Аааааааааа се изнервирав веќе! Од утре на шопска! и тоа не јадам ништо ни до вечер..... А шопската ке ја рачунам како протеински ден заради сирењето! па ај да видиме кој е посилен карактерот или килограмите
ме заентересира диетата гледам дека има многу позитивни мислења за неа, ке ја почињам и јас од утре не ми треба многу да симнам, околу 10 кг , се надевам ке успеам во тоа! исто, голема подршка за сите што сакаат да ги намалат вишокот кг
zdravo i jas ja drzev dietava negde okolu 6 nedeli i oslabev okolu 5 kg ama znaev i da ja prekrsam pa posle dojde odmorot i tamu ne ja dodrzav pa sea od denes pak ja pocnav ama planiram porigorozno ovojpat bez prekrsoci sakam da namalam uste 5kg najmalku ako moze i poveke e sea me interesira dali ima nekoj so ja drzi dietava ama bez fizicka aktivnost i dali ima rezultati taka pozz devojki podrska do site
Vasileva jas prviot mesec ja drzev bez fizicka aktivnost i so mn prekrsuvanja isto taka i simnav 4 i pol kg e sega ne e isto kako sega koga imam f.aktivnost tie 4 kg odat za 2 nedeli za razlika od koga nemav. Gledaj samo 2 l voda da pies a i poveke ako mozes. Srekno
Си го гледам претходниот пост и си се смеам.....ах таа шопска што ми направи. За да биде поинтересна си купив сирење горгонзола (го обожавам њамммм) и со него направив уште милион прекршоци...денес па на моиве им се јадеа полнети пиперки и пак прекршок Од утре - недела, (да не е понеделник) официјално и свечено почнувам со ун диетата т.е. со протеинскиот ден, како што треба и со сите салтанати а вие, драги мои феминки, ќе добивате редовен извештај за резултатите! цел: 59кг па да видиме (сегашна состојба: 66кг) Ама нешто многу сум расположена - може дека сум најадена
Здраво на сите јас сум нова и директно на оваа тема во врска со диетава сакам да прашам дали сите што ја имаат држено задолжително го имаат тој воден ден , зошто вака не е тешка ама воден ден не би можела да имам во никој случај инаку диетава ја имам веќе неколку години на меил ама никако да се одлучам да ја држам а сега откако видов дека има такви ефекти богами ке ја пробам
jas ja imam drzeno okolu 6 nedeli pa pauzirav i sea pak ja pocnav ama voden den nemav i mene isto me interesira dali za vreme na vodniot den moze da se pie kafe
Oд денес и јас ја почнав оваа диета се надевам ке издржам.другарка моја ја држеше околу 1 месец и ослабе 6 кила,без воден ден.
Здраво на сите. Јас почнав да ја држам оваа диета пред три дена што значи денес сум на скробен ден и не се чуствувам нешто многу гладна а и не сум направила никаков прекршок. Имам едно прашање за вас што многу ме интересира а тоа е дали на овој ден (скробниот) ; и на било кој друг ден можам да јадам од оние Grandola bars на виталиа . од лешници и бадеми , барем едно на ден.
Мислам дека бејкорлс добро би ми дошло, но сепак овие ми се омилени незнам дали си ги пробала,многу добра замена за чоколадо кога те фаќаат кризи,мислам дека не би направиле некој голем неред во режимот. Ти ја држиш ли диетава ? Како ти оди?
Вториот ден е скробен, не третиот или четвртиот. Нешто си во грешка, прочитај ја првата страна од темава.
Упс. моја грешка, денес ми е трети ден - јагленохидратен и супер ми е. За ручек јадев макарони сосос од домати а вечер ке јадам сладолет и малце чоколадо. Дали некој од вас конзумира на пример и по некоја лажица мед колку да ве засити?
јас оваа диета и ја препорачав на комшивката и ја држи сега 2 недела и рече дека е слабена 1 кило засега па сега по 2 недели пак ќе ја прашам да видам колку е ослабена а и реќе дека диетата била предобра
Може ли некој да ми каже дали на овошниот ден конзумирате и понешто друго на пример овошен сладолет, овошњн јогурт ,или дали на пример некој јаде лешници, бадеми или сл?
лешници суво грозје бадеми ореви и др јаткасти плодови да но овошен јогурт и сладелед не, барем јас не, но не би сметало ако некогаш направиш пропуст и си дозволиш еден овошен сладолед сепак нема толку калории како млечниот
кај сите е различно кај некои нема никакви ефекти дури и месец дена но потоа нагло се губат килограмите, тоа е бидејќи диетава влијае на метаболизмот го забрзува и токму поради тоа и е добра
Се согласувам со тебе , еве јас денес сум на овошен ден и до сега ме нема фатено некаква криза за да направам некој прекршок, си праван овошни миксови и тоа. Едино нешто што мислак да почнам да конзумирам се bars од виталија тие што се од бадеми и лечници , бело портокалова боја е паковањето незнам дали сте пробале