По два дена пауза, јадење на несоодветна храна се враќам на режимов.Ќе продолжам да си бројам значи 28 ден диеталкава се враќа од пауза.Протеински ден на менито денес една јаболка за доручек, ручекот го скокнав заради многу обврски и за вечера едно парче стек правен на скара со многу зелка салата и пола парче леб. Сега ќе си испијам едно мераклиско кафе веројатно со една цедевита ( немав еден оброк па може едно витаминско пијалоче) Заради паузата од 2 дена ќе ја избегнувам вагата оваа недела, па дури следната очекувајте од мене резултати.
Super ,fala ti mnogu,ova mi e posleden ciklus od prv.mesec ,po.merenje ke pisam rezultati ) good luck girls
5-90 dorucek kafe i jaboko rucek batace i salata vecera pola batace i salata vcera nezz kolku zgresiv ama ovosje i salata jadev nemozev samo ovosje
29 ден скробен Денес за доручек кафе, за ручек грашок (2 тањири без леб) за вечера пак грашок (еден тањир) без леб.
Денес ми беше празник на душава ..не доручкував,за ручек зелник кај баба ми и за вечера Галеб чоколодо..утре овошен Не сум се вагала поради пмс па не би сакала да се шокирам ..
Денес јх ден за доручек јадев шака цреши со кафе, за ручек 2 реда чоколадо со лешници (најубав ручек досега) и за вечера планирам парче торта со чаша вино. Од активност денес пешачење 2км. Вчера ја утнав работата, за вечера место тањир манџа изедов 1 кифла мала,1 парче кашкавал, 2 благи колачиња. Не знам што да кажам, момент на слабост. Утре за казна свечено ветувам тука воден ден ќе држам. Планирав да го скокнам ама со моите 'пишици' ќе го држам, само планирам поблагата верзија да биде со вода со лимон цеден пр 2 лимони во 1.5 л вода. Инаку во килограми може 4кг не се многу но имам ослабнато цел конфекциски број и се чувствувам многу поубаво и сум многу посреќна со новата тежина Ми треба да ослабам уште некој килограм барем уште 3-4 и ќе бидам уште по happy !
Овошен ден..две јаболка,некоја урма,суво грозје и лешнаци една рака..толку за денес! 16 ден ...сабајле се мерев -4кг...незнам дали е добро..?
Здраво девојки.. Се изгубив малце бидејки ја прекинав диетата.. За 62 дена скинав 12 килограми качив 1 и пак ја почнав. Денес ми беше4ти-овошен ден но не јадев овошје некако ми здосади овошјето. Јадев салата и две кесиња смоки можда згешив али тоа е. Сакам да намалам уште 10 килограми па ќе се дружиме сега почесто
31 ден воден ден Вчерашниот ден пак ја утнав работата, срам ми е да кажам што се изедов Вчера пак имав коментар леле колку си ослабната, цел ден ми беше поубав. Денес воден ден успешно издржан со една цедевита прекршок. Горда самата на себе ( одолеав на пржен компир , тиквички, јајца ) плус 3км пешачење