16/91 овошен ден Појадок две круши ручек две големи праски вечера само што изедов една банана и можеби до подоцна еден цитрон. Сакам да кажам дека времето со диетава ми минува искрено брзо. Кога да погледнеш денес овошен а (зад)утре скробен. Но за резултати сеуште ми нема никој кажано дека сум ослабнала. Јас приметувам некоја разлика, но незнам можеби е сеуште рано..
Здраво, здраво! Темава ја следам одамна, а вчера и почнав со диетава. Ќе ги замолам сите кои во читањето ќе приметат некоја грешка во мојата исхрана, слободно да ми укажат на истата. 1 - протеински Доручек: 2 праски Ручек:3 варени јајца, кришка леб, салата, супа Вечера:домат 2 - скробен Доручек: 2 кришки (?) лубеница Ручек:чинија леќа, кришка леб, салата Вечера:половина од ручекот
По петти пат ја започнувам диетава. Презадоволна сум од резултатите, само сто не сум цвест карактер да ја издржам целосно. Цел ми се уште 5 кг до идеална тежина. Некој што успеал целосно да си ја оствари замислата за идеална тежина нека пише како уште овие 5кг да ги симнам побрзо, зошто мислам дека најтешко се сумнуваат, ке симнам 3 и потоа веднаш ги качувам. Поздрав утре ми е прв ден од новиот циклус
Kako sto napisav pogore jas za toj period simnav 20kg.megjutoa jas ne go jadam lebot i ne jadam nisto blago kako sto e navedeno nitu cokolado nitu sladoled ili kolace.sega imam uste deset kila da simbam i kraj.deneska mi e deseti den
Абе марулке па незначи дека ако кај тебе успеало дека ќе успее и кај неа! ама нека си проба она па ќе видиме... btw ајде само напред можеш тии!! )))
Не те разбрав, ама игледа ни ти мене не ме разбра. Овошна салата во близина, прават со 4 видови овошја, по пола од секое, со мед и цимет. Прашањето е да не јадам 2 јаболка, или 2 сливи, дали може таква салата да јадам, иако има портокал, диња, јаболко, банана и мед? Од се по пола.
Епа нормално дека нема да те разберам кога ти твоја верзија си правиш... Значи вака за појадок 2 исти овошја и толку и ни мешање овошја, ни медови додавање, ни чуда.. е сега ако ти сакаш овошна салата тоа си е више друго, тоа си е твое, и е прекршок! али ти како сакаш мислам! Инаку неможеш ни во овошен “таква“ овошна салата со мед и цимет!!!
Добро! Важи! Фала! Само не викај! Не правам чуда! И не правам таква салата! Не правам прекршоци! Ау, не мавај!
5/90 ручек 2 парчиња печен стек, кришка леб и салата вечера 1парче печен стек, кришка леб и салата 6/90 ручек 1 тањир грав, кришка леб и салата вечера 1 тањир грав, кришка леб и салата
17/91 ПРОТЕИНСКИ ДЕН Појадок: две праски Ручек: - бистра супа - парче интегрален леб - туна од конзерва во вода (170 гр. вкупно со вода а без вода 120гр) и кромид - салата од два домати, две краставици, праз и една блага пиперка со малку сол Вечера: - салата од домати, краставица и пиперка - туна од конзерва во вода (170 гр. вкупно со вода а без вода 120гр) и кромид