2 ден доручек - 2 портокали и турско кафе ручек - 2 варени компири, салата од краставица и интегрално лепче вечера- истото како и ручекот
Изгледа само во оваа тема сте активни Јас си одам на поздрава храна, без некој посебен режим, без благо, без газирано, без леб. Ок, понекогаш но ретко е пожелно да си каснеш што ти посака душичето, но не претерано. До денес 4та ден и супер ми е. Супер се осекам. Рано е за резлтати, се надевам на добро, поздрав до сите феминки што целат кон својата цел и побрзо остварување на истата.
Шести ден: појадок: една јаболка ручек: копмир-манџа и цвекло-салата вечера: 2-3 јаболки (оти ме гризе совеста вчера вечера изедов прилично големо парче леб , па решив за вечера овошје! ). Резултат: 85.0/87.5 kg Цел: 62/87.5
Девојки од колку проценти какао јадете чоколадо? Јас купив од 81 не ми се допаѓа Утре ќе си купам со помал процент..
33 ден - Протеински Доручек - киви Ручек - пилешки стек со салата Вечера - Салата П.С Водниот ден беше успешно издржан, да бидам искрена не знам како ама воопшто не бев гладна. Резултати -9кг
Вчера 35ти протеински ден,појадував две јаболка,ручек мевце и салата,вечера салата. Денес 36ти скробен ден, за појадок киви,ручек печени компири со салата,вечера салата. Плус цедени сокови,многу вода и кафе со засладувач некалоричен.
Zdravo Zenski! Pred nekoja nedela ja sretnav mojata frizerka- so 10kg pomalce za eden mesec! Sto kako?! Dietava mi ja kaza i eve denes tret den mi e. Dobro se custvuvam i se nadevam na dobar rezultat. Naj malce 10kg moram da oslabam. Sabajle jadev dva portokali i tursko kafe. Rucek makaroni so sos od domati Za vecera ke jadam malce blago. Inace gledam isto luto da jadam i pijam mnoguuuu zelen caj! Mislam deka ovie raboti dosta pomagaat.
јас ја почнав диетата,но сакам да ве прашам што би можела да јадам на училиште кога сум втора смена,значи кога имам за ручек тестенини-тоа можам да си донесам кифли некоја тестенина,кога имам овошје-и тоа можам,но за месото и скробниот ден(манџите) незнам што да земам.Помош?
ја држам веќе 14 дена ... за појадок ретко кога јадам (станувам доцна ) не сум јадена леб откако е почната но за празниците не издрзав,, си реков ајде 2 дена се само,но леб не .. на овошните строго се придржувам, тешко е но морам еве денес 14/90 ден р. супа, салата од марула со варени јајца, за вечера пак ништо , некако доцна се вратив дома почнувам и јас да пишувам секој ден за искуство и секако за мотивација за да ја издржам за мерење дури денес се измерив и незнам дали има резултат не се измерив кога ја почнав, но од денес на секоја недела се мерам и ќе очекувам резултати за леб планирам од овој новиот да купам од жито лукс, е сега прашање дали денот со пица е баш пица??? некако ми изгледаат многу килограми .... дали јадете манџи??? јас само варен компир,тестенини и варени јајца... ајде некој со искуство да даде мислење???? ви благодарам за поддршката и мотивацијата која со позитивните коментари ми ја дадовте за да ја почнам.. се надевам дека ќе има реззултати...поздрав до сите и со лесно....
^ Според диетата може да се јаде мала пица во јаглехидратниот ден,ама вегетаријанска значи само лепче и зеленчуци,а наместо купечки кечап,истолчени домати на кои можеш да им додадеш лукче/босилек за вкус. Јас манџи си јадам ама внимавам на пример ако јадам полнети пиперки да ги јадам само со мевце внатре или само со ориз не заедно,исто и со сармата,јадам посна сарма само со ориз на пример. Денес 38ми ден леле колку брзо поминува времето
Pa vaka jas ja imam drzeno dietata edno 50-60 dena i koga odev na uciliste popladne jadev pred uciliste i parite si gi ostavav doma za da ne mi tekni da kupam nes.. 12:30 ili 13:00 casot mislam deka e dobro vreme za rucek i vecerta ako si dojdev porano vecerav normalno a ako dojdev kaj 7 i nes togas vecerav pomalce
Девојки заборавив да пишувам овде Сеуште се држам до диетата , но на стара нова така убаво си вечерав а ми беше овошен ден .. 17 ти ден Овошен , овој ќе се истера без грешка :geek:
Од денеска започнав и јас Ќе бидам активна веќе секој ден во оваа тема и ќе ве дружам ,вветувам . Голема подршка сте ми со тоа што секојдневно ве читам и гледам колку сте издржливи сите Сум ја држела диетава повеќе пати но никогаш до крај а овојпат сакам да издржам 90 дена затоа што знам дека има голем ефект 1ден појадок : мандарина 1 (неможам да јадам мн овошје ) ручек: варени јајца ,салата од краставици и сирење вечера:пола од ручекот
83/90 д.2 јаболки р.2 јајца,јогурт,салата со маслинки и 1 лебче в.1 јајце,малку јогурт и салата. За стара нова година и јас ја прекршив диетата поминаа празниците јас ништо не се частев.Сега продолжувам со нови сили,планирам да ја продолжам и фебруари.Не ја држам строго и супер се чувствувам ми воведе некој ред во исхраната.
Najprvo izvinete za fontot pisuvam od telefon Znai vaka. 15 den pojadok kafe so kiva, rucek pekarski pecen kompir so salata, vecera skoknata ne bev gladna Pozdrav se citame utre
2 ден појадок : пиев само чаша вода со пола лимон ручек : компир салата со многу магданос и свеж морков вечера :пола од ручекот