женски за 33 дена помалце 7 кг. сите ме приметуваат дека станувам секси и ми ја бараат диетава ахахахахах уште малку и доста е
40/90 скробен осмомартовски ден Денес за 8-ми март ке ве почастам со и не заборавајте на диетата јас во кафана компир ке јадам епа наздравје нека мие .Имајте убав ден
12/90 OVOSEN DEN, NEMA STO DA SE KAZUVA.I TAKA NE ODAM NIKADE ZA PRAZNIKOV,KE SI SEDAM PO DOMA I KE GRICKAM OVOSJE.UTROVO DOBIV PRV KOMENTAR OD UCITELKITE NA KERKA MI VO GRADINKA DEKA SUM OSLABNALA IAKO VAGAT NE KAZUVA TAKA MOZEBI SUM NAMALILA VO OBEM.KAKO I DA E JAS PRODOLZUVAM I OCAJNO SAKAM DA SI JA NOSAM OBLEKATA VO PLAKAROT.POZDRAV DO SITE I CESTIT PRAZNIK!!!
Добро утро женски диеталки, денес точно 2 месеци откако почнав со режимот и да го споделам со вас мојот одличен резултат (- 10 кг за овие два месеци ) Бидејќи си го постигнав резултатот, сега сум на УН одржување, ќе бидам повторно присутна по форумиве Ви посакувам многу среќа и успех на сите кои сте на овој режим и не се предавајте, светлото е на крајот на тунелот Среќен празник!!!
ВТОР циклус!! 6/90 дена – Скробен ден. За појадок си имав 2 јаболки. За ручек гравче - тавче. Исто како и минатиот пат, не бев во можност друго, ама ај, не е важно, следниот пат ке гледам спанаке да си подготвам. Ручекот го каснав со едно рибанче лебче о 3-4 маслинки. За вечера ке си направам марула салата и така ке поминам. ....... Засега ми е успешна диетата, успешно се придржувам кон режимов. Вчера само вечерта кај 20 часот си каснам 5-6 бадемчиња. И морам да го пофалам Рецептот на Трендафилка, го направив, го пробав и беше навистина посебен. Инаку џенцки и мене ручекот ми е кај 13-14:30 часот, зависи која смена сум на работа. А вечерата гледам секогаш да ми е до 18 часот.
данес ми е овошен ден арно е сега за сега. и јас утре ќе си го прам рецептот на трендафилка само ќе му ставам + свежи печурки
СРЕЌЕН 8 МАРТ жени еве ме не се загубив денес имав скробен ден а и сончев па го искористив максимално за шетање инаку да ви се пофалам почнав во теретана и СЕ ме боли па сега сум на одмор а од понеделник си почнувам со програмче за вежбање 4 дена неделно ќе ми биде доволно.Утре сабота а јас ПАК цел ден на работа ама тоа е ЈХ ден ќе си купам џеврек нешто такво инаку се верев и еве се резултатите ПРЕД ПОСЛЕ Кг 60,7 - 5,1кг 55,6 струк 75 -6 цм 69 кук 101 - 5 цм 96 бутче 56 = 56 стомак 90 -6цм 84 гради 86 -3цм(за ова жалам) 83 добро е засега се надевам дека сега во теретана ќе се стегнам,и плус ќе се одржувам и летово дај боже да останам бремена ќе бидам секси мама на плажа поздрав девојки се читкаме утре се надевам имавте убав ден денес
Девојки, а што ќе правите со велигденските пости - ако некоја пости, ме интересира што ќе јадете??? предлози да се спремам
A vezbase nesto dodeka ja drzese dietata i dali strogo se pridrzuvase? Bas dobar rezultat me motivira da ne se otkazuvam
ВТОР циклус!! 7/90 дена –Јагленохидратен ден За појадок 2 мандаринки. Ке си ги каснам подоцна. За ручек: макарони со кечап За вечера: еден ред чоколадо за готвење и два поп кејк-а Вчера си поминав супер, си вечерав без лепче Од следниот циклус го исфрлам скроз од било каква употреба. Овие два циклуса го јадев по малце за се навикнеме и двете со режимов.
41/90 овошен Како ми се погаѓа се за викенд да имам овошен ден ,денес од сабајлево во блендер направив витаминска бомба ставив киви се изблендираа а во соковник ставив лимон ,јаболко,мандарини и портокал, па така си го сервирав во коктел чаша првин малку од сокот па кивите па пак од сокот абре мислиш на плажа си уживанција.Вчера на ручек во кафана и јадев компир пекарски демек ама само варен беше,и мешана зелена салата и две фурнаринки, се можело и така не ми беше ич криво бидејќи ме испофалија дека сум ослабната а јас цветав. Јас ќе постам здравје со господ на помош,да не се зарекуваме ама мислам дека диетава е створена за пости,само во протеински ден наместо месо ке јадам риба (на скара печена или во фолија )може и пржена но ај да избегнеме маснотии и печурки се друго останува,во скробен ден се е посно во јаглехидратен имаш избор од пита со праз,зелка,геврек,бели печива со маслинки печурки има за јадење и тоа како за десерт торти со јаболка,баклава,послни колачи еве бајадерата е посна и домашна може да се направи супер . Да и во протеински ден соја може да се јаде ,сарма со ориз,печурки,и соја ,спанаќ абре менито е големо. Ајде заедно еве јас ќе те дружам постите ги почнувам со скробен ден така ми се паѓа па ако сакаш почни еден ден порано и ќе имаме исти денови .
52 ден скробен за доручек 2 јаболки ручек:ориз гарниран со грашак и морков со зелка салата за вечера пола од ручекот или само салата. Ме фати страв кога веќе долго време стагнирам на тие- 7.500 гр. Дали сите вака стагнирате не ми е јасно.уште 4.500 гр имам вишок па никако да ги симнам.во обем сум -10см во половината а во нозете -6 см.проблем ми е стомакот и рацете горе.мислам дека само тие ми тежат многу. Поздрав до сите ,мора да издржиме
Јас мака мачам со денов. Имав гости и упс се ослободив малку. Не ни спомнувам што гнетев ама гнетев и грешев. За казна сега ќе си бидам на овошје и зеленчук два дена. Значи дури вторник почнувам со протеините. Тешко ми е што потклекнав и сама се зафркнав бидејќи само си го отворив апетитот. Ќе се изедам себеси од мака. Инаку имам пофалби дека сега со оваа килажа сум била прекрасна. И знаете иако јадев многу, стомакот сепак не ми се набабри. Тоа посебно ме радува. Фина идеја се постите, ќе подразмислам и јас за тоа да ги држам.
денес протеински ден, убав ден се најадов богами и заборавив дека сум на диета. п. киви р. печурчиња,пилешко потпржено со павлака и после се печено и малку кашкавал одозгора.(можи од поќе работи кладов ама зато пола можи помалку од пола ќе вичерам) и да се пофалам дека веќе почнувам да намалвам по 300-400гр дневно редно беше веќе, а до кога ќе видиме ако не пак тука сте да се пожалам
13/90 proteinski den dorucek 2 portokali rucek, eee rucek bev na krstevka i prv rodenden od devojceto na brat mi i se bese dobro, mislam meso, salata se dodeka ne dojde tortata i ups izedov pola parce eve me sega doce nemozam na voda da se iznapijam. Ama zatoa pak nema da veceram!!! Utre skroben den na menito od svekrva mi musaka,ama jas ke go trgnam mevceto.Ajde,ajde do utre zdravi i zivi da sme. Pozz
Девојки јас веќе го држам 21 ден од втор циклус,го изджав и водениот ден, но некако сум стагнирана со тежината ослабев само 6 кг до водениот ден и во овој втор циклус немамам ослабено ни едно кило. Се разочарувам инаку сакам да намалам уште 2-3 кг за да ја прекинам.
12/90 Доручек:банана Ручек:овошна салата+ малку суво грозје и смокви Вечера:кикирики Ова вечерава ме зезна,сеа стомак ме боли...