Минарели,знам дека не се преполовува вечерата,ама не ми се јадеше многу,затоа 21/90 Доручек:1 ипол банана Ручек:Зелка салата Вечера:Компир салата. Знам дека треба што за ручек тоа и за вечера,ама за ручек немав време да варам компири,а за навечер зелка е тешко,така да искомбинирав некако Ч)
Го комбинирате ли сенфот како додаток во исхрната?? , јас во протеински знам со стекот и една лажичка сенф да си ставам, или па со компирот..мислам дека нема некое големо значење
денес овошен, и крај на првиот циклус од турбото 6ти ден. 2 јаболчиња каснав пред малку, за после имам избор, па ќе видиме -1 кг
Decki, vo vrska so dietava, bas sega ja drzam, ama mi se nejasni nekolku raboti 1. vo proteinski ili jaglehidraten den- smeam li da jadam salata so pcenka ( marula i pcenka) ili oriz so zelencuk kade ima malku grasak ili pcenka? 2. smeam li da jadam kikiriki i koga? zatoa sto mi se omileni ( pecni so sol) i nemozam bez niv 3. vo ovosen ili vitaminski den- smeam li da jadam salati ili samo ovosje? odnapred blagodaram na asistencija za podobri rezultati
Го издржав вчера водениот ден!Oh yeah! 1 шолја зелен чај и вода. ( и денес -1кг.) Денес 30/90 -Протеински. Поради успехот од вчера, за ручек ги измешав малце протеините ама бидна. за појадок - 2 јаболки ручек - стек, шопска салата и јогурт баланс вечера - шопска, јогурт а може и стек( ама помала порција од се) 1.Не и не! пченката се јаде во скробен ден (мислам, нека ме поправи некој ако грешам), а и ориз и грашок се јадат во скробен ден. 2.не ти препорачувам да јадеш кикирики, а не пак печени и +со сол...мнг калории 3.да може и салата, но препорачливо е свежж овошје и свеж зеленчук. Поздрав
smooch во право си, пченкта може само во скробен без ралика што ке ја јадеш во форма на салата сепак скроб е Јас деновиве забушавав. Денес јх, за појадок имав две суви кајсии, некако мн калорични ми изгледаат па земав само две иако во диетава количината не е ограничена, како што јас прогуглав не е битно колку јадеш туку како е искомбинирано, освен за овошјето бидејчи секогаш одат во пар. Ама затоа и не издржав многу па земав две крофни со крем, домашни барем знам што има во нив не е кој знае колкав прекршок ама бев мн гладна и подобро вака не да земев се што ке ми дојдеше при рака. Ручекот ми беа шпагети со кечап по рецепт на мишела. За вечера незнам дали ке земам благо бидејќи изедов веке две крофни мали, ама ако останам до покасно ке земам една, и секако чоколадо за готвење. Утре овошен, а на факултет сум од 8 до 16, со оглед на тоа дека станувам во 6 а се вракам во 17 и 30 незнам како ке го издржам, бифето и не ми е од помош баш, нема никаков избор на салати, изгледа ке морам пак шопска со тоа што ке го тргам сирењето Како ја издржувате диетава вие што сте на факултет, училиште, работа?
14- скробен појадок 2 портокали ручек компир салата(маслиново масло, оцет балсамико и млад кромид) само не се баш ограничив колку треба и незнам дали претерав... и плус зелка салата вечера истото само помалку од компир салата и зелка салата и малку печурки... и сега изедов 1 јаболка.. ензнм дали смета?? уфф мешето уште ми се нема барем малку намалено.. ова е вон темата се извинувам! Сакам да ппрашам дали ако одам на фитнес околу 2ипол месеци ке иима резултати и плус на зума 2пати неделно со комбинација на диетава.. скаам да го снема ова меше...
22/90 Денес незнам колку останав верна на јагленохидратниот ден затоа што бев на фамилијарен роденден кај дедо ми.Поише ко протеински ми изглеа Доручек:О'кејк колаче+банана Ручек:Пилешко месо со малку лепче и салата Вечера:2 парчиња торта
Поздрав диеталки После долго време да се вратам на активност. (ок , неколку дена но за мене премногу) Денес 22/90 Скробен ден за ручек имав кромпири со кечап. истото и за вечера со домати. И мора да се пофалам, и покрај сите НЕможности за држење диета овие денови јас невозможното го направив возмошно бр бр за мене! Лудилото од пред некој ден ми помина, а веке забележувам резултати и јас и останатите. Јако сум среќна и одеме кон целта диеталки!
57/90 протеински Денес денов од сабајле демотивирачки ,си реков не се мерам ама мм отиде и он пресреќен секоја недела по 1 кг е во минус,па ми се запна ај оди и ти измерисе ,убаво му викав не ми го расипувај денов па и понеделнички и што ке видам пак во место тапкам не сака да мрдне од тие -8 уште ништо . Дај споделете искуство се јадам по прописи незнам што грешам ,а мм -16кг почна да ме нервира дури кај јадам помалку од него ,па и он и винце си пие а јас ништо и пак повеќе слабее(не спортува да се разбереме). Денес и ѓумбир од сабајле пиев желудник ми изгоре ама го голтнав пусто се за да се ослабе. За ручек денес лигни и ракчиња и салата од марула . За мене само вода цел живот да пијам и ништо да нејадам ете тоа ми е спас
leo-n-tina не губи надеж и никако не се рамни со машкo тие многу многу побрзо и полесно слабеат од женските, и плус природата ги создала со поголема мускулна маса и многу полесно топат масти, дури и без да спортуваат Затоа во никој случај да не си се откажуваш, кај тебе наеднаш ќе снема повеќе килца,а кај нив тоа оди едно по едно ...бар јас така мислам, така знам ... 6/90 -скробен Од сабајле се напив чаша вода со пола лажичка ѓумбир,лимон и мед и изедов грст аронија, многу е здрава и добра за имунитет...купете ја ја има по маркетиве смрзната и јадете си ја За ручек ќе јадам полнети пиперчиња,ама полнети само со ориз и зелка салата и за вечера исто,може без салата. Имајте убав ден диеталки
Здраво феминки денес ми е 15 ден / јаглеро хидратен тестенини и благо За овие 15 дена имам симнато 4 кг. сакам за овие останативе 15 дена да симнам барем усте 2 кг. мозе да ми казете некои везби ( мозда не е за во оваа тема ама морам да си се пофалам со резутативе )
Леонтина кај најде со мм да се мериш, еве мери се со нас, гледаш се мачиме за секое килце по 2 недели . И мм брзо слабее, што му вика еден другар: - Е бе ххх ко дечко си! и јас морам, сакал нејќел мора да се стегаш, рака на срце и јас кога сум над 65кг не се чувствувам добро....а и целата гардероба ми е кнап. Свечано ветувам штом ќе дојдам до посакуваните кг ќе се оттарасам од гардеробата за повеќе кг заедно со трудничката Денес 15/90 појадок кафе и портокали, кон 12 банана, а во 2 јаболки ручек дури во 16 пита со зелка вечера нешто благо - уште не знам што ќе биде а сега одам да го направам недленото мени без план ко изгубена
Здраво девојки,ме немаше деновиве да пишам немав многу време денес 29/90 скробен појадок 2 јаболки и нес кафе р. ориз тава со спанаќ и марула салата в. исто ама да ви кажам почнувам да се нервирам абе никако да се мрднам од 77 надоле незнам што да правам?дајте некој совет?значи само -3кг сум сеуште веќе цел месец од 25 фебруари почнав,се мислам да не не ми одговара мене оваа диета оти има многу јх?порано со аткинсонова кога ја држев многу брзо слабеев (пред 4 год) ?има ли некој ваква стагнација ко мене?
eве вежби кои се стварно добри на џилијан мајклс малку повеќе труд но се многу ефикасни https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 поздрав
1mama јас личмо сум немала искуство со диетава, сега ќе видам како ќе се покаже уште е прерано, меѓутоа мој совет ти е да не се откажуваш бидејќи моја колешка од на работа, исто ја држи диетава и драстично намалување имаше вториот месец од диетата, а првиот месец само некојси 2-3 кила намали. така да поубаво споро да ги намалуваш,отколку како со антикусовата -наеднасх...па потоа за извесен период наеднаш и да си ги вратиш...мој совет не се мери повеќе на вага , зашто вагата делува демотивирачки...смао напредддд!!!!!!
Денес ми е јх дали смеам ајвар место кечап да јадам? сакам ајвар и макарони и печурки видов може да с ејадат кога сакам смеам да јадам денес ајвар?
И јас исто, само стојам в место на -8.5 некаде. ама вагата дека не е дигитална, и не можам да видам точно ко да ми покажува 1 кг минус, турбото ја држам сега, денес протеински, 7 ден. сабајле 2 јаболки, сега прпед 1 час испив јогурт, а за ручек туна и салата од краставички, и вечера исто. позз
Здраво девојки, јас сум нова овде, ве читам веќе некое време и решив да ја пробам диетава. денес ми е 5-ти ден и одлично издржувам, сега за сега немам прекршено ниедно правило. 1mama ги применувам видеата за фитнес што ги постави и супер ми се иако немам многу забележано промени но мислам сеуште е рано