирење вечера: чаша јогурт или шопска.
Вчера скробен Доручек: две јаболка Ручек: ориз печен во тава со салата Вечера: половина од ручекот Денес Јх Доручек: две јаболка Ручек: макарони со кечап и оригано Вечера: ггооллееммо парче торта
протеински доручек: две круши ручек: варено свинско, малце сиренје и салата вечера: печено свинско со салата
Некаде во април ја правев диетата. 169cm имав 75 kg. Диетата ја држев нормално еден мецес. Потоа продолжив со забрзувањето... турбо.. Вториот воден ден ми беше на 45 ден. Потоа продолжив нормално, но секој ден со јогурт и мусли или овошје, и со помала количина на храна. Не се мерив веднаш, туку после 2 и нешто месеци. Бев 65 kg Да, кул. Потоа... значи сега сум 68.9. Добро 22:03 е, што би значило имам 68 Денес сум 68.9, но вчера и денес сум на доручек јаболка, и јадам само зелка салата. Од утре ја започнувам дитетата Ќе се дружиме
Здраво Девојки.... Од денеска и јас ќе се дружам со вас хехеххе Незнам со колку кг започнувам но имам доста за слабеење Прв ден: Доручек - две јаколки Ручек - планирам пилешко бело месо варено со малку вегете и зелка салата Вечера - пола од ручекот Ме интересира дали салатата може да биде зачинета со малку сол и маслиново масло и дали е задолжително да се пие супа после ручек? Поздрав
ун диеталци а ајварот во која ден да го ставам јас обицно си го јадам ајварцето со јогрутце измесано без лебце така си го сркам
Ммммм па ајварот ти е зеленчук но пак пржен,што не би ти го препорачала многу. Освен ако не можеш да се воздржиш јади го во протеинскиот ден со јогуртче како што си го сакаш
Здраво девојки од денес се придружувам и јас Колку килограми имам не знам бидејќи ни се расипа вагата ама имам за слабеење Ден 1/90 Протеински Појадок: две јаболки Ручек: 2 варени јајца, 1 кришка леб и 1 парче сирење Вечера: 1 варено јајце и 1 парче сирење
Пробав многу диети и немозев никако да ослабнам, се мислав за овие апцинјава слим лине да ги купам велат има многу резултат од нив поззз
Драги мои диеталки конечно се вратив на форумов незнам ни јас точно каде застанав со пишување ма да скратам уште си го пазам редот со диетата (со хранта се во ред но со пијалците забегав алкохол и ред були кај што не и е местото )од денес планирам пак да си се вратам во нормала иако целта е постигната, сакам да си се оправдам и вежбањето го запоставив ...готово кажав од денес се враќам во нормала... денес протеински ден доручок 2 сливи ручек салата шопска и омлет( после дооолго време вметнав јајца ) вечера планирам само салата е некаде прочитав за ајверот (јас денес со омлетот си апнав малку,ако е грешка корегирајте ме во кој ден е најправилно ) и сакав да ве прашам во кој ден јадете соја( според мене тоа оди во протеински,но прочитав нешто поправилно било во скробен или како?) поздрав до сите
Јас сојата ја јадев во протеински ден. Инаку, од денес и јас ќе ве подружам малку, колку за оддржување - две недели. Инаку, еден месец како завршив со оваа диета, и само едно кг качив и тоа на одмор! сега дома си стагнирам и топ ми е, ни грамче не вратив а си јадам што ми текне и вежбам преку два-три дена Денес појадок две јаболки ручек пола литро јогурт Баланс со био геврече вечера шопска салата
Здраво девојки,од денеска и јас ви се придружувам!!! Wish me luck !!! 1/90 Појадок: ништо Ручек: салата и кафе Вечера: осеќам пак салата Знам дека малце го утнав првиот ден ама стварно не бев гладна ...а и фала богу не е грешка само салата да јадеш !
Девојки да ве прашам, ме интересира кога вечерате дали вечерате половина од ручекот? Односно дали ручекот го делите на два дела? Дека многу пати низ постовите сретнав половина од ручекот ??
не не го делиш ручекот на половина кајти текна ова де туку сака да ни опише која количина ја изела за вецера пример ако си изела 2 парчиња месо за руцек за вецера да биде пола значи едно парце месо мислам дека ке ме разбереш сега овака
Да, сега ми е појасно, ти благодарам Аналиа јас ги јадам цели, да не требаше цели сигурно ќе пишуваше само белката