Ама чекајте малце, што мислите вие дека е Турбо УН. Ај пошто сте мрзи големи еве јас ќе ви најдам dan 01/12 - Proteinski dan dan 02/12 - Skrobni dan dan 03/12 - Vitaminski dan dan 04/12 - Proteinski dan dan 05/12 - UH dan dan 06/12 - Vitaminski dan dan 07/12 - Proteinski dan dan 08/12 - Skrobni dan dan 09/12 - Vitaminski dan dan 10/12 - Proteinski dan dan 11/12 - UH dan dan 12/12 - Vitaminski dan pa sledi Vodeni dan Не знам што мислевте вие дека е Турбо УН, ама ете што е, се си мислев дека беше на два пати по 6 дена ама било на 4 пати по 3 дена, значи не е ништо страшно. Исто така се започнува на 17тиот, 46, или 75от ден од диетата. но доколку се држи диетата за прв пат, не се дозволува започнување на турбо во првите 2 циклуса...т.е во првиот и вториот месец. оние што ја држат по втор пат, дозволени се започнувања во сите 3 циклуси. Турбо УН не е засебена диета, тоа е промена на текот на деновите, значи не е диета која може да ја држите, и некој спомна 21 ден, па не знам што, се дри во склоп на диетата од 91 ден.
Па, јас од старт си го јадам место макарони. Не ми се убави макароните со кечап ама, оризот го обожавам плус барем поздрав е споредено со тестенините. Така да не е страшно, јадете си и уживајте
Па да, пак со протеински треба да почнеш. И мој совет, не префрлајте денови, не менувајте, ќе се изгубите, ако мислите да утнете тој ден утнете, од утре пак по ново. Исто има и табела една, побарајте на dijeti.rs мислам беше, стварно не можам сега да барам, таму има се за диетава, а и табели има, можете да си ги пополните, да си ги испринтате да си ги пишувате на фрижидер залепени, кој како сака
Здр девојки! Ајдеда се приклучам кон друштвото,,,,денес прв ден...Ја почнувам по втор пат, првиот се откажав после14дена.....па сегаке видиме! Поздрав и убав ден имајте!
Девојки да прашам и јас ..Мене ми е 20ти денн и сакам после 29ти т.е после водениот ден да почнам со турбо ун 12 дена и потоа да продолжам со оваа пак =) Само да ми кажите на онај УН ден што треба да се јади како е ..И дали некој ја има држено ..како се ефектите??
Aman be Sarce nad tebe e pisuvano za Turboto, nekoj ke vi servira i pak ne gledate. Si pisuva koga i kako se drzi turbo un. Da UH e jaglehidrati.
Како што кажав страв ми е од завршување на диетата.Не сакам да заврши зошто јас кога јадам незнам што и колку ке изефам.Не станувам од маса додека не ме заболи стомак,а проблем е што не приметувам кога треба да престанам со јадење,т.е кога сум сита. Планирам по завршување или да видам со ун одржување или да не јадам леб,благо и повеќе чорбички,ама како и колку ќе успеам ќе видиме.За оризот читав дека не е препорачливо,па затоа и не јадев,диетава ја држев само според тоа што пишува дека смее,грешки скоро и да не правев,и за 43 дена само 7 кг
49/90 Јагленохидратен ден доручек: 2 портокали и кафе ручек :геврек може 2 зависи колку се големи вечера : сладолед
Денес требаше да ми е 81 ден ама 3 дена ,28ми,1ви и 2ри март направив милион прекршоци. И онака после завршувањето на 90те дена сакав да ја држам уште наредни 3 месеци, така што денес почнувам од прв ден. И се надевам после нив конечно ќе ја имам посакуваната тежина,можеби и порано од 3 месеци ќе ја добијам па ќе ја прекинам порано диетата. Ќе видиме. Прв ден Појадок 2 киви и кафе со засладувач. Ручек варено пилешко,младо кромидче ,марула салата и ротквички. Вечера само салата или помала порција од ручекот зависи како ќе сум гладна.
aj zdravo na site dva dena citam ova za dietava i denes se resiv i ja pocnav, mislam deka mnogu polesno ke ja izdrzime dietava so megusebna komunikacija i so davanje soveti eden na drug, recepti i dr. eve denes proteinskiot den kako go vrvam porucek dve jabolka rucek supa so tri jajca vnatre ( bi dosle kako vareni) i salata : rendan morkov, cveklo. zelka trupka, - prekrasna e ovaa salata i edno parce leb e sega za vecera mislam deka bi bilo dobro marula so dve jajcinja bideki ne sum ljubitel na meso pa zatoa zameniv so jajca IIII ako gresAM negde popravete me !!!!!!!
е ај добар ден вчера почнав и супер ми помина првиот ден имав и за ручек и за вечера јајца и салата (марула) 2/90 д.2 јаболки р.варени компири и марула салата вечерата уште не стигнала
И мене ми е втор ден...ке се дружиме! 2/90 доручек- 2 киви, кафе без шекер ручек- варени компири со морков и кромидче вечера- истоо
28/90 Јагленохидратен ден .... појадок: 1 банана ручек: мазник вечера: 2 парчина ролатче и една коцка чоколадо 29/90 Протеински ден појадок: 1 банана ручек: супа и 1 бутче вечера: истото од ручекот. 30/90 Скробен ден појадок: 1 банана ручек: леќа вечера: истото од ручекот.. имам симнато 4кг.. и задоволна сум мн