Јас не реков вие да не се ставите на диета или нешто не знам. Но тргнете го зборот диета и применете здрав начин на живот. И како што рече Scooby вие сте криви за вашите грешки,а диетите се само брз начин да ги вратиш изгубените килограми. Диета како диета секоја сум ја пробал и нема брзо решение. Брзо решени не функционира,иако многу луѓе сакаат да ослабнат брзо јас ослабнав 25 кг за една година. Подобро од кога ослабнав 30 кг за 3 месеци. Значи губењето килограми треба да биде насочено кон топење маснотии. Што е повкусно ммм и што повеќе би сакала да имаш во твоето тело? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRycLGFHSTJ64hCbuZIOkaz4V5RHmlJ87ISMm6fMS48RP0qlpgt Иста килажа помалку волумен. И извинете што не сум емпат во реалност разбирам дека секој нема време да се замара како мене за исхраната,но ако тоа е случај имаш многу упатени луѓе што можат да ве научат како се прави тоа. Така да било која диета што нема доволно протеини,масти и микро елементи во препорачаната доза е деструктивна за мене.
Диеталки мои денес имав прекрасен ден Доручек : две јаболчиња и турско со малку шеќер Ручек : еден ипол геврек со маслинки Вечера : мало кроасанче со крем, немам црно чоколадо па овој циклус нема да си каснам
11 ден доручек: грозје ручек:лиснато вечера:2 реда чоколадо за готвење и сладолед каснав и малце од лиснатото (знам дека не треба)
8ден овошен ден,еве го и вториот циклус помина Денес на менито лубеница,јаболки,ако ми се пријаде некое друго овоше до после може да одам да си купам.Планирам барем 50 гр индиско оревче да си набавам.Мене целта ми е не само да ослабнам туку и да го забрзам метаболизмот.До денес овие 7 дена не вежбав воопшто,само пешачев по половина саат,саат но од денес планирам барем секој 2-3 ден овие 10 минутни вежби од vs да ги применувам.
4 den ovosen dorucek 2 slivi i tursko kave rucek mesana salata so praska jabolka kruska e vooj den ke mi e najtezok ne sum obozavatel na ovosje drzete mi sreka
5 ден д - грозје р - туна без масло , 1 патлиџан, 3 моркови,10 маслинки ,супа без фиде в- помалите туни и истата салата
12ден овошен : сливу круша бадеми јаболка и праски (кога сум на овошен ден не делам доручек ручек и вечера)
mene turkoto me drzi mu stavam 2 natren i me zasituva dorucek tursko rucek 1 tunaso kromid i limon mnoogu vecera od pomalite
Денес да пишувам или подобро да не пишувам Доручекот го заборавив, цел ден на пат,прегладнета од овошниот ден и морав да јадам нешто.Од се што имаше во пекарата избрав мало лепче со виршла, знам дека виршлите треба да се избегнуват во диетата .За вечера планирам салата од краставици, домати,печурки и едно јајце и да ги полеам малку со јогурт. Веќе ми е 3ти циклус па планирам пред следниот протеински да се мерам. Ве бакнувам, со лесно да ви оди диетата !
6 ден-скробен Д- 2 јаболки р- грашок со патлиџан в-грашок половина со тиквички , тиквичките како салата мислам дека е во ред
Јас имам 58 и ја држам поради исти причини така да не е важно колку имаш ако не изгледаш океј , поздрав
Јас баш вчера јадев тоа и го исцедив со онаа цедалка хаха два саати го цедев се исуши ми се чини туната