Имам грешка во постот што го имам напишано -.- наместо еден морков сум напишавал еден компир значи изедов 1 печен морков имаше зачини малку и зборувам за онаа руска салата од тегла што е киселата со моркови карфиол и кисели краставички... а инаку бидејќи имам женски проблеми и сум болна попатно денес ми е протеински и изедов 2 лажици мед дали е голема утка?
прилагоди си ја диетата според тебе и терај ништо нема да изгубиш освен килограми,јас пијам секое сабајле ленено масло 1 лажица тоа ми одговара.
Не е никаква утка медот....на крајот на краиштата и на организмот му требаат шеќери...а една две лажици мед не е ништо страшно само да не се претерува...Ја на пример секој ден конзумирам мед и тоа насабајле со едно исецкано јаболко, шака измешани бадеми и ореви, прелеани со една лажица или малку помалку мед и лажиче цимет...и искрено нешто поубаво во животот не сум јадела од тоа а ме држи сита неколку саати барем до кај 12 на пладне. А понекогаш знам и после ручек да си лижнам едно кафено лажиче само ако ептен ме фати криза за благо.
не е ништо страшно медот, ако не се претера, јас секое утро пијам јаболков оцет во чаша млака вода, и после тоа половина лажиче мед, а сега си направив од напитокот со ќумбир, ќе го комбинирам со диетата... инаку да се пофалам за 4дена - 1 кг, што е задоволувачки, вчера протеински ден за ручек јадев вода од грашок манџа само течното, со парче месо и едно парче леб, за вечера спањак со јајце и кисело млеко, денес за појадок калинка, за ручек гравче со салата, може истото и за вечера сакам да прашам дали костените можат да се јадат во овошен ден варени?
7 den jaglehidraten pojadok малку грозје ручекот го изедов рано, околу 11.30,некако многу бев гладна печени домашни кори со праз, знам дека имаат јајце, ама не е многу... после тоа јадев само малку марула салата и вечерата сега, околу 20.00 пудинг Инаку си направив од пијалокот со вода, краставица лимон, ѓумбир и нане, ставив и пола лажиче мед, и не е лош, плус не осеќаш глад
вчера овошен ден - 2 мали банани, круша, јапонско јаболко, варени костени, една чаша компот од праски и 100 грама микс од суво грозје и леблебија Леблебијата се смета како овошје, или? денес протеински ден појадок 2јаболка руек кофте со каша вечера 2 колбаси со зелена салата
вчера 11 јаглехидратен ден појадок јапонско јаболко, ручек геврек со маслинка и бејкроус, ужинка мини кроасани и вечера колач со јаболко денес 12овошен ден сок од мешано овошје, една банана, 1 јапонско јаболко, 2 калинки, 2-3 лажици пинџур без зејтин и компот од вишни и праски знам дека после зеленчукот не се јаде овошје, ама бев гладна јас за овие 12 дена имам ослабнато само 1 кило, незнам дали е рано, или дека немам многу за слабеење, ама не се откажувам, иако овошниот ден убива
1 ден - протеински доручек: 1 јаболко 1 мандарина ручек: пилешко месо , малку урда со пиперка ,зелка-морков салата вечера: 1 плескавица, малце леб претерав со вечерата ама бев на гости важно протеинско е П.С. Имам цел да ослабнам 5 до 7 кг, ова ми е втор пат како ја држам диетава, првиот пат супер ми идеше сите 90 дена и ослабнав 5 кг ама во текот на целата година се поправив пак . Се надевам дека и овој пат успешна ке биде и дека нема да ја направам истата грешка пак да си ги вратам. 2 ден - скробен доручек: 1 јаболко ручек: варен компир со кромид, зелка,морков,краставици салата вечера: исто како ручек
za 90 дена ослабна само 5 кг? Јас ја држев околу 2 ипол месеци и ослабнав 7 кг, ама ми требаа 2 години да вратам 5, сега сум на 14 ден, и имам симнато само 1 кг, се надевам дека ке симнам уште, нели првите 2 недели нема резултати, а и тоа оди во зависност од тоа колку имаш за слабеење... јас овој пат имам 5 кг денес 14 скробен ден појадок 2 круши, ручек ориз, за вечера се мислам што да јадам...може пак ориз
22/90 д.4 мандарини р.гравче со салата и 1 лебче в.пола од ручекот до сега -3 кила.Сега да убрзам малку со турбо ун.