Јас ја држев диетава 6 недели, малце ми се слоши и кога видов крвта ми ослабела Сепак не се откажувам, повторно ја почнав но сега како додаток имам капсули кои во себе содржат Б- комплекс, фолна к-на и железо. Најдобро е да си проверите крв пред да ја започнете диетата и 1 месечно проверка на хемоглобинот и консултации со матичниот лекар. Во протеинскиот ден најдобро е да се јаде телешко месо, или телешки џигер за да не ви ослабне крвта а сепак да слабеете Не е добро да се јадат јајца во протеински ден затоа што не најадуваат како месото и секако дека ке бидете без енергија,
3/90 појадок 2 портокала ручек шпагети со печурки и кечап вечера едно чоколадце делириум, еден ред чоколадо за готвење
мојата УН отиде у пм,ама си одржувам некој сличен режим на исхрана,пешачам до работа и назад секој ден ,најмалу саат брзо одење и куп други обврски,така да почав да слабеам,колку незнам оти за мене мерило е гледката у огледало ,а не кг-те,ама веќе почнав да добивам коментари дека бааги сум ослабела
за 4 дена 3 килограми помалку 5 /90 појадок 2 јаболка ручек 2 копанчиња и салата вечера 1 копанче и салата
Со матуриве чојк да неможе на диета да си биди, си се напив пивце па денес пак одново ќе ја започнам 90 дена па ќе се издржи, за денес планирам 1/90 појадок 2 јаболка ручек 2варени јајца+ салата вечера 1 варено јајце+ салата
Денес 32/90 јаглерохидратен доручек: 1 јаболка ручек: пица вегетарјана (маслинки, кисели краставички, домат, тиквички..) вечера: планирам 3-4 топки сладолед + 1 ред чоколадо за готвење
Zdravo devojki Ve citam i bas se raduvam za vasite rezultati, a se nadevam i jas na istite.... Jas ja pocnav vcera, e sega jas ne znam vie koja vozrast ste, no mislam deka i godinite si go pravat svoeto, jas sum 32 godini, ne mi e prv pat da sum na rezim taka da ne mi prestavuva nekoja teskotija, no sum primetila deka se potesko gi gubam kilogramite. Znaci na 27 godini za edna nedela sum mozela da simnam i po 5 kilogrami, no sega veke ne e taka, iako sum mnogu aktivna, odam peski na rabota, odam na fitnes, vozam velosiped, nemam problem so celulit, no se resiv i ke istraam so ovoj rezim, pa moze i da se poddrzuvame na ovoj nacin.... denes 2/90 skrob pojadok - citron rucek - grasok so morkov + salata (popladne fitness) vecera - salata