15 ден јх доручек: 2 мандарини ручек: мекица и 1 парче пица вечера: палачинки со крем 16 ден овошен доручек : 2 мандарини ,банана ручек: тиква , супа со зеленчук вечера: 2 мандарини ,банана, малку лешници, малку индиски ореви 17 ден протеински доручек: мандарина и јаболко ручек: стек вечера: зелка салата и стек
7/ 90 Јагленохидратен п. 1 банана р. 1 геврек , 1 баклава, и 1 колаце 2 коцки црна чоколада (претерав) в. шпагети
Zdravo devojki ... Dali mozi vo spanajcot da ima i oriz ??? eve mene mi e 9 den ... jadev dorucek : 1 banana, rucek jadev 2 kremenadli mali samo peceni bez zacini i vecera 1 kremenadla mala i 1 malo lepce ... daj kazete nekoj primeri vo denovie osven ovie so se daeni so mozi drugo da se jadi nz so da jadam upm
8/ 90 овошен 1 јаболко, 4 мандарини 4 суви смокви неколку печени костени некое индиско оревче зелка салата
18 ден скробен доручек: 2 мандарини ручек: ориз и цвекло вечера: исто како ручек 19 ден јх доручек: 1 јаболко ручек: пица баке ролс, благо парче торта вечера: пица, благи колачиња Знам дека претерав ама неможев да одолеам на пица и на благо. 20 ден овошен доручек: 2 мандарини ручек: банана јаболко вечера: зелка салата, малку лешници и малку индиски ореви ВЕЖБАМ...
јас повторно ја почнувам меѓутоа планирам да ја држам до нова година после фебруари негде повторно и сигурно ке ги издржам сите 91 дена 1протеински д-јаболко р-кафе и туна со 1 кришка леб в-1 чаша млеко и 1 риба на скара
Баш се навратив на твојот пост и да ти дам совет што да јадеш во скробниот ден,значи можеш да јадеж спанаќ со ориз,компири на сите начини (ретко пржен), тава ориз, посни сарми сега му е сезона оние без месо, варива мешавина (грашак,компир,морков),грав,леќа,боранија...
13/90 протеински да напоменам дека 11 и 12 ден ги утнав двата вчера не држев овошен ден славиве ме реметат п. 1 мандарина, и кива р. јајце и сиренце спржено, кисело млеко и малку лепче в. ке одам на слава ке јадам риба
Иии ете мене и мене се придружувам кај вас диеталци.. Започнувам со УН диета денес ми е прв ден се сосотиеше од: Доручек: мандарина и банана Ручек: пилешко со лимон Вечера: Блендирана банана со боровинки Успеав да го издржам првиот ден јеее!
Здраво девојки...имам прашање за вас. Гледам дека ова што пишувате која што сте јаделе во текот на денот, е доста различно или нема скоро ништо исто со тоа што е напишано на првиот пост, каде што е објаснето која ден што треба да се јаде. Кажете ми дали и вака и така има исти резултати. Се извинувам, можеби тоа веќе е некаде напишано, но има 1000 и нешто страни за читање и навистина немам време да прочитам се. патем...и јас ја почнав диетава и денес ми е 9ти ден и ја правам исто како што е напишана на почетокот.
Ja prviot pat koga ja drzev dietata sve praev kako sto e na prvata strana na primer to so e za rucek i za vecera i ja drzev okolku 56 dena mislam so mali greski 7kg oslabev plus i sekojdnevno intenzivno vezbanje pa sega gledam site meshat pa rekov aj i jas da pocnam taka pa ke vidime so ke bidi
21 ден протеински доручек : 2 мандарини ручек: соини шницли и салата вечера: малку стек и 2,3 црвени вина ,искачав и се поднапив малце повеќе 22 ден скроб доручек: 2 мандарини ручек: грашок и 1 кришка леб вечера: пуканки 23 ден јх доручек: мандарини ручек: пица вечера: малку пица и чоколада 24 ден овошен доручек: 2 мандарини и 1 банана ручек: јаболко и 1 мандарина вечера: 1 парче тиква, фстаци и малку бадеми Вежбам Утре ми е 25 ден протеински, уште од денес имам спремено што ке јадам и сигурно дека ке се придржувам на диетава, незнам колку килограми имам ама ми се познава дека сум ослабната.
Ако ова на фотографијава си ти, тогаш немаш многу за слабеење, можеби затоа си ислабнала само 7 кг, јас имам повеќе за слабеење, ама мислам дека уште ми е рано за резултати, кога ќе поминам еден месец ќе се мерам
Јас од денес ја почнувам Ун диетата и нема веќе зафркавање и откажување. Цврсто сум решена да ги поминам 90те дена и да бегам од ресторанчиња и кафанчиња. 1/90 Денес ми е протеински ден, за доручек 2 јаболки,ќе гледам да испијам 1,5л вода до ручек за да не чуствувам глад,за ручек мевце варено со салата и супа од коцка и вечерата пола од ручекот,без супата.