85 појадок сливи ручек 2 јајца чаша јогурт и салата вечера исто од ручек Малце се чуствувам како будала сама си пишувам никој друг не ме дружи ама ајде уште 5 дена до крај послем нема да замарам
хехе епа изгледа никој летово не се замара со диети, инаку колку имаш ослабнато гледам се како што треба јадеш браво
ЛГ, браво , секоја чест. Јас ја држев УН диетата неколку дена, се откажав бидејки почнав да одам кај нутриционист. Од денес сум на нејзина диета, се чуствувам прекрасно. Психичката подршка што ми ја даде не можам да ја вреднам со ничија. цел ми е 65 кг и за 7-8 месеци верувам - ке успеам.
Значи не сум само јас со цел да стигнам до 65 кг, ми требаат само 5 кг минус ама ајде оди симни ги , па никако не се симнуваат
Се почнувам и престанувам по десетина дена, еве денес пак е ден 1. Имам 6 до 7 кила за губење иако и со 5 би била задоволна.
Jas ja pocnav ama edno 10 dena i ja prekinav a ne deka bese ness tesko za odrzvanje..Aj ke ve molam reuzltati da mi kazite!?
И јас да се пријавам тука Почнав да ја држам диетата од понеделникот, последнава година 100 диети почнав, само по неколку дена и ги баталував. Овојпат ептен сум решена, денес ми е 5ти ден и имам ослабено негде 2кг. Ама јас имам баш доста за симнување, цел ми е да ослабам 15кг
87 праски ,диња 88 појадок 2 праски ручек салата една кришка црн леб и мисиркино месо вечера исто од ручек
Јас ко ја почнав одев и на фитнес со една другарка ја држев диетата 10 дена отприлика и после некое време се меривме со другарками и таја беше ослабена само 4 кг а јас 7кг па са незнам дали е од диетата важно ја почнувам на 24ти овај месец ко ќе си дојдам од одмор едвај чекам имам сега засега 68кг а висока сум 163цм сега засега 10 да намалам со диетата ке бидам задоволна а крајна цел ми е да стигнам до 53кг.Па ај со среќа на сите
Од утре ја почнувам и искрено едвај чекам. Без прекршоци и со редовна физичка активност. Нешто ми вика дека ќе има многу големи резултати.