1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

УН Диета

Дискусија во 'Диети' започната од mKdevojce, 7 јануари 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Еден ќе си избереш, како од сите по малце зар една лажица грав, па една грашок, па две леќа :wasntme: Ќе си одбереш денес на пример грашок ќе си приготвиш, за 4 дена леќа, па друг ден грав и со салата обавезно..

2. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Си бираш еден :)

Иначе мене веќе ми е 6та недела, не ми се верува дека толку многу пројде.
    Ќе се вагам во четврок, па ќе видам како ми оди со бројките.
    Иначе се повеќе ме фака криза за благо... Знам дека во оваа диета се јаде благо , ама јас сосем се откажав од него, не смеам да јадам.
    Тоа и вака малце слабеам, па уште и тоа да јадам..нема да мрднам... :D
    Среќно девојки и доколку имате криза, правете како мене. Јас доаѓам директно на форумов, отворам теми за диети и читам , па така се мотивирам уште повеќе .

3. Lady01

Lady01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    8
    Благодарам ...ооо бравоо јас 6 недели да издржам кој е како мене , мене ми требаат 4 5 кила да симнам ништо повеке ама незнам како ке оди ке ве известувам...и нормално мотивација само од тука за малце ке каснев благо , а несмеам прв ден е денес ама кога ги читам вашите мислења продолжувам... :?:

На 567 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. 567

567 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    eve i jas da pisam za prv pat ve citam 2 dena i pocnav imam 25kg visok ,2 deca sum probala 1000000 dieti ce oslabam i pak se vracam i toa so 4,5 kg povece znaci prv den mi e ve molam za podrska samo tuka baram motivacija a imam 83 dena do slavjeto na koe treba da odam..........imam tocno u glava sto da nosam??????? a dali ce mi ostvari ovaa zelba ce vidime pozz i ve citam .

На zhap4e и mama27 им се допаѓа ова.
  5. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    бидете храбри ке издрзиме само треба малку време додека да се привикнеме на диетава инаку и на мене денес ми е втор ден па за ручек и вечера си сварив компири и салата мммммм поубаво не сум се чуствувала никогаш бидејки се осекам полесно..поззз и пишете до кај ке стигнете,а и пијам чај по1.5л на ден со 5 исцедени лимони...позз

На zhap4e и 567 им се допаѓа ова.
  6. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    Маја ....чајче со лимон пиј си колку што ти сака душичката...ама сепак, вода си е вода. Покрај чајчето, гледај да се напиеш и вода..
    еве на пр. како јас правам за да испијам што повеке течности ...си правам 1л чајче, пијам 500мл..значи 2 чаши (од поголемките :) ) па во шишенце имам 500 вода, и ја пијам кога ке го допијам чајчето, па остатокот од чајот, па пак вода....после си пијам зелен чај, вода, хибискус , вода и се така цел ден.
    Некогаш во водата знам да си ставам неколку резанки лимон, чисто онака колку за арома :D

7. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255

љубави, добро ни дојде :D
    само да ти кажам дека диетава е супер, најдобра...и јас 2 год се мачев да симнам некое килце, диети, таблети...ама се беше џабе...жал ми е што не ја почнав порано. Верувај дека ке успееш. Диетава е совршена за нас што имаме повеке од 10кг за симнување.

еве ти една мотивација за почеток.....-6см во обем за 26 дена....а никогаш не сум прегладнета :) (понекогаш и забушавам :| )
    првите 2 недели ке ти биде потешко, ама после ке немаш гајле.
    искрено толку е добра што некогаш ми доага повеке од 3 месеци да ја држам.
    е па ајде со срека и со лесно :*

8. 567

567 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    vi blagodaram na podrskata eve sega samo sto prekinav so vezbanjeto celi 15 min na domasen velosiped specijalno go kupiv popladnevo paralelno da odam i so dietava ...........sega za sega ........ne mi e tesko ,pa ce vidime za ponatamu imam golema nadez pokraj site vas vie vo momentov ste mi najgolemata podrska prodolzuvame ponatamu do krajnata cel......POZZ

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Здраво за сите нови во диетата :) јас само ве читам последниве денови и никако да нашкрабам нешто на кратко...
    Бравос Фиги ме радува се што прочитав деновиве. И јас како и тебе не баш се придржувам до се од диетата, бидејќи навечер некогаш не ми одговара да го јадам тоа што е во диетата посебно денот со месо. И јас си се радувам на резултатите, а посебно кај тебе ме радува ентузијазмот.. Бравос!!! :)
    И јас како тебе Мелани повеќе пијам течности - вклучително и чај и салата марула најмногу, краставици и слични зелени работи :) пооззз :*

На melanie27 и 567 им се допаѓа ова.
  10. mama27

mama27 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    175
    браво душо,конечно некој како мене со +25 ај да си се храбриме ,јас почнав пред месец и пол одприлика само нешто ми се измеша редот последнава недела, а до сега имам изгубено 9 кг ако ти е за охрабрувајне,па продолжувам ,а дали некој пие некој чај мешавина од магдонос,кантарион,зелен чај и мајчина душица во склоп на диетава и дали има ефекти поздрав до сите......

На 567 и zhap4e им се допаѓа ова.
  11. 567

567 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    bravos kako ne e za ohrabruvanje mama27 super nego mene navecer mnogu mi se jade ama izdrzuvam za sega mnogu isfrlam tecnosti i preku noc dali e toa dobro i kazete mi dali mozam da jadam vo medjuvreme salati ili ovosje .....vi blagodaram odnapred ........vie ste mojata podrska pozz.......:)))

12. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    јас почнав да пијам од понеделник чај мешавина за резлутати сеуште е рано ке ви кажам подоцна,но уверена сум дека има резлутати позз

13. 567

567 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    4
    mozebi ce se smeete no jas go cekav tretiot den i kazete mi moze li da jadam gjevreci posto pisuva pica ili 3 kifli .....na pr.2 gjevreka za rucek i eden za vecera........:))))))))) ve molam pisete mi ....LIKE....))

14. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    можеее :D
    ама зашто баш гевречиња, зашто не макарони, шпагетки....нешто зготвено? мислиш ке ти биде доволно јадењево, зашто пази, наредниот ден ти е овошен

На figgiMK му/ѝ се допаѓа ова.
  15. majaaa

majaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    денеска ми е овошниот ден и супер ми се чувствувам многу поубаво поооззззз :* :* :* :* :* :* :*

16. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Мене ми е веќе 6та недела и сабајлево се вагав и оваа недела немам воопшто ослабено , туку напротив 200 грама се имам здебелено, се разочарав многу..
    Ама ајде се надевам дека ова е оној период кога стагнираш малце, па потоа повеќе слабееш...

17. meredith

meredith Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    78
    не се разочарувај, продолжи понатаму :)

18. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Јас пак ја држев скоро два месеци и ослабев само 3-4 кила :( , па од денеска почнав да ја држам протеинската+ пијам Slim & Fit чај од Виталија, па ќе видиме. :^)

19. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    Денеска некако сум расположена за некој ХамБургер сочен и со се во него ... ама
    како кажува „Lily Allen - Not Fair “
    http://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR ... re=related

ВЕ сакамммм сите до една и Ви држам срека за УСПЕХ ама заеднички успех
    позззз

На Hipica, 567, melanie27 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    Женииии...денес ми е воден ден и малку сум гладничка :sweat: :sweat:
    До сега само вода и кафе ама до вечер незнам како ке биде, а башка вчера цел ден бев на 2 банани и едно киви (добро малку и отстапив вечерта се напив кафе со млекце, ама малку)...

Ахххх...држете ми срека да успеам денес
    :* :*

На figgiMK, zhap4e, karina8 и 1 друга личност им се допаѓа ова.