Скробен ден Појадок - две зелени јаболка Ручек - салата од краставица и домат + компир печен Вечера - салата од краставица и домат Вагата не е поместена од 65 цела недела ,не знам што е проблемот
^ Немаш апсолутно никаква причина да очајуваш. Најверојано ти е период на стагнација, кај и да е - ќе видиш на вагата минус некое кило. Те следам на темава, новите и не долку добро упатените што ја почнуваат или веќе ја имаат започнато - треба да земаат пример од тебе, затоа што се држиш стриктно до правилата и според редоследот. Браво!
anabel сакам да те прашам како си со килажата сега откако престана со ун ја имам читано од почеток темава и ако не се лажам имаше ставено слики и беше многу ослабена ?
Откако се поднавикнав на железото си ја започнав пак диетата. Леле колку чудно звучи 4/90 овошен 1, јаболко, 1 круша, 1 банана и праски и кајсии колку беа незнам, битно ситни беа Сакав да ве прашам дали некој насабајле јаде мед и притоа дали слабее, зошто треба да јадам барем по 1 лажичка мешавина од мед и семе од коприва
9/90 Протеински ден Појадок- кафе ( немав услови за нешто друго денеска,обично не го скокам овошјето) Ручек- 3 јајца и таратор салата со јогурт со помала масленост Вечера- 2 јајца, еден домат и парче сиренце После вечерава ми се згади, ваљда од јајцата. Нема да јадам од сеа по толку јајца. Најмногу 3 на ден. Сакав да прашам, какви ви се искуствата со крвта? Прашањево се однесува на оние кои по стрикно се придржуваат до правилата. Јас овошниот ден го издржувам, најважно ми е што не паѓам под искушенија ама се чувствувам доста физички исцрпена. Дали па дека сум у среде испитна сесија па трошам енергија на учење незнам. Ваши искуства во однос на тоа?
13 den 3 kg pomalku Denes mi e proteinski den pojadok - ananas rucek - stek so salata vecera - samo salata [mod-kirilica:282c5yo3][/mod-kirilica:282c5yo3]
Не знам кој ден ми е по ред ,ама важно ми е јаглехидратен Појадок - стандард ,две зелени јаболка Ручек - пак макарони со кечап ,аман веќе од нив Вечера - едно ситно чоколатце ,колку да си ја заблажам душичката Инаку навечер не вечерам ,тој оброк го прескокнувам ,сето тоа со надеж дека побрзо ќе ослабам ама еве ,4-5 кг симнав уште првата недела ,и повеќе од 7 дена вагата стагнира .Е колку се мразам! А вежбам ,секој ден по 40 мин плус трипати неделно на зумба. Е стварно нема правда!
Драги диеталки,немам одамна пишано,но еве ви кажувам дека диетата ми заврши на 25мај,резултати има и тоа -8кг,без држење на водени денови и многу прекршоци да ги немав прекршоците повеќе ќе ослабев,но тоа што е јас сум многу задоволна.... ,и сега сеуште си ја држам така не мешам јадења разни сакам ушсте месецов па да видам како ќе биде.. поздравче до вас и само истрајност...
Moj sovet ti e da ne preskonuvas obroci, vo knigata pisuva zadolzitelno e da se ima 3 obroci vo denot, ne skokaj nitu eden obrok, jas razmisluvav kako tebe i nemav rezultati kakvi shto jas posakuvav sega jadam 3 obroka dbevno i super se osekjam ne sum pregladneta, a rezultati ima.........
Мене не ми се ни јади навечер ,не можам сосила навистина А да пробам паралелно на диетава да пијам и апчиња за слабеење ,мислам дека ќе има уште подобар ефект.
8 ден овошен го поминав со три круши немав апетит воопшто 9 ден протеински доручек сок од портокал и кафе ручек просеник и јогурт вечера бадеми 10 ден скробен доручек сок од портокал и кафе ручек боранија и 2 парчиња двопек вечера боранија и 2 парчиња двопек 11 јх ден доручек кафе ручек кроасана + чоколатце вечера кроасана со чоколатце Немав време да ви пишам, сега ви пишувам извештај, уште ве дружам, браво на сите диеталки што изгубиле килограми и честитки нека се множат
Здраво,стигнав до 5ти ден денеска па накратко да кажам последниве 2-3 дена што јадев.Воглавно ги издржав добро, но денеска ја утнав.Катастрофална грешка , но утре продолжувам силно и мотивирано ! 3/90 појадок : јаболка ручек : парче пица вечера: домашна кроасана со ерокрем 4/90 овошен Ми требаа 2 банани, 2 јаболки и многу цреши + две чаши цеден лимон 5/90 протеински појадок : голема зелена јаболка ручек : туна и салата вечера туна ,малку покасно една чаша млеко Грешките денеска што ги направив не сакам да ги споменувам , многу ми е криво Ајде , нема откажување ни вие ни јас.Продолжуваме!!!
12 ден после 3 циклуси решив да се мерам.На вагата -2кг Денес овошно зеленчуков ден ... LuxyFeminist потполно се согласувам со тебе нема откажување, летото дојде !
Вчера 5/90 протеински појадок :2 зелени јаболка ручек : риба печена во рерна, парче грахам и салата вечера исто ,1/2 Во 12 ми се пријаде и де напив и јас една чаша млеко( не можев да заспијам, ми се чинеше цревава ќе ми се искршат) Денес 6/90 Појадок: 1 круша Ручек: грашак+ салата+ парче грахам Вечера: 1/2 од ручекот Девојки дајте ми предлог за утре што да јадам а да не се макарони, преку глава ми се дојдени од претходно што ја држев диетата
Можеш да си купиш ѓеврек, или ако не те мрзи направи си пита со праз.. тоа ми текна во моментот.. Инаку јас 45/90 овошенн до сега изедов само 2 праски.. Започнав со 69 кг, еве сабајле се мерев и сум 61,7 , можам да кажам дека почнува да ми се приметува рамно стомаче желба ми е да стигнам до 58, 57 .. и почнав секојден да вежбам со вежбите на Jillian Michaels, па мислам дека ќе има резултатии Со среќа на сите, и не се откажувајте!
10 den -3kg i prezadovolna samo sto deneska na proteinskiov den izedov ovoshen jogurt,ama vezbav turbo 30 min i mislam deka go otstraniv nemojte da se otkazete jas ja zapicnav po 100-ti pat i sfativ deka samo ovaa dieta mi e trajnoto resenie