Благото во јх ден, нема врска дали содржи јајца, млеко итн итн. Токму и поради тоа не е наведено во првата страна.
57ми ден- овошен Јадам на растојание од 2-3 часа. Имам изедено до сега еден портокал, една банана, салата од еден патлиџан и краставица. Каснав и еден ишлер, мајка ми купила за зетко, па лиги ми течеа. До вечер ќе изедам уште еден портокал и уште една чинија салата најверојатно (а можеби и повеќе )
8 ден овошен доручек : 2 јаболка ручек : изедов 1 банана ,после 2 саати -кикирики вечера: ке изедам уште една банана и компот од праски
3/91 Јагленохидратен Доручек:едно јаболко и 6-7 урми. Ручек:затворена пица плус вода. Вечера:плазма и мармалад и една гранула т.е житна плочка со две парчиња. Всушност ова е се што јадам од благо, друго ништо благо не јадам, сметам дека е доволно вака едно 30 дена, после тоа и мармаладот и плазмата ќе ги исфрлам и ќе јадам само солено и за вечера.
Мене денес ми е 29 ден - Воден И супер ми поминува сега за сега, не ми се јаде воопшто. Ке видиме како ке биде до вечер.
Е баш убаво ти се паднало,ем воден ден, ем на млада месечина и уште да издржиш до утре до 14ч.Порано кога читав за месечевата диета бев скептик,а сега ја комбинирам со ун диета.Денес сум на вода,овошни чаеви и кафе и супер ми помина денот и утре до 14ч, се надевам ке издржам.
Prv den : Dorucek: 3 Jabolka Rucek: pileshki stek so 1 domat i 1 morkov Vecera: pola pileshki stek so pola marula Prashanje: Dali smeam da si kasnuvam pukanki barem malkucka
Јас печурките ги сметам за зеленчук, иако ми кажаа дека имале повеќе протеини. Како и да е, ги јадам во протеински или јаглехидратен ден.
Zdravo na site feminki!!! Mici, i mene deneska mi e 16 den i me interesira kolku namali ti? Kaj mene rezultatite se minimalni (1.5-2kg).
Искрено не се мерив за да не се разочарам но викендов си каснав малку повеќе но не се откажав,продолжив понатака По алиштата си приметувам разлика и сигурно не е повеќе од 1,5-2кг Ќе се мерам после првиот воден ден
Печурките иако содржат и протеини и по хранлива вредност ги споредуваат со месото, сепак дозволено е да се јадат сите денови освен во овошниот. Барем јас така правев кога ја држев, а и сега ќе ги јадам во сите денови, нормално не како главно јадење туку како додаток(најчесто се замена за салата или уз неа)
Лукс кога си запнала со диетите, зошто не ја држеш Аткинсот? Од една недела нема ништо да ти се случи, а сигурно ќе симнеш 3 кг.
најдраги мои диеталки еве ме-усте само 3 дена пред крајот од циклусов на диетава само накратко за деновите кои не сум ги напишала кај овошниот сум застанала тој беше така сиромашен цел ден грозје и не многу за појадокот се знае овошје во главно јаболка јадев оваа недела протеински ручек за промена јадев соја шницли со сиренце и салата вечера на пола од ручекот скробен ручек ориз печени пиперки ( и сама ми е смешно дека секој скробен ден во диетава јадев варен ориз ) вечера на пола од ручекот јх ден ручек макарони варени и малку пинџур(на место сос го јадев вечера еден колач на мајка ми денес овошен 4 јаболка до сега и грозге малку ,до душа и ова ми дојде многу туку прочитав нешто некој режим т.е малку промена редоследот за после диетава колку се верни ? јас имам во план да си продолжам вака само...незнам...ај ве замолувам за повеке податоци,искуства,информации се е добредојдено п.с. само уште 3 дена
Денес ми беше јагленохидратен ден и некако виновна се чувствувам што јадов две парчиња пица, ама си се тешам со фактот дека никогаш не го јадам благото за вечера , па така некако се компензираат калориите (се надевам) ... иначе денес ми е 9ти ден и сега за сега добро иде Ве читам сите секојдневно па си се мотивирам