10 ден -скробен За доручек : две круши за ручек : леќа и салата за вечера : половина од ручекот со салата
8 ден Д-3 јаболки Р-шпагети со патлиџан 1 чинија В- еден ред чоколадо за готвење и планирам топло - ладно да нарачам мислам дека е ок
Јаглехидратен ден Доручек : две јаболка Ручек : две парчиња лепче со ајвар Вечера : претходните два циклуси не јадев црно чоколадо овојпат специјално ќе излезам да си купам и планирам едно 7 days кроасанче инаку денес се мерев на вага и -2кг
9 ДЕН ПРОТЕИНСКИ доручек- круши ручек-100гр пилешки стек, 1кришка леб со парче кашкавал и нескафе вечера-само стек УТРЕ МИ Е СКРОБЕН ДЕН А ОД САБАЈЛЕ КЕ ОДАМ НА ЕКСКУРЗИЈА ЕДНОДНЕВНА ПА ЗАТО ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА МЕ СОВЕТУВАТЕ ШТО ДА СИ ЗЕМАМ ЗА РУЧЕК!!!??
или конзерва со грашок имаш .. 9 ден протеински д- две праски и кафе р-риба и салата и супа без фиде в-пола риба и салата
Ништо од екскурзијата во последен момент се предомислив за одење 10 ден доручек-јаболко ручек-компири печени вечера-пола од ручекот иии денес конечно се запишав на фитнес
11 ден јаглехидратен доручек-јаболко ручек-мало парче пица и 1 црн геврек вечера-1 ред чоколадо црно и 2 парчиња кекс
Протеински ден доручек: две праски ручек: пилешко со салата,супа и кришка леб вечера: пилешко и салата.
леле од кога немам пишувано 17ден протеински доручек:диња ручек:3 батаци вечера:најверојатно ке јадам сувомеснато иначе пред некој ден се мерев и ослабната сум 2 кила
Утрее овошен аааа задутре на протеински штубавоо ми се паѓа на свадба сум ке си каснам и мефце и кашкавалчее мх мх мх ама па за ручекк шо да јадам се мислев само салата да јадам ама да не прам некоја грешкаа МИСЛЕЊЕЕ!!!!???
Верувале или не, мака мачам со јаглехидратниот. Мразам лебови, торти и колачи И ми светна, ќе си јадам овесни снегулки за ручек, сварени во вода, со некоја брусница или суво грозје + лажичка мед. За вечера - 1-2 реда црно чоколадо. Сега прочитав и дека може интегрален ориз. Па ќе ги јадам еднаш едното, еднаш другото. Ако има некој сличен како мене, му препорачува вака да си прави.
оние овошните ги вариш во водаа... убави ли се ? и јас не сакам секогаш тие тестенини и глупости од шпагетите преку глава веќе,ама дека пишува варени тестенини затоа хаахa
Јас летово демек си бев на моја диета, од мај навака. Место да симнам јас качив некое килце. Незнам зашо, кога јадев овопје за појадок, а вечерата и руцекот ми беа шопска, и чаша јогурт или нес со млеко. се си мислам дека на психичка база се дебелеам. Како и да е, вчера за овошје имав грозје неколку зрна, ручек шопска, стек,и супа, истото за вечера без супа. Само пред да легнам си направив нес со млеко, бидејки цел ден дали 100 грама стек изедов. Денес, појадок две сливи, ручек салата од домати и пире од компири со везени пиперки и праз по рецепта на алачки. Истото за вечера.
Здраво девојки, јас по не знам кој пат ја почнав диетава и се надевам овој пат ке успеам да издржам до крај. Еве рапорт за вчера и денеска 1Протеински П-1јаболко Р-1пилешки ражнич В-исто како ручекот 2-СКРОБЕН П-1јаболко Р-гравче и зелка салата В-1домат салата
A ja da se javam na report ja zeznav dietava doma gradime haos se pa pocnav se na brzinka da jadam ama eve od drugata nedela pak se vrakam