Па 6ти ден ти е а 2 ти се утнати скрос, мое мислење-ДА почни одново и немора 3 компири да јадеш-може и 2 или 1
Eveme i mene da se ispivedam Denes vitaminski 12/90 Pojadok edna banana pptoa dve jabolka vo 4h salata so ovosja pa sega salata so zelka i krastavica inace izedov i 8 parcinja suvo pvosje i edna raka suvo hrozje a inave podkasnavv malku i gomleze znam gresev ama to e
Здраво на сите , ја имам држено порано диетава и навистина имав резултати , сега пак сакам да ја држам и мислам дека најмногу ќе се придржувам ако пишувам тука што јадам.Ветувам дека ќе пишувам и ако ја кикснам дека нема да се лажам пред се себе, а ниту вас.Па од утре ве дружам. Поздрав диеталки
мене ми е 21ви ден денес,вчера се мерев прв пат ослабена сум 3кг,е сеа тоа можи е малку,ама со оглед на тоа дека многу прекршоци си правам..... задоволна сум...... инаку,се осекам преубаво,лесно и полна со енергија.... ми фалат уште 5кг да симнам и мисијата ке биде комплетна. сакав да прашам дали е голем прекршок што јадам салата во сите денови (освем во овошниот) ? ве молам за одогвор феминики
Абе продолжи си до кај што си стигнала,точно дека си утнала два дена ама пак сега тоа е.Претпоставувам дека си средношколка,штом си дошла од школо така што воопшто не треба да се притресуваш за дали си изела плус или минус,сепак во раст си.Ако ептен па се тресеш на секое залче,кога ќе престанеш со диетава што ќе биде?Ќе навалиш ко навидена.Така што уживај си,пази си според диетчево али не се оптеретувај
E ijas taka mislam eve na primer jas denes su proteinski i izedov edeno pilesko si napraviv i supa od vodata kaj sto go varev pileskoto edna casa jugurt i duri 4 parcinja gomleze posto vcera nemozev da jadam a neli leb netreba da se konzumira ama ete pa jebiga sta ces ama se tesam zosto nemam mnogu za slabeenje uste nekoj 5 kg i dovolno e ama zatoa pak sega slednive dena nema lebce za mene barem ne bel se mislam da si pocnam so crn leb taka da prodolzi ama vnimavaj Uste nesto... Pa neli i oriz i kompir spaga vo skrob??? Jas oriz jadam vo skroben ili da ne gresam?
Здраво на сите.Јас денес ја поцнав диетава и пред тоа ја поцнав ама се разболев па паузирав но само што ја поцнав цела ја отнав зашто си јадев благо и сок пиев незнам како да се одвикнам од нив на моите нон-стоп им велам да не кпуваат а тие ми велат зашто ти си на диета и ние ли да трпиме и така не мозам да се контролирам ве молам кажете ми некој совет бидејки има доста килограми се плашам да не се здебелам уште повеке имам околу 86 килограми а висока сум само 170cm а плус и не вежбам немам мотивација ве молам а совет
Само желба ти е потребна јас почнав со 94, сега сум до 83 ден неакде, и имам ослабено 13 кг Спојлер инаку денес овошен 2 јаболки и 1 банана од сабајле, и 1 коцка чоколадо нез шо ми стана сега ќе одам да си правам салата од морков поздрав
zneski za vreme na dijetata mnogupati sum vo kriza za soleno pa bi sakala da znam pomegju obrocite osven salata sto drugo mi preporacuvate da jadam
И мене ми се случи денес тоа и јас земав неколку бадеми незнам дали смее да се јадат ама ете јас јадев
КОНЕЧНООО УСПЕШНО ЈА ЗАВРШИВ ДИЕТАВА ДЕНЕС 90 ДЕН !!!! -15кг . од 65 на 50 Е сега прашањето е понатака? Дали да продолжам со режимов на иренна или само за појадок да јадам овошје другите оброци да ми се нормално што имам во моментот. или пак да продолжам со ун одржување она што е на нет уште 90 дена.???? Мнооогу би ми значело мислењето на оние што ја завршиле диетава
Денес ми е 4ти ден, овошен. Сега за сега само половина банана и една чаша лимонада без шеќер. За 4 дена досега, имам ослабено пола кило. Диетата ќе ја држам се додека не ослабам 5 килограми. А после тоа одам на зацврстување. Инаку денес си дозволив и едно топче сладолед...
1/90' доручек јаболка ручек малку месо со салата вечера малку месо со салата почетна тежина 61,2 кг 2/90 доручек јаболка и банана (знам дека бананата не требаше али морав) ручек сарма со блитва (само со оризз без месо ) вечера планирам истото само половина
89/90 протеински ден Не ми се верува дека ми остана уште само 1 ден, е сега мислев наредниве неколку недели да одам со турбо ун, а потоа да продолжам со одржување, што мислите вие? Денес за појадок имав 2 кивии, ручек и вечера сеуште не знам. Си останав на тие -10кг. ама сепак мислам дека засега ми се доволни.