Пченката во диет клубовите ја даваат во тој ден со тестенини,пита,ѓеврек или палента. Јас сум денес 12/90.Ја тргнав вагата ке се мерам на 30-ти ден.Денес овошје и некој бадем и урми. Поздрав до сите и честитки за успешните.
Здраво диеталки! 48/90 -Овошен.(3/12 Турбо Ун) Од сабајле изедов 1 банана, 2 јаболка, и сок од цеден лимон и портокал. До вечер јаболка, суви смокви и кајсии. Вчера за скробниот јадев: појадок - 2 јаболка ручек - качамак и марула салата вечера - истото половина доза. Препорачливо е да се јадат 2 исти овошја! Нескафе се пие во протеински ден. Да овошјето ти е појадок. Оброци не се скокаат! Одделеностод појадок до ручек гледај да поминат 4, 5 саати, во протеински од ручек вечера 4ч, скробен и јх 3 ч. Мислам дека пченката е скроб.
дали може место воден ден да имам овошен и наредниот да ми е протеински? значи протеински скробен јаглехидратен овошен овошен(место воден) протенски . . ?
...не знам колку ќе ти помогне ама јас кога сум во криза за солено си правам марула или зелка салата со маслинки
Девојки прекршок ли се шумливи таблети?Пијам мултивитамински чисто за енергија,витаминчиња ама сепак газирано е па не знам дали да продолжам да ги пијам.
здраво феминки дури денеска ви пишам нова сум ама најредовно ве читам стварно искрено диетава ја држам еве денеска 4 ден овошен и сум презадоволна бидејки видов -2 кг за 4 дена + почнав да трчам по малце се надевам дека ке има добар ефект бидејки ми требаат - 20 многу се знам ама само позитива и се ке биде ве гушкам и ви пишам како ке помине утрешниот ден
Имам 16 години и имам 54 килограми,можам ли со оваа диета на сигурно да ослабнам 4 килограми,пошо пробав секакви диети и нема резултат. П.С - попладне од 1 сум нашколо во 7 вечер завршувам ,кога да го јадам ручекот
Ден 5 , Протеински Изедов 2 портокали за доручек, за ручек ќе јадам риба и салата, а за вечера истото (веројатно помалку) Вчера за овошниот т.е витаминскиот, имав банана за доручек, нешто покасно пак бана, јаболка и портокал, кај 4 ипол мешана зелена салата и после 2 часовниот тренинг- бадеми. Го сметам за успешен ден убав ден на сите
zdaravo feminki nova sum i vcera ja pocnav dietata bidejki mi se cini deka ima najdobar efek pred 2 godini isto taka ja drzev i za 12 dena simnav 4 kila ama poveke pati ja imam pocnuvano dietata i mnogucesto me fakaat krizi za blago i ja prekinuvam so da pravam i ako moze da pisuvate kolku ste solabele taka poveke ke se motiviram
јас сум ослаела 4 кг со ун диетава која бај д вуеј што вели една форумчика сол ја напраив од престапи
Стагнација! И затоа идеме со планирани плус 20 дена: 1) туна и јогурт 2) ориз и салата 3) макарони 4) овошје и зеленчук 5) пилешко 6) компир 7) шпагетс овошје и зеленчук 9) туна 10) леќа 11) макарони 12) овошје и зеленчук 13) пилешко 14) грав 15) благо + салати 16) овошје и зеленчук 17) јајца, јајца и зденки 1 ориз 19) шпагетка 20) овошје и зеленчук Одвратно тешко ми изгледа бреј. Стартувам утре.
17 дена, минус два килограми И тоа во период кога се дујам ко водна жаба и ставам едно 5-6 кг фазла додека сум во циклус Денес поминав лесен овошен, пошто бев цел ден надвор од дома, сега изедов два огромни моркови и мислам дека ќе си земам уште еден, за да не ми течат лиги за рибата утре
И јас ги пијам и мислам дека не се прекршок, затоа што не се внесуваат доволно витамини во текот на денот убаво е да се надополнуваат
Јас стигнав до прв овошен ден, изминативе два добро поминаа без прекршоци и без благи работи вчера во ЈХ ден. Сакам да ве прашам за овошниов, ако ме држи памет имам читано тука дека јадете суво овошје, јас купив смокви и урми ама тие се полни шеќери па колку од нив би било ок денес да се јадат?
Денеска се мерев и имам 56 ипол килограми. Збрлавев од среќа. Задоволна сум и презадоволна од диетава. Се слабее бавно ама сигурно, дури и со многу отстапки. Би било поубаво да не грешев толку ама па и со досега постигнатото сум задоволна. И да си спомнам дека само рацете не ми се ослабени, а нив највеќе имав желба да ги ослабнам. До мојата пристојна тежина ми фалат уште - 2 кила, а до мојата посакувана - 5. Денес ќе јадам туна.