Ве читкам постојано, ако не ја држам диетата Денес завршувам со капсулите железо, и здравје од утре ќе ја почнам Малце ќе ми биде тешко пошто сум на работа, па сакав да прашам дали ручекот и вечерата можам да ги поделам во 3 оброци Иначе денот ми започнува во 6 часот а ми завршува во 23 или 00
Здраво феминки,ви немам пишано одамна,откако ја завршив диетава за срамотилаци сум нели амааа еве пак сакам да ја почнам но со мала разлика овојпат сум пак бремена и сакам да ја држам како еден вид на режим на исхрана без водните денови и витаминскиот ден некој совет да ми се даде нешто плус да внесувам.оти па несакам да си ја вратам изгубената килажа само 1кг имам вратено и тоа сега месецов...ајде чекам одговор од поискусните и мислам дека имаше една трудница која ја држеше диетава....поздравче до сите унки диеталкииии
Здраво! Јас би сакала само да прашам во кој ден ќе можам да го јадам ова http://moirecepti.mk/post/%D0%B1%D0%B0% ... %B0%D0%BA/ само без сланината?
Никако не ти треба диета, од твојата висина одземи 100 и ке ја добиеш иделната тежина, што значи дека ти треба да имаш 57 или 58 кг, а имаш 55 (значи неколку килца си минус, тоа е нормална тежина)
Ја држев диетата пред една годин, бев многу дебела имав околу 97 кг. Првиот пат ослабев околу 25 кг, потоа пак ја држев уште 2 месеци и ослабнав околу 8 кг сега имам 71 кг па сакам пак да ја почнам за да дојдам до 60-63 кг таа тежина ми одговара со висината . Инаку искрено да ви кажам диетава ми го промени животот, сега колку толку пак можам да облечам што сакам и да ми стои убаво, за разлика од порано кога ми беше страв да се погледнам во огледало. Сите кои што се по дебелки нека ја почнат диетава, нека ја издржат 3 месеци за потоа да си живеат на раат позз
36 овошен една овошна салата од неколку кајсии и вишни , и една салата од домати и краставица и вечер планирам една салата краставици знам дека нетреба зеленчук ама веќе преку глава ми е од овошје
63/91-протеински доручек: 2 јаболки ручек: 2 конзерви риба (по 125 г) + салата и супа вечера: 1 конзерва риба + салата Незнам што се случува со мене, симнав 7 кг и си стојам таму, и никако да мрднам, се разочарувам веќе..
Колку кг имаш симнато за тие 38 дена? Денес 65/91 јагленохидратен доручек: http://www.femina.mk/out/?id=cd422d5f80 ... ieta-na-dr ова го направив и 1 мала праска ручек: макарони со кечап вечера: најверојатно сладолед од Mc Donalds
39 појадок 2 јаболка ручел макарони со зеленчук вечера 1 парче роденденска торта и 1 ред црна чоколада
9/90 Пилешко со салата,црно лебче и супа малку пилешко и салата до сега -4 кила во април ја држев 2 недели ослабев 4 кила што значи -8 кила вкупно ВОЛШЕБНА ДИЕТА