Јас имам 67,2 кила, а сакам да стигнам до 60 доволно ми е ^^ Ден 6 СКРОБЕН Доручек: 2 парчиња лубеница Ручек: една кришка леб,летен пинџур и салата Вечера:исто како ручекот само пола доза
2ден скробен, денес на менито доручек:2 праски ручек: боранија и салата и една кришка леб вечера:половина од ручекот
Simona.7 делува диетата посебно ако имаш повеќе килограми за симнување(8-10 и повеќе) јас првиот месец коа ја држев диетата симнав околу 10тина кила, а наредните 2 месеци стагнирав и не се симнував од тогашните 60
Срцки како ви оди мене денес ми е овошен ден и на менито имав диња,лубеница и сливи може ли така?ве поздравувам и ви посакувам убав ден а и успех во диетата
Пеперутке јас уживам во јх денот ) Доручек : лубеница Ручек : шпагети со сос томатело и малку печурки Вечера : парче торта со бисквити и 1-2 колачиња Кога планирате прв пат да се мерите
Јас денес ја почнав Доручек-грозје и 1 чаша млеко ручек-1 јајце варено 1 парче леб со сирење и салата вечера-1 јајце варено Поздрав до сите и ви посакувам успех
Dorucekot se sostoi samo od eden vid na ovosje, dve parcinja isti. Iako vo toj den imas I mlecni proizvodi moras za rucek, vecera, za dorucek nikako, tuka si pogresila. Nisto strasno dokolku ne gi pravis istite od utre. Mozes da si napraves stekce dinstvuvano pa dodades pecurki, prefkusno. I salata mesana. Lebot isfrli go sto posloro za podobri rezultati. 20 Dena ne go upotrebuvam I fala bogu ziva sum. so jajca I takvi gluposti brzo ke se otkazes, pravi si jadinja, da se zasitis, ima golem izbor a ne kostaat mnogu pari. Ako treba nekoj sovet tuka sum.
Супер оди пеперутка На менито денес беше следново: Ден 7 ЈАГЛЕХИДРАТЕН Доручек: 1 јаболко Ручек: 2 лиснати Вечера: 2 кришки црн леб со еурокрем Инаку планирам да се мерам на 20тиот ден затоа што после 10 ден се покажуваат резултати и секако ќе ве известам како стојам со килажата
Gjabe koga ne citate sto pisuva na prvata stranica. toa sto imas za rucek, go imas na meni I za vecera, samo polovina od rucekot vo jh za vecera ne se jade leb za vecera, si mozela malku ajrokrem I red cokolado za gotvenje. si pisuva ubavo koja mu e vrednosta.
Еве и јас да ви се придружам имам уште едно 15 кг за симнување а со 20 би била на иделната тежина многу се здебелив во бременост до сега имам симнато 12 кг е сега замислете колкава сум била кит а сега сум жена ипол . За овие 5 месеци одкако се породив на 3 сум на диета онаа со по 3 исти продукти на ден е ми здосади по 3 дена исто сега ке ја почнам оваа некако ми е полесна ме интересира дали натрен смеам да користам во кафето бидејки кафе без шекер неможам а кафе без шекер не е кафе и дали доручек треба да се јади јас гледам на првата страна ручек и вечера има еве може доруцек да ми е 2 цедени портокала и кафе со натрен ајде држете ми срека мама треба пак да биде секси
Одговорот на твоето прашање. Несмееш натрен во кафето, мораш без шекер, пробај - ке се навикнеш. И баш кафето без шекер е кафе.
зар толку натренот ке пречи јас кафе без шекер неможам знае некој колку калории има натренот или пак кафеав секер да ставам
Ако толку не можеш да го пиеш кафето без шеќер пиј си го со шеќер, негативната страна е во тоа што побавно ќе слабееш. Еве на пример со сестра ми заедно си ја држевме диетата јас воопшто не пиев кафе бидејќи и јас како тебе не можев да вкусам кафе без шеќер, а сестра ми си пиеше секој ден по 2 кафиња со шеќер па пак си ослабе ама побавно, јас ослабев 15 кг а таа 10 кг. Со среќа
Океј фалаа многу ке си продолжам јас денес со скробен ден ете прв ден уште згрешив а лебот можам да го отажам..Кажими отприлика што најчесто јадиш во сите денови !?
Сум ја држела диетата некое време, се откажав, не дека немаше резултати, едноставно ми требаше помош од нутриционит, односно стручна помош, подршка, психичка. Веке 20 дена сум на режимот на нутриционистот. За ун диетата, што најчесто приготвував, се, разновидно секој ден, односно секој циклус. Едно исто да јадам да речеме првиот протеински јајца и вториот циклус протеински јајца, немаше шанси. Всушност јајца никогаш не ги конзумирав иако ги обожувам, не заситуваат многу, организамот ти бара храна, па најверојатно брзо ке се откажеш. Секогаш експериментирајте со храната, како не би ви досадила. Подоцна ке напишам подготовки на неколку јадења...
1 ден ,и јас се придружувам и малку ми тешко без доручек 2 големи јаболки коцка супа,2 варени јајца,1 парче сирење и чаша јогурт 1 варено јајце и пола парче сиренце и пола чаша јогурт. вода ,вода и вода и кафе
^ мене најтешко ми е место месо да јадам јајца, не ме заситуваат. Јас за ручек јадев 3 а за вечера 2 јајца, а плус во протеинскиот ден не пишува дека вечерата треба да е половина од ручекот, или јас сум нешто грешка???