Здраво. За водениот ден, јас ги издржав и2та до сега не ми беше многу тешко, на 1 пиев и зелен чај, 2от само со вода . Иначе јас стигнав до 71-овошен и до сега супер 3 јаболка и малку суво грозје грижа на совест нема ми се погидија и 1ви Мај и Велигден протеински(држев 2 овошни за вака да испадне ) на 1ви јадев овошје за појадок и стек со салата за ручек и вечера, и пиев водацел ден, за утре празнично планирам јајца,салата и може малце мевце ама ете празник е. Поздрав и Среќни празници.
17/90-протеински Доручек: 1 портокал Ручек: 1 конзерва риба, салата и супа Вечера: 1 конзерва риба, салата Денес на црква, па треба и јајце да се јаде, незнам што да правам а не смеам да јадам..
Ги постев сите 40 дена без зејтин, чекам здравје да помине велигден и одмаааааааа со УН диетава. Посакајте ми срекаааааааа
Не би ти препорачала да јадеш чипс бидејќи има многу калории и масти, ама ако тооолку ти недостига јас мислам дека можеш во скробниот, чипсот е од компир, така да компирот е скроб..
Успешна е доколку се придржуваш, во принцип се се јаде дамо во посебни денови и тоа е цела финта А чипс не е дозволено во ниедна диета, нити во оваа, не требат да се јадат грицки и газирани пиалоци
Одамна не бев присутна на странава бидејќи премногу се разочарав од диетава бидејќи 1 ден ке ја држам 1 ден ке ја прекинам и помина 1 недела денес конечно ја почнав и многу охрабрување добив од мислењава бидејќи сега немам ни кризи воопшто како порано.. 1/90 Протеински Д 1 банана Р салата со 2 јајца урда лукче В остатокот од салатата и 2 парчиња кашкавал.. Многу полесно си се осеќам.. Е сега не ми е јасно како некои што ја држеле диетава 90 дена ослабеле 15 килограми а некои 29 дена па ослабеле 11 килограми Дали тоа зависи од тежината ако имаш помалку килограми побрзо ќе симнуваш или повеќе па побрзо симнуваш или се е до организмот или треба да се вметне по голема физичка работа.. стварно не ми е јасно некој ако знае нека пише хаха
Сакам уште нешто да кажам ако осетите глад напијте си се вода не заборавајте дека откако ке се напиете вода на мозокот му се потребни минимум 10 минути за да добие информација дека организмот е сит
poubava dieta zdtavjei jas ja drzev 2 meseci i oslabnav okolu 15 kg.ne e ni teska ednostavno si imas nekoj rezim na ishrana
од денеска почнувам со диетата и сакам да прашам дали смеам да пијам сок од лимон и дали смеам да јадам овошје и салати преку текот на целиот ден? инаку моето денешно мени беше појадок портокал подоцна уште еден портокал и сега за да ја утепам гладта 2 лажички мед
Здраво и добредојде! Сокот ти се рачуна ко оброк,и значи можеш во овошен ден или пак како појадок и тоа се разбира свежо цеден не од тие купените. Овошје јади си до ручек а салата за време на ручек и вечера, и секако некогаш ако осетиш глад зошто да не. А зошто јадеш мед кога ти е време за ручек ? Јас сум некаде 75 ден овошен сега за сега 1 јаболко, банана и портокал. Поздрав
После сите екскурзии на желудников сега со 69 кг повторно почнувам од почеток со турбо ун( кога првпат почнав со диетава бев 78, можете да прочитате поназад ) Значи денес ми е ден за привикнување а од утре се дружиме со протеински
Значи, сум ослабела цели 10 килограми. Не ми се верува! Вчера ми беше втор воден ден, а денес протеински 59ти ден. Остана уште тој циклус. Нема кој не е приметил дека сум ослабнета, и тоа многу, зашто ептен ја преминав границата последнава година. од 96 кг, сега сум 86 гк официјално Инаку пијам секоја вечер пред легнување Ројбос чај, го имаше на Доктор ОЗ, за слабеење и за намалување на потребата за јадење.
Значи, сум ослабела цели 10 килограми. Не ми се верува! Вчера ми беше втор воден ден, а денес протеински 59ти ден. Остана уште тој циклус. Нема кој не е приметил дека сум ослабнета, и тоа многу, зашто ептен ја преминав границата последнава година. од 96 кг, сега сум 86 гк официјално Инаку пијам секоја вечер пред легнување Ројбос чај, го имаше на Доктор ОЗ, за слабеење и за намалување на потребата за јадење.