Почнувам од почеток 1/90 доручек: зелен чај и круши ручек: салата, парче црн леб и риба вечера: салата и парче црн леб Пуканките во скробен ден беа?
Девојки добро утро мене незнам кој ден ми е треба да се 12-13 дена поминати и. имам -3 а воопшто не сум строг режим додуша почнав да вежбам 3 пати неделно аеробик.
Јас пак да се пофалам Ветив дека ќе се мерам кон крај на неделата но неможев осеќав дека сум - Сеа се мерев сум паднала уште -1 Вкупно сум -10ипол за овие 2 месеци Задоволна сум се радувам како мало дете Денеска ми е 62 ден -Протеински п:/ р: стек со печурки зелена салата и сирење в: шопска или зелена салата ,може и чашка јогурт (зависи како ќе сум гладна ) Посакува до крајот на диетата до 90ти ден да ослабам најмалку уште 5кг па да сум -15 Не се откажувајте релултатите се неизбежни
Веќе ми е преку главата од мојот слаб карактер. Не ми е јасно како сум толку слаба(на карактер мислам ) и покрај толкава мотивација што е до мене. Од утре почнувам повторно со диетава,и пусто се надевам дека ке издржам барем недела дена.
41/90 Протеински ден појадок: 1 банана ручек: супа и бутчина вечера: истото од ручекот. 42/90 Скробен ден појадок: 1 банана ручек: леќа вечера: истото од ручекот.. 43/90 Јагленохидратен ден .... појадок: 1 портокал ручек: шпагети вечера: 2 тортиња и еден ред чоколадо 44/90 Овошен ден .... денес појадок: 1 портокал ручек:1 витанова и 1 банана вечера: 2 портокали
Здраво диеталки. Почнав да ја држам диетава, не видов некои потешкотии освен нешто. Зависник сум од благо, ми се чини во денот ако не каснам нешто благо ќе пукнам. Дајте ми некој совет како да се справам, или како да ја залажам желбата за благо, нешто што било.. Позз
Јас обично се заблажувам во тие случаи со мед и малку цимет. Ако не јадеш тоа земи банана,јаболко,салата или сл. Можеш па и коцка чоколада да зедеш,ништо нема да ти биде,ама избегнувај.
Касни овошје,пиј повеќе вода,јади салати ќе ја утепаш желбата Верувај кога јас можам да издржам и ти ќе можеш И не си без ич,на секој 3ти ден имаш цела вечера со благо
Јас не сум многу по благото но си сакам А во таквите моменти секогаш пијам цеден лимон со малку вода ,без засладувач се разбира,тоа ме заситува ме освежува лимонот ми е утеха во таква ситуација Пробај , а ако навистина сакаш да дојдеш до посакуван резултат ќе издржиш
Го издржав водениот Од утре ( денеска) продолжувам со нормалната и секако протеински. Се мерев и се чудам -10 скоро,имам 60,7 кг Се мерев пред 2 дена,имав 62,зарем може во овој поодминат период од диетава да изгубам за 2 дена 1,5 кг?Препорачувам при стагнирање на кг да се држи циклус турбо,овојпат даде одлични резултати.
...јас подолго време мака мачев со килограмите.се пробав што прочитав и што слушнав,но не идеше.....да јас успеав да симнам некое килце но јо јо ефектот тука беше преку една другарка успеав да дојдам до Др.Драгица Зенделовска и комплетно ми го промени животот на подобро.Прво ми направи исхрана по генотип и она што сум денес и го должам неа.сега пред некој ден бевме со другарка ми на консултација чисто превентивно до каде сме и како напредуваме...резултатите се и повеке од одлични...топло ви ја препорацувам докторката....не пробувајте се и сешто,туку јадете го она кое му одговара и помага на вашето тело,ум и дух...а верувајте дека ке ви помогне навистина,затоа што е навистина докажана во својата област и вистински професионалец....поздрав