69/91 јагленохидратен доручек: 2 праски ручек: 3 кифлички лиснати со праз вечера: 3-4 топки сладолед + 1 ред чоколадо за готвење
43 појадок лубеница ручек пица со зеленчук вечера едно парче ролат и еден ред чоколадо и еден ред црно чоколадо
И јас ви се придружувам денес ми е втор ден. Лани кога ја држев за 40 и нешто дена ослабев 9-10 кила. Сега повторно ја почнав и вежбам insanity. 2ден Доручек: 3 мали праски Ручек: Компир варен и краставица Вечера: пола од ручекот
45 појадок лубеница ручел салата 2 јајца и кисело млеко малце вечера исто од ручек До сега - 10 , 80 кг и се надевам дека до крајот ке бидам усте - 10
73/91- јагленогидратен доручек: 1 грејпфтут ручек: макарони со кечап вечера: 2 парчиња торта + 1 ред чоколадо за готвење До сега -8 кг, па ме интересира кога треба да почнам со вториот турбо ун?
46 појадок лубеница ручек салата и ориз вечера исто 47 појадок кајсии и вечер ...... на свршок сум вечер ке гледам да каснам само некоја кифла со салата и од благото .. па ке видиме белким нема да утнам нешто
DALI ZA DEJSTVO NA OVAA DIETA TREBA I DA SE VEZBA?? JAS ODAM NA FITNES VEKE 2 NEDELI,JADAM KAKO SO JADEV SAMO NA POLA I SE NEMAM MERENO KOLKU KILA SUM MEJGUTOA MNOGU MI VELAT DEKA SUM OSLABELA IAKO JAS NE ZABELEZVAM PROMENA PA RESIV DA JA POCNAM OVAA DIETA
Физичката активност е секогаш добредојдена. 15/90 праски 2 кифли и ѓеврек(малку претерав) и краставица. некој микс на благо ке биде.
Јас и официјално од денес започнувам со овој режим на исхрана. Што е доста, доста е си направив мени за наредните 35 дена, а за понатаму дополнително ќе го направам. Е сега во овие 35 дена не ставив воден ден зашто мислам дека нема да можам да го издржам, па се надевам дека во вториот циклус ќе го практикувам еднаш во неделата. Стартувам со 59 килограми , а саканата цел ми е 54 Значи 1/35 доручек две праски ручек риба со салата+и парче црн леб вечера половина од ручекот П.С. само едно нешто ме интересира, бидејќи мене ручекот ми е околу 17.00 или 17.30 часот, дали во периодот помеѓу доручекот и ручекот може да конзумирам овошје или зеленчук? Однапред Фала за одговорот. Епа нека ми е со среќа
75/91 протеински доручек: 1 грејпфрут ручек: 2 мали парчиња пилешко, салата, супа вечера: половин краставица, 2 мали домати, + 2,3 парчиња сирење
zdravo na site dietalki kazete mi kako da pocnam sodietava nekolku pati se obiduvam i sekogas neuspesno mitreba MOTIV
Прво како прво треба да имаш желба да ослабнеш и да имаш цврст карактер , гледај девојки во бикини со убаво тело, биди оптимист и се ќе биде во ред